Реклама российских боевиков "Вагнера" просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров

Реклама российских боевиков “Вагнера” просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров ▪️Аналитики обнаружили в TikTok 160 видеороликов, изображающих или намекающих на насилие, которое совершают боевики частной российской компании “Вагнер”. ▪️В частности, 14 из них видео о казни бывшего заключенного Рязанской ИК-3 […]

Когда появился украинский народ и что украинцы думают о Бандере

Владимир путин и российская пропаганда часто спекулируют на теме украинской истории. Они утверждают, что украинцев как самостоятельного народа “никогда не существовало”, а сама Украина — “страна, искусственно созданная Лениным”. Именно аргументы “от истории” стали едва ли не главным оправданием российской […]

"Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю"

“Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю” Полковник рассказывает мобилизованным бойцам, что им предстоит. «С грыжами, металлическими пластинами – годны и поедут на фронт» Вторая армия мира😂

Немного юмора

Пока наша доблестная армия выгоняет всякую нечисть, можно немного насладится этим видео.  

Мы Вместе Можем Остановить Войну

Я обращаюсь к Вам – к истинным жителям России! Не к яхтам путина. Не к лимузинам шойгу. К Вам простым людям. Хватит терпеть! Выходите на улицы – это просто. Мы вместе сможем остановить войну.  

 

Відбувся публічний дебют семимісного кросовера Ford Edge. Новини світових автошоу

На автосалоні в Пекіні Ford показав семимісний кросовер Edge L, попередні продажі якого почалися в березні. Новинка доступна на ринку Китаю за ціною 35 000 доларів.

Автомобіль отримав решітку радіатора з матричним малюнком, яка візуально об’єднана з вузькими світлодіодними фарами, інші задні ліхтарі, перероблені бампери та висувні бічні двері. Його салон має конфігурацію 2+3+2. Це стало можливим завдяки габаритам. Довжина кросовера 5000 мм при колісній базі 2950 мм. Ширина та висота – 1961 та 1773 мм відповідно.

В оснащення салону включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 13,2-дюймовим екраном, тризонний незалежний клімат-контроль. Є система активного шумоподавлення та фонове освітлення салону, великий панорамний люк на даху.

Ford Edge L оснащений двигуном 2,0-літровим бітурбованим двигуном EcoBoost потужністю 251 к.с. і 378 Нм крутного моменту, який працює у парі з восьмиступінчастим «автоматом». Витрата палива цього кросовера 8,4 літра на 100 км. Пізніше до лінійки моделі додадуть гібридний варіант.

Електричний кросовер GAC Aion V дебютував офіційно. Новини світових автошоу

Компанія GAC представила електричний кросовер Aion V другого покоління на Пекінському автосалоні.

Дизайнери компанії стверджують, що зовнішній вигляд новинки черпає натхнення від тиранозавра Рекса, що пояснює досить дивну присутність роботизованої фігури динозавра на виставці.

Новий Aion V може похвалитися абсолютно новою архітектурою. Ця зміна сигналізує про глобальні амбіції GAC. Довжина авто становить 4605 мм, а колісна база – 2775 мм, що робить його трохи більшим за Ford Kuga.

Aion V другого покоління базується на новій модульній архітектурі AEP, розробленій власне компанією GAC. Кажуть, що завдяки продуманій упаковці та електричній силовій установці з рідинним охолодженням внутрішній простір в салоні на 20 відсотків більший порівняно з іншими автомобілями подібного розміру.

Компактний електричний кросовер оснащений єдиним електродвигуном потужністю 181 к.с. Енергія зберігається в акумуляторній батареї CATL, що забезпечує запас ходу у 750 км. Цікаво, що машина може витримувати екстремальні температури в діапазоні від -30°C до 55°C. Відомо, що новинка оснащена асистентом ADiGO Pilot ADAS, який використовує 11 камер, 5 радарів і датчик LiDAR, встановлений на даху.

Продажі нового GAC Aion V почнуться в Китаї в липні 2024 року. За даними китайських ЗМІ, компанія розробляє варіант GAC Aion V, який може продаватися під брендом Toyota у Китаї, як частина спільного підприємства GAC-Toyota.

Tesla оголосила про ще один раунд масових звільнень

Tesla вже звільнила 10% своїх робітників по всьому світу. Тепер генеральний директор компанії Ілон Маск планує звільнити ще кілька сотень співробітників.

Маск надісланому вищому керівництву Tesla лист, у якому заявив, що хоче бути «абсолютно жорстким» щодо скорочення робочої сили в компанії. Він додав, що, починаючи з вівторка, 30 квітня, проситиме будь-якого керівника, у якого є понад 3 співробітники, що не проходять тестування на відмінно, піти у відставку, пише The Information.

Він також оголосив, що двоє керівників покинуть Tesla. Це Ребекка Тінуччі з підрозділу Supercharger, яка працювала в компанії 6 років, і Даніель Хо, який працює в Tesla понад 10 років і очолював її підрозділ нових продуктів. Більшість членів команди Тінуччі з 500 осіб також залишать компанію або будуть переведені в інші підрозділи.

Раніше цього місяця Tesla заявила, що скоротить понад 10% (близько 14 тисяч) робітників. Водночас з’являлися повідомлення про те, що Маск наполягав на скороченні 20%. Нібито це відповідало б падінню продажів Tesla між четвертим кварталом 2023 року та першим кварталом 2024 року.