Нова Hyundai Sonata отримає три силові установки та управління зі смартфона. Новинки світового авторинку

Через кілька днів після презентації нової Hyundai Sonata 2024 було оголошено додаткові деталі та технічні характеристики.

Hyundai заявила, що нова Sonata запропонує вибір між 2,5-літровим безнаддувним чотирициліндровим двигуном, 2,5-літровим чотирициліндровим мотором з турбонаддувом та 2,0-літровою гібридною силовою установкою. Точні характеристики потужності та крутного моменту для цих варіантів поки не було оголошено.

Достеменно відомо, що 2,5-літровий турбодвигун пропонуватиметься виключно для Sonata N-Line, а гібридна версія буде доступна для моделі Sonata HEV. Південнокорейський автовиробник заявляє, що ця модель буде оснащена підкермовими пелюстками та системою рекуперативного гальмування для підвищення економії палива.

У стандартну комплектацію нової Sonata входить безліч технологій безпеки, у тому числі система запобігання зіткнень, система оповіщення про перешкоди в сліпих зонах, інтелектуальний круїз-контроль із функцією Stop&Go та система допомоги при керуванні шосе.

Крім того, додано оновлену функцію Remote Smart Parking Assist, яка дозволяє користувачам паркувати автомобіль віддалено за допомогою смарт-брелока. Hyundai зазначає, що нова модель також пропонує покращений захист від бічних зіткнень та «найкращі у своєму класі характеристики гальмування та гальмівний шлях». Рівні шуму, вібрації та різкості також були знижені.

Нагадаємо, салон включає нову 12,3-дюймову цифрову панель приладів і 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран, які розташовані на загальному вигнутому модулі. Також встановлений 12-дюймовий проєкційний дисплей та покращена аудіосистема Bose Premium з 12 динаміками. Новий автомобіль також підтримує бездротове оновлення програмного забезпечення та постачається з новим цифровим ключем, який можна підключити до смартфонів та смарт-годин під керуванням операційних систем iOS та Android.

Hyundai Sonata 2024 показуватимуть на Сеульському автосалоні, який проходитиме з 30 березня по 9 квітня, а також на Міжнародному автосалоні в Нью-Йорку 6 квітня.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.