Полная версия этой страницы:
Рульова рейка
Де у львові можна наштовхати літол у рейку?
Гримала - на ТО підтягнули - перестала гримати. Але думаю, якщо її не змастити - ефект буде не довгий...
scorpion_vp
8.10.2008, 20:09
Цитата(scorpion_vp @ 8.10.2008, 21:09)

сделали самостоятельно в гараже!
Действительно, завод тупо тырит смазку...
На очереди инспекция ШРУСов и наконечников/шаровых.
Шрусы обязательно, на 5000 тысяч начали издавать посторонние звуки, почти "сухие" были, набил смазки - вот уже 42 тыс нормально.
Меня очень интересует, какую смазку кладете в рейку и шрусы?
ШРУСЫ - спец смазка для шрусов графитовая ШРУС-4. Для рейки - Литол,
scorpion_vp
14.12.2008, 18:50
Таке запитання по рейці. Як зрушити з місця регулювальну гайку? Бажано не знімаючи рейку з машини.
Гайка або закусила, або закисла, або просто заклинила. Треба підтягнути, не можу зрушити з місця. Шо зробити?
mastergid
14.12.2008, 19:57
1. Там гайка закернена так що треба силувати її.
2. В ключа для рейки від 2110 треба бортик трохи підпиляти,рівно з гранями , бо він добре не входить ,мішає кузов.
scorpion_vp
14.12.2008, 21:30
На СТО майстер монтировку чуть не зігнув, але так і не відкрутив. Боюсь треба буде рейку з машини знімати.
mastergid
14.12.2008, 21:54
а це реально гемор сам знаю
Цитата(mastergid @ 14.12.2008, 21:54)

а це реально гемор сам знаю
Мені підкручували на Шевченка.
Хоча я рахую, що це не правильно. Треба міняти тарільчату пружину - бо це вона не пружинить!
scorpion_vp
15.12.2008, 20:25
Тарільчаста пружина замінена на СС-20. Мав поїздити, щоб стала на місце(притерлася, чуть просіла) - ну як завжди з новими запчастинами і підтягнути, але не вийшло...
Цитата(scorpion_vp @ 15.12.2008, 20:25)

Тарільчаста пружина замінена на СС-20.
Де купляв?
scorpion_vp
16.12.2008, 18:52
Володя на Кульпарківській мав 1 комплект на той час, я забрав.
Його важко встановлювати?? ефект є?? ціна??
mastergid
16.12.2008, 22:31
ефект є але на розбитій рейці той ефект ненадовго, як кому буває легко відкрутити гайку, а деколи тяжко так як у scorpion_vp (це та якою підтягується рейка)
Просто у мене теж підстукує (на переїздах, рельсах і так далі. ) Дьоргав за тяги, люфту нема.... Тому лишається до рейки дивитися...
mastergid
17.12.2008, 0:31
це напевно стукає карданчик
Добавлено:
всунь руку там де він є і крути рулем якщо почуєш клацаня - пиши приговор карданчику
Я вже з тим карданчиком колись намучився.... В мене вже раз міняний (по гарантії).Потім згодом виявилось що тяги були повідкручувані, закрутили - стало казково. тепер по трошки знову щось вискакує
хотів підтягувати рульову рейку, замінив стійки, і нічого не потрібно підтягувати
scorpion_vp
5.1.2009, 19:16
Вже починає за...ти та рейка. Дайте якісь ліки, бо відкручу, пофарбую в білий колір і викину в сніг.
зайди на російський форум, можливо ліки там вже є....
Цитата(scorpion_vp @ 5.1.2009, 19:25)

scorpion_vp дістала рульова рейка.
scorpion_vp
6.1.2009, 20:23
Цитата(yurko @ 6.1.2009, 19:13)

scorpion_vp дістала рульова рейка.

То запитання чи пропозиція?
mastergid
6.1.2009, 20:43
може треба її зняти ї перебрати, а може це не вона треба копати робити все в комплексі.
scorpion_vp
6.1.2009, 20:52
Потепліє буду розбиратись.
Gudinishe
21.3.2009, 0:03
А скільки ти вже накатав що рейка дає про себе знати?
mastergid
21.3.2009, 9:45
в мене з 4000 таке каже
опа... а ти казав на зустрічі що з рейкою у тебе все гаразд... ))
mastergid
21.3.2009, 12:41
я провтикав написати, що рейка в мене знімалася і перевірялася все змащено і підтягнуто тому на зустрічі все було ок(тоді вже пройшла десь 12 000), а карданчик постукує
Добавлено:
Тут пройшла в мене ідея на рахунок карданчика, щоб його зробити треба карданчик ВАЗ класики. Там схожий карданчик тільки треба зварки і токаря
Для того, щоб вирішити проблему рейки один раз і на довго, рекомендую шукати на базарі та міняти ось таку тарільчасту пружину!
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаПісля заміни пропала сила-силенна всяких звуків та стуків які я приписував не тільки рейці але і стійкам, торпедо і ще фіг знати чому! В коробочці, що на фото, упаковано 5 таких пружин. Якщо будете купляти по-штучно, обов'язково просіть показати коробочку! Крім SS-20 продають пружинки і іншого виробництва - вони погані.
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаНажмите для просмотра прикрепленного файла
scorpion_vp
25.3.2009, 17:10
Тут одне питання виникає. Скільки коштує? Думаю, що то просто ідеальний варіант заміни нашої.
Vitaliy 4548
25.3.2009, 19:34
Цитата(yurko @ 22.3.2009, 17:08)

Для того, щоб вирішити проблему рейки один раз і на довго, рекомендую шукати на базарі та міняти ось таку тарільчасту пружину!
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаПісля заміни пропала сила-силенна всяких звуків та стуків які я приписував не тільки рейці але і стійкам, торпедо і ще фіг знати чому! В коробочці, що на фото, упаковано 5 таких пружин. Якщо будете купляти по-штучно, обов'язково просіть показати коробочку! Крім SS-20 продають пружинки і іншого виробництва - вони погані.
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаНажмите для просмотра прикрепленного файлаА сколько они стоят?
scorpion_vp
25.3.2009, 20:26
Цитата(Vitaliy 4548 @ 25.3.2009, 19:34)

А сколько они стоят?
Орієнтовно 1шт=30-50грн.
Я в гуглі порився і найшов ціну у 650 грн. (але це я перевів з російських.....) на Укр сайтах поки її не видно...
scorpion_vp
25.3.2009, 20:38
Я закинув інфу сюди
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...ic=1744&hl= . Може дружно, щось придумаєм(як її(рульову рейку) побороти), якщо нікого не зацікавить, продовжим обговорення тут.
питання чи це нормально (якщо розглядати рейку вище) що оборотів керма буде менше... Десь добре десь погано... ЧИ це якось вплине нароботу електропідсилювачаю.. ?
Добавлено:
якщо найдем з наших (Львівських) ще хоч 2 людини які готові долати цю проблему, то можна буде робити це силами ВСІХ. Тобто певна кількість людей, вкладає певну кількість грошей (скажімо 4 людини по 500 грн. 2000 грн.) За ці гроші можна експерементувати ....... Купляти рем набірставити на машину і чекати 1000-2000 км. , привезти вищезгадану рейку (теж комусь поставити і чекати), навіть купити рідну нову рейку, розібрати подивитись можливо чи ні щось доробити. В разі успіху людина якій встановили ЕФЕКТИВНИЙ девайс просто відшкодовує за нього гроші........ Думаю це краще ніж кожен буде думати що купувати а потім жаліти за витрачені на марно гроші.
scorpion_vp
25.3.2009, 21:05
З рідною навіть не хочу зв"язуватись експериментувати, вона тупо недороблена! А от на рахунок електропідсилювача, тре подумати з точки зору фізики і електрики, можливо навіть проконсультуватись в спеців.
Gudinishe
25.3.2009, 21:26
Блін...мене тепер самого почили мучати сумніви чи в мене рейка тоже іноді не підстукує....Бо в мене той гадкий стук опорних підшипників і іноді(рідко) може ще щось гримнути тіпо рульової, а весь списував це на стойки і на те що рульова просто не може так рано тарабанити....

!!! Ну добре а ті пружинки тарілчасті...там для заміни потрібна тільки одна шт?
Gudinishe
25.3.2009, 21:47
Ага,дякую, треба значить перевірити рульову
Нам мабуть потрібно знову замутити зустріч і спробувати автівки один одного, бо я щось не розумію...
Всі тут говорять, що погані і гримучі рульові рейки - в мене 45 тис. і ніби все ок, або ж я привик і думаю, що все ок...
З іншої сторони, я відчув ефект від шайб, інші ж його не відчули...
Можливо ми по-різному сприймаємо одинакові події?
Добавлено:Можливо у нас різні вимоги до авто, і моя "негримуча" калина набагато гримучіша за іншу?..
Gudinishe
25.3.2009, 23:06
Цитата(Vr_ @ 25.3.2009, 22:55)

Можливо у нас різні вимоги до авто, і моя "негримуча" калина набагато гримучіша за іншу?..
В кожного своя суб`ктивна думка про це, в мене наприклад якщо відкинути всякі вібрації салона(які мене дуже дратують) то стук стойок а може і рульвої проявляється або в конкретней ямі або на припаршивій бруківці, а так вроде тихо, але воно все-одно мене дратує!!!
щось я далеко заїхав від рульової....... Ну так от, треба перевірити рульову і вже точно знати чи це вона калатає чи не!
Спробуємо поїздити. На своїй дам поїздити, за інших не ручаюсь )))... можливо тобі Василь пощастило...))) А можливо їздиш поакуратніше ніж... Я скажімо )))
Gudinishe
26.3.2009, 0:05
Цитата(Shyma @ 25.3.2009, 23:46)

А можливо їздиш поакуратніше ніж... Я скажімо )))
Не знаю як Сихові-дуже рідко буваю, але по інших районах їздити без попадання в ями вже практично не можливо!!! Так що не тільки рульовій а всій ходовій по нашим дорогам скоро буде п....ец!
Цитата(scorpion_vp @ 25.3.2009, 20:26)

Орієнтовно 1шт=30-50грн.
Тарільчаста пружина? 5грн!
scorpion_vp
26.3.2009, 15:21
Цитата(yurko @ 26.3.2009, 9:27)

Тарільчаста пружина? 5грн!
Ти нічого не плутаєш?
Я брав літом за 30 чи 40грн.
Gudinishe
26.3.2009, 18:45
Не хочу показатись в край не розвинутим, але як саме перевірити чи це іменно та тарільчаста пружинка калатає?
Просто замінити її , і побачити або ні результат.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.