Реклама российских боевиков "Вагнера" просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров

Реклама российских боевиков “Вагнера” просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров ▪️Аналитики обнаружили в TikTok 160 видеороликов, изображающих или намекающих на насилие, которое совершают боевики частной российской компании “Вагнер”. ▪️В частности, 14 из них видео о казни бывшего заключенного Рязанской ИК-3 […]

Когда появился украинский народ и что украинцы думают о Бандере

Владимир путин и российская пропаганда часто спекулируют на теме украинской истории. Они утверждают, что украинцев как самостоятельного народа “никогда не существовало”, а сама Украина — “страна, искусственно созданная Лениным”. Именно аргументы “от истории” стали едва ли не главным оправданием российской […]

"Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю"

“Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю” Полковник рассказывает мобилизованным бойцам, что им предстоит. «С грыжами, металлическими пластинами – годны и поедут на фронт» Вторая армия мира😂

Немного юмора

Пока наша доблестная армия выгоняет всякую нечисть, можно немного насладится этим видео.  

Мы Вместе Можем Остановить Войну

Я обращаюсь к Вам – к истинным жителям России! Не к яхтам путина. Не к лимузинам шойгу. К Вам простым людям. Хватит терпеть! Выходите на улицы – это просто. Мы вместе сможем остановить войну.  

 

На аукціон виставили підроблений спорткар BMW зіркового співака. Автомобільні аукціони

У Великій Британії на аукціон Ionic Auctioneers виставили копію знаменитого BMW 3,0 CSL 1973 року. Хоча авто не є автентичним, за нього планують отримати від 160 000 до 180 000 фунтів стерлінгів ($200 000 – 225 000). Про це повідомляється на сайті аукціону.

Висока ціна BMW CSL обумовлена тим, що одним із власників авто був вокаліст гурту Jamiroquai Джей Кей. Він є відомим автоколекціонером і в різний час у його колекції були Ferrari 430 Scuderia, LaFerrari та F40, Lamborghini Miura, Porsche Carrera GT, Mercedes 190 Evolution.

Клон BMW 3,0 CSL створили у кінці 80-х на базі стандартного серійного купе BMW 3,0 E9. Він отримав обвіс, антикрило, каркас безпеки та спортивне крісло. Об’єм шестициліндрового двигуна збільшили із 3,0 до 3,5 л.

Більшість власників BMW 3,0 CSL брали на ньому участь у перегонах ретроавто, проте Джей Кей використовував спорткар тільки для одиночних заїздів гоночним треком. Зате він вклав чимало коштів у реставрацію авто. Він володів спорткаром із 2013 по 2017 рік.

Новий Mercedes-AMG CLE 63 відмовився від гібридної силової установки. Новини світу гібридних авто

Майбутній Mercedes-AMG CLE 63 отримає 4,0-літровий бензиновий двигун V8 з подвійним турбонаддувом потужністю до 585 к.с. Хоча раніше йому обіцяли 670-сильну гібридну силову установку, яку використовують нові C63 та GLC63. Причина заміни – низькі продажі електрифікованих седана, універсала та кросовера.

Mercedes-AMG C63 та GLC 63 укомплектовані системою E-Performance PHEV. Вона складається з 2,0-літрового чотирициліндрового бензинового турбомотора та встановленого на задній осі електродвигуна. Як стверджується, ця система має найкращі у своєму класі характеристики. Але з якихось причин вона не сподобалася клієнтам Mercedes-AMG.

Попит на плагін-гібридні C63 та GLC63 виявився значно нижчий, ніж на моделі попереднього покоління, які використовують «звичайний» V8. Крім того, багато клієнтів на різних світових ринках відмовляються від гібридних C63 та GLC 63.

За інформацією Autocar, остання версія двигуна AMG M177 V8, який працює за схемою «м’який гібрид», дістанеться найпотужнішим версіям нового CLE. Ці моделі розташуються над купе та кабріолетом CLE 53. Обидва оснащені 3.0-літровим шестициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 442 к.с. Використання для CLE 63 турбованого V8 на 585 к.с. пояснюється тим, що Mercedes-Benz планує зробити нове купе прямим конкурентом BMW M4. Баварський спорткар оснащений 3,0-літровий рядний Twin-Turbo V6 потужністю 542 к.с.

У Китаї створили автомобіль, що лікує і продовжує життя на 30 років. Китайський автопром

До лікувальних можливостей вдався автобренд Skyworth. Він розпочав випуск машин для людей, котрі страждають від високого кров’яного тиску, мають проблеми з кишківником або з імунною системою. Про це пише CarNewsChina.

За словами глави Skyworth Auto Хуана Хуншена, використання автомобілів Skyworth продовжить життя кожного власника в середньому на 30 років. Він переконався у лікувальних властивостях автівок з такими можливостями на власному досвіді.

«З того часу, як я сів за кермо електромобіля Skyworth, мій високий кров’яний тиск, діабет та інші проблеми вилікувалися», – зазначив Хуншен.

На нещодавній конференції Skyworth Automobile Spring Technology він у виступі навів приклад, що середнє життя підприємця нині на 10 років коротше, ніж зазвичай, але його можна продовжити на 30 років, використовуючи автомобіль Skyworth.

Секрет в тому, акцентує глава компанії, що автомобіль допомагає на клітинному рівні розширити межі тривалості життя людини. Зокрема, модель EV6 пропонує технологію активного покращення сну. В деталі спеціалісти на сайті виробника не вдаються, але вказують на покращення стану здоров’я завдяки активному сприянню стану глибокого сну, контролю якості сну та показників здоров’я.

Зокрема, гендиректор заявив, що щодня спить у машині опівдні та стверджує, що це набагато краще, ніж спати в офісі.

Цілком ймовірно, що це просто маркетинг нового рівня. Однак виступ Хуана Хуншена на Пекінському автосалоні поставив усіх «на вуха». Медицина офіційно ще таке не прокоментувала, але повідомлення про ймовірне продовження життя кожного власника автомобіля Skyworth в середньому на 30 років стало підбадьорливим. Якщо це так, то завдяки Skyworth можна дожити до 100 років, якщо вам 70.

На згаданій виставці Хуан Хуншен розповів про свій досвід: у нього був важкий черевний тиф і гостра респіраторна пневмонія. Протягом останніх десяти років він щодня дрімав у машині, і його високий кров’яний тиск повернувся з понад 180 до норми, без приймання жодних ліків.

«Тож добре спіть в машині, і всі проблеми зі здоров’ям можна вилікувати, зміцнивши власний імунітет».

Skyworth на своєму вебсайті стверджує, що модель EV6 пропонує технологію активного покращення сну. Вона, ймовірно, може покращити стан здоров’я, активно сприяючи стану глибокого сну, а також контролюючи якість сну та показники здоров’я.

Електричний позашляховик Skyworth EV6 має окрім технології активного сну ще й систему суперфільтрації повітря, сидіння з музичним ритмом і технологією соматосенсорної звукової вібрації. Це – еквівалент зручного великого ліжка, масажера, стереосистеми, розумного браслета та багато іншого в одному.