Перший «чистокровний» електричний Jaguar коштуватиме понад 125 тисяч доларів. Електромобілі та електрокари

Торік Jaguar Land Rover оголосив про дорогий ребрендинг. Корпоративна назва компанії скоротилася до абревіатури JLR, а Jaguar та Land Rover розділили на окремі бренди. Тоді ж натякнули на електрифіковане майбутнє Jaguar.

На електрифікацію бренду та виведення його на елітний ринок планують виділити 18,6 мільярда доларів. Враховуючи розмір інвестицій, вартість першого електромобіля бренду перевищить 125 000 доларів. Це буде чотиридверний гран турер, презентація якого відбудеться пізніше цього року у США. У JLR вважають, що цей ринок є життєво важливим для Jaguar. Він має стати гідним конкурентом таких брендів, як Bentley та Porsche.

В основу трьох перших електромобілів Jaguar ляже фірмова електрифікована платформа бренду. Як говорив раніше генеральний директор JLR Адріан Марделл, ця архітектура дозволить Jaguar відчути себе унікальним.

Також життєво важливими для бренду стануть спеціальні лімітовані видання моделей. Зокрема, від них залежатиме ціноутворення. У 2025 році у продажу з’явиться новий чотиридверний GT. Натхненням для нього будуть культові моделі Jaguar такі, як E-Type.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.