Новий Range Rover вперше стали випускати за межами Британії

Флагманський Range Rover вперше почали випускати за межами Британії. Прес-служба концерну Jaguar Land Rover підтвердила: великі позашляховики локалізували в Індії. Місцевим покупцям запропонують довгобазні версії Range Rover, а також Range Rover Sport із шестициліндровими бензиновими і дизельними 3,0-літровими двигунами. Відмова від імпорту дозволила серйозно знизити ціни: економія сягає 19 відсотків або 67 тисяч доларів!

З 1970 року позашляховики Range Rover випускали тільки у Великій Британії, але з травня 2024 року є виняток. Цікаво, що локалізувати в Індії вирішили не бестселер марки – Defender, хоча він продається майже втричі краще за флагманську модель. Ще одне нестандартне рішення – місцеве складання виключно довгобазних позашляховиків: Range Rover з короткою базою і версії з мотором V8 продовжать поставляти ззовні.

Спочатку в Індії запропонують дві комплектації місцевого складання: бензиновий 3,0-літровий Range Rover Autobiography LWB за 26 мільйонів рупій (313 тисяч доларів) і дизельний 3,0-літровий Range Rover HSE LWB за 23,6 мільйона рупій (284 тисячі доларів). Порівняно з імпортними версіями ціни знизилися на 15-19 відсотків. Для порівняння Mercedes-Maybach GLS 600 коштує в Індії 33,5 мільйона рупій (403 тисячі доларів).

Поставки Range Rover індійської збірки вже почалися, але Jaguar Land Rover стверджує, що на всіх ринках, крім індійського, продовжать пропонувати позашляховики, випущені у Великій Британії. Купити індійський Range Rover Sport можна буде з 16 серпня: стартова ціна – 14 мільйонів рупій (169 тисяч доларів) за комплектацію Dynamic SE.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.