Презентовано найменший і найдешевший кросовер Suzuki. Новинки світового авторинку

У лінійці Suzuki Hustler 2024 з’явилася оригінальна позашляхова версія Tough Wild. Мініатюрний кросовер уже надійшов у продаж в Японії за ціною від 1,76 мільйона ієн ($11 200). Про це повідомляється на офіційному сайті Suzuki.

Suzuki Hustler – мініатюрний японський кей-кар (субкомпактне міське авто) довжиною всього 3,4 м та маосю 810-880 кг. Він вирізняється кутастим дизайном із великими круглими фарами.

Відрізнити новий Suzuki Hustler Tough Wild від стандартної моделі можна за більшим пластиковим обвісом, квадратними протитуманками та інакшою решіткою радіатора. Крім того, зявилися хромований декор і 15-дюймові диски з шинами для кросоверів, а за доплату пропонують багажник на дах.

Салон Suzuki Hustler Tough Wild оздоблено водостійкими матеріалами, які розбавлені зеленим декором. Комплектація кросовера розширена – додані клімат-контроль, підігрів сидінь та 10-дюймовий тачскрін.

Кросовер Suzuki Hustler Tough Wild оснащений стандартним 660-кубовим мотором, який доповнено 48-вольтною «м’якою» гібридною установкою. Він розвиває 49 к.с. в атмосферній версії та 64 к.с. – із турбонаддувом.

Авто доступне з переднім або повним приводом, а його кліренс становить 180 мм.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.