Toyota придумала незвичне застосування для водню

Toyota об’єдналася з японським виробником газових приладів Rinnai, щоб створити для Japan Mobility Show унікальну піч, яка працює на водні. З кам’яної печі відвідувачам подавали не лише свіжоспечену піцу, а й круасани. Це мало успіх, особливо серед дітей. Співробітники Toyota побудували піч і тепер використовують її для приготування піци та круасанів протягом робочого дня.

«Водень має високу температуру згоряння. Під час горіння він поєднується з киснем, утворюючи пару, роблячи страви хрусткими зовні та соковитими всередині. Наприклад, візьміть такі речі, як гриби та овочі. Ці інгредієнти, як правило, висихають на дровах. На водні ж усе готується швидше, залишаючи їх насиченими вологою та чудовими смаками», — йдеться у повідомленні компанії.

Toyota продовжила будівництво додаткових водневих плит. Так народилася водневе барбекю, які згодом використовувалася на різних автоспортивних заходах. Незабаром після цього працівники компанії також побудували камадо.

Можна з упевненістю сказати, що зусилля компанії щодо водневого виробництва були нижчими з точки зору продажів, і Toyota навіть визнала, що Mirai не був комерційно успішним. Незважаючи на це, японський автовиробник не відмовляється від цієї технології.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.