Реклама российских боевиков "Вагнера" просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров

Реклама российских боевиков “Вагнера” просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров ▪️Аналитики обнаружили в TikTok 160 видеороликов, изображающих или намекающих на насилие, которое совершают боевики частной российской компании “Вагнер”. ▪️В частности, 14 из них видео о казни бывшего заключенного Рязанской ИК-3 […]

Когда появился украинский народ и что украинцы думают о Бандере

Владимир путин и российская пропаганда часто спекулируют на теме украинской истории. Они утверждают, что украинцев как самостоятельного народа “никогда не существовало”, а сама Украина — “страна, искусственно созданная Лениным”. Именно аргументы “от истории” стали едва ли не главным оправданием российской […]

"Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю"

“Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю” Полковник рассказывает мобилизованным бойцам, что им предстоит. «С грыжами, металлическими пластинами – годны и поедут на фронт» Вторая армия мира😂

Немного юмора

Пока наша доблестная армия выгоняет всякую нечисть, можно немного насладится этим видео.  

Мы Вместе Можем Остановить Войну

Я обращаюсь к Вам – к истинным жителям России! Не к яхтам путина. Не к лимузинам шойгу. К Вам простым людям. Хватит терпеть! Выходите на улицы – это просто. Мы вместе сможем остановить войну.  

 

Гуртові ціни на вживані автомобілі в ЄС у травні залишалися стабільними. Новини світового авторинку

Індекс цін AUTO1 Group вказує на незначне зниження цін на вживані автомобілі в травні 2024 р., зменшившись із 138,0 у квітні до 137,9 у травні 2024 р., що означає зниження всього на 0,1%. Річна тенденція до зниження продовжується: ціни на вживані автомобілі впали на 7% з травня 2023 року (148,3) до травня цього року (137,9). З початку року індекс змінився зі 142,0 у січні до 137,9 у травні, що відображає зниження на 2,9%.

Ціни на вживані автомобілі все ще на 16,4% вищі, ніж до пандемії COVID, за результатами вимірювань у травні 2019 року, коли індекс становив 118,5.

І хоч причини цих явищ різні, в Україні також спостерігається зниження цін на авторинку загалом, але насамперед на внутрішньому, і, на відміну від індексу Auto1, не у гуртових продажах. Зате ціни на імпортовані з країн Європи транспортні засоби залишаються також стабільними, оскільки їхнє зниження стримує «вхідна ціна», заплачена за авто у Європі.

Ціновий індекс AUTO1 показує щомісячну зміну цін на вживані автомобілі в Європі. Він визначається на основі аналізу понад 3,6 мільйона угод купівлі-продажу автомобілів з пробігом по всій Європі. Початковою точкою цього індексу є січень 2015 року з базовим значенням 100, відносно якого визначаються усі наступні значення.

Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8. Автомобільні аукціони

На аукціоні Cars & Bids продають першу Mazda MX-5 Miata з 6,0-літровим двигуном V8. Як вказано у об’яві, родстер оснащений 450-сильним LS2 на 6,0 літрів від Trailblazer SS. Максимальний крутний момент агрегата – 400 Нм. Він перетворив «двоверку» 1991 року на справжній хот-род.

Ні капота, ні крил, ні повноцінної передньої панелі у автомобіля немає. Тільки дві круглі фари та прямокутна декоративна сітчаста решітка як у Ford 1930-х років.

Враховуючи невелику вагу базового родстера (980 кг) цей хот-род, ймовірно, буде швидшим за будь-який інший автомобіль на дорозі. Тим більше, що нинішній власник позбавився антиблокувальної системи гальм.

Також у автомобіля модернізований диференціал, що самоблокується, спеціальна бічна вихлопна система, гвинтова підвіска та кастомна поперечна балка.

Коробка передач – механічна на шість швидкостей. У якийсь період існування автомобіля вона зайняла місце стандартної Tremec T56. Привід – задній. Інформації про пробіг 33-річного родстера немає.

На момент написання новини до кінця аукціону залишалося три дні, а ставка складала лише 5300 доларів. Незважаючи на те, що оголошення прокоментувала 71 особа, ставки зробили лише шість. Ймовірно, не багато хто готовий сісти за кермо такого автомобіля.

Новий Volkswagen Atlas помітили під час тестувань. Шпигунські фото автомобілів

Шпигунам вдалось зробити декілька фото нового Volkswagen Atlas, який представники компанії закамуфлювали під виглядом поточної моделі. Очікується, що друге покоління кросовера дебютує в 2026 році.

Як повідомляє Carcoops, шпигуни помітили новий Atlas, (також відомий під назвою Teramont на ринку Китаю), під час тестувань в Альпах. Тестовий прототип мав значні зміни в дизайні, хоч і нагадує актуальну генерації.

Зокрема, кросовер отримав інакший передній бампер з більшими вентиляційними отворами й новим блоком освітлення, коротші крила й плавніші лінії кузова. Також прототип май фейкові ручки дверей, ймовірно через те, що серійна модель отримає вмонтовані ручки.

Фотографій задньої частини немає, але можна очікувати, що нова генерація матиме інші ліхтарі, бампер, та кришку багажника.

Яким буде салон новинки також невідомо, проте подейкують, що він буде виконаний у стилі нових моделей, подібно до Tiguan.

Ймовірно, в якості силової установки новий Atlas отримає 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом з гібридною установкою, або без неї. За чутками, дебют Volkswagen Atlas нового покоління запланований на 2026 рік.