Електричний пікап Tesla Cybertruck потрапив у серйозну аварію. Дорожньо-транспортні пригоди (ДТП)

Електричний пікап Tesla Cybertruck потрапив у першу серйозну аварію. Деталі ДТП не повідомляються, але згідно з повідомленнями, вона сталася поблизу аеропорту. Другим учасником дорожньої пригоди став Ford Edge. Незрозуміло, хто в кінцевому підсумку винен. Здається малоймовірним, що хтось на дорозі міг пропустити Cybertruck лише за його розміром і формою.

Судячи з фото, Cybertruck в результаті аварії отримав суттєво пошкоджені двері, розбиті вікна та розкриті бічні подушки безпеки. На знімках з місця події видно, що Tesla відбуксирували з дороги. Удар, досить сильний, щоб завдати такої шкоди, також міг пошкодити акумулятор і електродвигуни.

Першим про цей інцидент написав Дейл Гріббл у Facebook. Там він каже, що рука власника «дещо пошкодилася», але в іншому пасажири почувають себе добре. Ґріббл також опублікував фотографію Ford Edge, який має повністю розбиту передню частину.

Дещо дивно, що пікап від Tesla насправді виглядає досить добре в порівнянні з іншим автомобілем. На фотографіях Cybertruck на евакуаторі також видно, що під час аварії дах залишився цілим. Цікаво також дізнатись, у яку суму власнику, або страховій компанії обійдеться ремонт пошкодженої машини.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.