Реклама российских боевиков "Вагнера" просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров

Реклама российских боевиков “Вагнера” просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров ▪️Аналитики обнаружили в TikTok 160 видеороликов, изображающих или намекающих на насилие, которое совершают боевики частной российской компании “Вагнер”. ▪️В частности, 14 из них видео о казни бывшего заключенного Рязанской ИК-3 […]

Когда появился украинский народ и что украинцы думают о Бандере

Владимир путин и российская пропаганда часто спекулируют на теме украинской истории. Они утверждают, что украинцев как самостоятельного народа “никогда не существовало”, а сама Украина — “страна, искусственно созданная Лениным”. Именно аргументы “от истории” стали едва ли не главным оправданием российской […]

"Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю"

“Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю” Полковник рассказывает мобилизованным бойцам, что им предстоит. «С грыжами, металлическими пластинами – годны и поедут на фронт» Вторая армия мира😂

Немного юмора

Пока наша доблестная армия выгоняет всякую нечисть, можно немного насладится этим видео.  

Мы Вместе Можем Остановить Войну

Я обращаюсь к Вам – к истинным жителям России! Не к яхтам путина. Не к лимузинам шойгу. К Вам простым людям. Хватит терпеть! Выходите на улицы – это просто. Мы вместе сможем остановить войну.  

 

У Кореї показали оновлений кросовер KGM Torres. Новинки світового авторинку

Південнокорейська компанія KG Mobility, раніше відома як SsangYong, оновила кросовер Torres. Недорога модель з ДВЗ уже надійшла в продаж на батьківщині за ціною від 28,4 млн вон ($20 800). До цього була доступна тільки електрична версія.

Стандартний KGM Torres 2024 не змінився зовні, проте отримав нову позашляхову версію зі зміненим пластиковим обвісом та високопрофільною гумою для бездоріжжя.

А от салон KGM Torres змінився кардинально. На передній панелі встановили два 12,3-дюймові дисплеї, прибрали блок кнопок клімата (він тепер керується через тачскрін) та додали нову дворівневу центральну консоль із компактним джойстиком КПП замість важеля.

4,7-метровий кросовер просторий всередині та має великий багажник об’ємом 703-1662 л.

У базовій комплектації KGM Torres є двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь, адаптивний круїз-контроль і 8 подушок безпеки.

Новий KGM Torres дебютував із 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к.с. і 6-ступінчастим автоматом, також його можна доповнити заводським ГБО. Привід може бути переднім або повним. Електричну версію оновлять трохи згодом.

Нові Volkswagen Golf, Passat та Tiguan збережуть ДВЗ. Новини світу гібридних авто

Volkswagen, як і деякі інші автовиробники, дещо пригальмував розробку та виробництво електромобілів через низький попит.

За словами генерального директора компанії Томаса Шефера, в найближчі кілька років зусилля спрямують на розробку гібридних модулів, що підключаються. Ця технологія знову стала популярною на ринку.

Шефер вважає, що гібридні автомобілі є важливим мостом між традиційними «паливними» моделями та «чистими» електромобілями.

Якщо спочатку плагін-гібридні версії Golf, Passat та Tiguan були погано сприйняті споживачами, то зараз ситуація змінилася.

Компанія продовжить оновлювати та запускати гібридні версії цих моделей. Зусилля зосередять на скороченні витрат та збільшенні запасу ходу на електротязі.

Продавати гібриди на всіх ринках Volkswagen не планує. Компанія буде «гнучкішою», щоб задовольнити попит та умови конкретного ринку.

Chevrolet припинить виробництво знаменитої моделі Malibu

Седан Chevrolet Malibu знімають із виробництва – останні авто цієї моделі зійдуть із конвеєра у листопаді нинішнього року. Інформацію підтвердили представники концерну General Motors у коментарі виданню The Detroit News.

Підприємство General Motors у Канзасі, де збирають Chevrolet Malibu, зупиниться на модернізацію. Із кінця 2025 року там випускатимуть електромобіль Chevrolet Bolt другого покоління.

Причина відмови від Chevrolet Malibu відома – класичні седани наразі не користуються попитом, адже покупці віддають перевагу кросоверам. Після припинення випуску Malibu в американській лінійці Chevrolet не залишиться седанів, а єдиними легковими моделями будуть Corvette та Bolt.

Chevrolet Malibu цьогоріч відзначає 60-річчя: його випускають з 1964 року і всього виготовили понад 10 мільйонів авто дев’яти поколінь. Спочатку це була задньопривідна спортивна модель із великими V8 під капотом – пропонували версії потужністю до 425-450 сил. Випускали не лише седан, але й універсал, купе та кабріолет.

Поступово модель змінювалася – стала компактнішою, передньопривідною і отримала економічніші чотирьох- і шестициліндрові двигуни, а у останніх поколінь Chevrolet Malibu з’явилися і гібридні варіанти.