ТалонБот МВС розширює свої функції. Патрульна поліція

Сервісні центри МВС продовжують тримати курс на цифровізацію державних послуг. З січня 2024 року у телеграмі працює офіційний чат-бот Головного сервісного центру МВС. Він був створений для пошуку вільних талонів на складання практичного іспиту. ТалонБот показав свою ефективність, і тому було розширено його функції. Відтепер у чат-боті можна слідкувати за наявними талонами на такі послуги сервісних центрів МВС:

  • теоретичний іспит;
  • практичний іспит;
  • реєстраційні дії з транспортними засобами;
  • обмін посвідчення водія/міжнародне посвідчення водія.

Для отримання сповіщення про наявність вільних талонів, для початку необхідно перейти у ТалонБот. Потім надати номер телефону – натиснути кнопку «Поділитися номером телефону». Після цього натиснути кнопку «Розпочати» та обрати послугу. Якщо Ви обрали «реєстраційні дії з транспортними засобами», далі потрібно визначитися з регіоном та сервісними центрами, де хочете отримати послугу. У разі наявності вільного талону система автоматично надсилає повідомлення кожні 10 хвилин в телеграм. Після отримання сповіщення про вільний час на з апис потрібно перейти за посиланням в Е-Запис та взяти талон на отримання послуги.

Якщо обрати послугу «практичний іспит», потрібно вказати категорію транспортного засобу та коробку передач авто, на якому перевірятимуться навички з водіння.

Звертаємо увагу, що кандидат у водії одночасно може відстежувати наявні талони у п’яти сервісних центрах МВС. Після успішного запису на отримання послуги, у чат-боті можливо скасувати пошук та надходження сповіщень про наявні талони. Це здійснюється у головному меню кнопкою «Мої відстеження/Зупинити бота».

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.