Витрату палива популярних авто перевірили в реальних умовах. Тести нових автомобілів

Австралійська автомобільна асоціація (ААА) продовжує свої дослідження економічності сучасних машин. Витрату пального авто перевірили в реальних умовах. Про це повідомляє сайт Car Expert.

На цей раз випробування пройшов 21 автомобіль різних класів – від компактних міських хетчбеків до рамних пікапів. Їх тестували на дистанції в 93 км в місті Джилонг та його околицях за нормативами WLTP, які діють у Європейському союзі.

Результати випробування виявилися досить цікавими. Так, у більшості авто реальна витрата пального більша за паспортну, проте деякі моделі підтвердили офіційні дані, а інші навіть виявилися економічнішими, ніж заявляють їх виробники.

Зокрема, у Volkswagen Tiguan реальна витрата пального на 13% нижча за паспортну, а в KIA Cerato – на 10%. А от Suzuki Swift, навпаки, виявився «ненажерливим», бо в тесті витрачав аж на 31% більше бензину, ніж заявлено.

У абсолютних цифрах найекономічнішим виявився гібрид Toyota Corolla – 4,2 л/100 км. Найбільший «апетит» має бензиновий пікап Toyota Hilux – 10,9 л на 100 км.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.