Капотна Scania Hauber отримала вражаючу аерографію. Новини світових тюнінг-ательє

Унікальний рефрижераторний автопарк німецької компанії Heide-Logistik поповнився ще одним автомобілем, який може вважатись справжнім витвором мистецтва у жанрі аерографії.

Європейські журналісти зафіксували Scania Hauber разом з власником компанії Маріо Брунсом напівдорозі від ательє аерографії до Фленсбурга. Поки його Scania з двигуном V8 та величезною потужністю 660 к.с. готова лише зовні. Про це повідомляє eurotransport.de.

Художній образ набули лише магістральний тягач та його двовісний причіп. Все зроблено в одному стилі, але кожен борт автомобіля й причіпної системи має інші малюнки. Різносторонню розмальовку аерографом отримала і капотна кабіна.

Якщо ліва сторона має гранатову кольористику, то ліва виконана у темно синіх, подекуди ультрамаринових тонах фарби з білим та чорним переплетінням відтінків. Це своєрідне поєднання теплоти південних регіонів з більш холодним краєм півночі.

Аерографія зайняла півроку, але власник компанії задоволений – воно того варте. По-перше, гарно. По-друге, замовники просять посилати на доставлення їх вантажу саме такі вантажівки, оскільки це привертає додаткову увагу до такої техніки та, звісно, до компанії.

По-третє, доставляння вантажів такою фурою транспортно-логістичною компанією тарифікується так само як і звичайним транспортом.

Scania Hauber має не лише візуальну відмінність від інших машин автопарку. Якщо решта транспорту укомплектовані двигунами під 520 к.с., то цей магістральний тягач отримав V-подібну «вісімку» на 660 к.с. Загальна довжина такого автопоїзда 18,7 метра.

В компанії Heide-Logistik, що налічує понад три десятки вантажівок та 35 морозильних трейлерів, відсутній дефіцит водіїв. Кращим водіям з бездоганною репутацією надають ось такі розмальовані фури. Є там й українські водії, котрі ходять як на основних лініях між Антверпеном і Гамбургом, так і на маршрутах всією Європою.

Чи буде хтось з наших земляків керувати новачком – достеменно невідомо. Поки в ательє Фленсбурга йде облаштування кабіни. На це відведено чотири тижні. Восьмого червня Маріо Брунс вже запланував провести презентацію свого магістрального автопоїзда Scania Hauber.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.