Відбувся публічний дебют семимісного кросовера Ford Edge. Новини світових автошоу

На автосалоні в Пекіні Ford показав семимісний кросовер Edge L, попередні продажі якого почалися в березні. Новинка доступна на ринку Китаю за ціною 35 000 доларів.

Автомобіль отримав решітку радіатора з матричним малюнком, яка візуально об’єднана з вузькими світлодіодними фарами, інші задні ліхтарі, перероблені бампери та висувні бічні двері. Його салон має конфігурацію 2+3+2. Це стало можливим завдяки габаритам. Довжина кросовера 5000 мм при колісній базі 2950 мм. Ширина та висота – 1961 та 1773 мм відповідно.

В оснащення салону включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 13,2-дюймовим екраном, тризонний незалежний клімат-контроль. Є система активного шумоподавлення та фонове освітлення салону, великий панорамний люк на даху.

Ford Edge L оснащений двигуном 2,0-літровим бітурбованим двигуном EcoBoost потужністю 251 к.с. і 378 Нм крутного моменту, який працює у парі з восьмиступінчастим «автоматом». Витрата палива цього кросовера 8,4 літра на 100 км. Пізніше до лінійки моделі додадуть гібридний варіант.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.