Компанія Opel представила новий кросовер Frontera. Новинки світового авторинку

У турецькому Стамбулі дебютував новий кросовер Opel Frontera, який є наступником Crossland. Новинка вийде на ринок влітку цього року та становитиме конкуренцію Duster.

Frontera виконаний в актуальній стилістиці марки Opel та отримав лицьову панель Vizor з вузькими фарами й темною плашкою між ними. Є масивний бампер, високий атлетичний капот та товсті задні стійки.

На кормі можна відзначити оригінальні ліхтарі, спойлер на даху, великий напис з назвою моделі та бампер із масивною накладкою. Для моделі запропоновані яскраві відтінки та стильні колісні диски.

Кросовер є технічним близнюком Citroen C3 Aircross і доступний у п’яти та семимісцевій версіях. У оснащення салону увійшла 10-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з таким же екраном. Є слот для бездротової зарядки смартфона та безліч інших корисних функцій, які наголошують на сімейному характері моделі. Об’єм багажника у п’ятимісній версії становить 450 літрів, а у семимісній – 240 л.

Новинка доступна з гібридною установкою на основі 1,2-літрового бензинового турбодвигуна, доповненого електромотором. Сумарна віддача складає 100 або 134 к.с. Пізніше на ринок вийде Frontera Electric, який оснащується одним електродвигуном з віддачею 154 к.с. Запас ходу моделі у компанії не розкрили. Очікується, що вона буде на рівні 300 км.

Вартість Opel Frontera Hybrid у Німеччині починатиметься від 24 000 євро, а Frontera Electric – від 29 тисяч євро. Вихід на ринок новинки заплановано на літо цього року.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.