У покинутому гаражі виявили культове купе Chevrolet Impala SS. Автомобільні аукціони

У Південній Індіані (США) автомобільні ентузіасти знайшли Chevrolet Impala SS 1966 випуск. Машина півстоліття простояла у старому занедбаному гаражі.

Відомо, що до 1975 культове купе активно використовували, а потім помістили в гараж і забули про нього на 49 років. Незважаючи на такий тривалий простій, Impala досить непогано збереглася. І перебуває вона у цілком оригінальному стані. Звичайно, на автомобілі є типові ознаки іржі, але вони в основному поверхневі.

Салон раритетного автомобіля взагалі знаходиться у відмінному стані. Йому, на відміну від кузова та днища, потрібна лише хімчистка. Що стосується 5,3-літрового двигуна V8, то він знятий і частково розібраний. Тобто, Chevrolet Impala SS не на ходу. Відомо, що двигуну потрібна заміна головок блоків циліндрів.

Ретро-купе виставили на продаж із оригінальним номерним знаком 1966 року, оригінальними книгами, документами, ключами, домкратом та запаскою. Impala швидко знайшла нового власника. Він не просто забрав її до своєї колекції, а готовий повністю відреставрувати, подарувавши друге життя.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.