Китайський FAW випустив електромобіль за 4000 доларів. Електромобілі та електрокари

FAW Group почала приймати попередні замовлення на новий міні-електромобіль Bestune Pony. Офіційна прем’єра «молодіжної» новинки відбудеться наприкінці травня, але фото та деяка інформація вже є.

Незважаючи на компактні розміри та іграшкову зовнішність, це повноцінний чотиримісний автомобіль. До того ж всього за 3900 – 4800 доларів.

Оформленням передньої частини кузова Bestune Pony нагадує перелякане звірятко. У топовій комплектації він оснащений круглими світлодіодними фарами. Конструкція кузова – 3-дверний хетчбек. Габарити моделі не уточнюються. Очікується, що розмірами Bestune Pony порівняний з Wuling Hongguang MINI EV. В останнього вони складають 2920 x 1493 x 1621 мм при колісній базі 1940 мм.

У кузовній палітрі шість «ягідних» відтінків: вишневий, виноградний, чорничний, салатовий, дрібний лічі та перламутровий лічі. Всі вони поєднуються з білою передньою панеллю, бамперами, молдингами на дверях та дахом. Також у білий пофарбовані колісні диски.

Інтер’єр хетчбека простий та практичний: кермо з плоским дном і вбудований комбінований перемикач, що відповідає за фари та круїз-контроль. Як кажуть у компанії, топова версія Pentium Pony стандартно укомплектована подушками безпеки водія, передніми й задніми ременями. Мультимедійна система без навігації, але з радіо та можливістю слухати музику через USB.

Потужність єдиного електродвигуна у Pentium Pony складає 27 к.с. Акумуляторний блок доступний ємністю 9,4 кВт.год, 9,98 кВт.год та 13,9 кВт.год. Запас ходу – від 122 до 170 км за китайським вимірювальним циклом CLTC.

Офіційна прем’єра FAW Bestune Pony відбудеться наприкінці травня.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.