Оголошено ціни на Новий Opel Combo та його 100% електричну версію: відомі комплектації, мінівени прямують в Україну

Уже скоро в Україну завітає Новий Opel Combo. Перелік версій для України та відповідні прайси вже сформовано, дилери Бренду готові приймати замовлення. Цей практичний мінівен став більш виразним ззовні та більш зручним всередині.

Мініен Opel Combo: нове «обличчя» та надсучасні технології

Новий Opel Combo – це приклад того, що сімейний мінівен теж може бути привабливим та технологічним. Адже відтепер оновлений Opel Combo отримав фірмову передню частину Opel Vizor: пласкі фари поєднані суцільною чорною вставкою, логотип-блискавка Opel Blitz в самому центрі композиції, новий передній бампер з чітко-окресленою решіткою радіатора. Проте водночас, Новий Opel Combo пропонує не лише дизайнерські зміни, але й технологічні – наприклад, варто відзначити матричні LED-фари, що забезпечують чудове освітлення та безпеку руху вночі.

Також більш технологічним та зручним став і салон автомобіля. Відтепер усі версії Opel Combo в Україні отримують цифрову панель приладів та збільшений 10-дюймовий центральний сенсорний дисплей, що гарантує зручність керування мультимедійною системою та різноманітними додатковими функціями. Включаючи Android Auto та Apple CarPlay з можливістю бездротового підключення. Нарешті, потрібно відзначити й нові матеріали оздоблення, які гарантують відчуття більшого затишку й комфорту для водія та пасажирів в салоні Нового Opel Combo. Замовляйте консультацію в найближчому дилерському центрі, аби отримати всю необхідну інформацію про новий мінівен від німецького бренду.

Кожен обирає свій варіант: різні двигуни, трансмісії, комплектації

Новий Opel Combo готовий запропонувати українським покупцям максимально широкий вибір версій, де кожен клієнт знайде варіант під власні запити та потреби.

По-перше, мінівен Opel Combo пропонує два типи кузова: стандартний кузов L1 (довжина 4,41 м) стане ідеальним вибором для легкого маневрування на тісних міських вулицях; збільшений кузов L2 (довжина 4,76 м) подарує максимальний внутрішній простір для пасажирів або за необхідності перевезення великогабаритних речей. По-друге, автомобіль Opel Combo L2 може запропонувати не лише традиційний 5-місний салон, а також навіть 7-місний салон – з двома додатковими сидіннями третього ряду, що можуть зсуватись вперед-назад.

По-третє, покупцям доступні на вибір два варіанти двигунів/трансмісій: турбодизель 1.5 BlueHDi 100 S&S (100 к.с. та 250 Нм) у парі з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач, або більш потужний турбодизель 1.5 BlueHDi 130 S&S (130 к.с. та 300 Нм) у парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач.

Нарешті, четверте – клієнти можуть обирати між двома комплектаціями автомобіля. Початковим варіантом виступає Opel Combo у комплектації Edition: електронна система стабілізації, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, фронтальний подушки безпеки, штатний захист двигуна, електричний підсилювач керма, кондиціонер, електричні скло-підіймачі, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, цифрова панель приладів, галогенові фари з функцією автоматичного вмикання тощо.

Автомобіль Opel Combo у комплектації Edition+ додає наступне: світлодіодні матричні фари, асистент дальнього світла, бокові подушки безпеки переднього ряду, камера заднього огляду, задні датчики паркування, сидіння водія підвищеного комфорту з підлокітником та поперековою підтримкою, сидіння переднього пасажира підвищеного комфорту з підлокітником та відкидною спинкою, кольорова 10-дюймова панель приладів тощо.

Переглядайте наявність новинки в Україні за допомогою зручного онлайн-складу бренду.

Вартість автомобіля Opel Combo наступна (в залежності від обраного кузова, двигуна, комплектації):

  • Новий Opel Combo L1 в комплектації Edition 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 936 300 гривень;
  • Новий Opel Combo L2 в комплектації Edition 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 985 600 гривень;
  • Новий Opel Combo L1 в комплектації Edition+ 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 1 013 400 гривень;
  • Новий Opel Combo L2 в комплектації Edition+ 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 1 066 300 гривень;
  • Новий Opel Combo L1 в комплектації Edition+ 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 186 100 гривень;
  • Новий Opel Combo L2 в комплектації Edition+ 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 247 500 гривень.

Особливий мінівен Opel Combo Electric – поєднання практичності та екологічності

Також українським покупцям доступний електромобіль Opel Combo Electric. Він ідеально поєднує визнану практичність та сучасну технологічність мінівену Opel Combo зі 100% електроприводом, завдяки чому досягається максимальна екологічність кожної поїздки.

Мінівен Opel Combo Electric оснащено електромотором потужністю 100 кВт або 136 к.с. з крутним моментом 270 Нм та новим збільшеним акумулятором ємністю 54 кВт.год. – завдяки цьому запас ходу вдалось збільшити до 330 км (в залежності від умов руху та стилю керування водія). Новий Opel Combo Electric пропонується в України виключно у максимальній версії: комплектація Edition+ та зі збільшеним кузовом L2. Замовляйте консультацію в салоні та ставайте ближче до свого омріяного автомобіля та вірного напарника для пригод.

Вартість Opel Combo Electric L2 Edition+ 100/136 54kWh – від 1 386 000 гривень.

Пропонуємо завітати на український офіційний сайт Opel, де можна знайти всю актуальну інформацію про новинки Бренду в світі та в Україні.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.