Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Рульова рейка
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Ходовая
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Gudinishe
Понятно..... ну а так чисто із практики чи досвіду, там заміна трудомістка чи не дуже? бо я ніколи не лазив в рульовий механізм калін....Толком що я лазив(точніше все облазив і міняв) так це в шистьорці(моя попередня машина), я там міняв рульову калонку, то це був досить харний процес blink.gif
yurko
Цитата(Gudinishe @ 27.3.2009, 0:01) *
Понятно..... ну а так чисто із практики чи досвіду, там заміна трудомістка чи не дуже? бо я ніколи не лазив в рульовий механізм калін....Толком що я лазив(точніше все облазив і міняв) так це в шистьорці(моя попередня машина), я там міняв рульову калонку, то це був досить харний процес blink.gif

Їх навчилися міняти на Бош-сервісі - той що на початку Кульпарківської.

Якщо міняти самому - все робиться з салону:
1. потрібно зняти рульвий кардинчик, помітивши положення валів маркером, щоб потім руль рівно стояв;
2. відкрутити кришку рейки прикручену шестигранниками. Прикручена дуже міцно - потрібен якісний шестигранник, той що для зборки меблів зломається;
3. після того як знімете кришку - шукати пружину в ній;
4. замінити, збирати у зворотньому порядку.
Vr_
Юрко, а деж фото процесу???
Що ж це ти міняв, і не зфоткав?
Бери приклад з Скорпіона wink.gif
scorpion_vp
Цитата(yurko @ 27.3.2009, 7:52) *

...

Відкрию вам по секрету, а може вже і ні, що на тому сервісі buba.gif працює наш "співкамерник" Shaft .
mastergid
в сторону до акумулятора але не дуже сильно затягуй щоб рейка не клинила.
yurko
Цитата(scorpion_vp @ 27.3.2009, 11:13) *
Відкрию вам по секрету, а може вже і ні, що на тому сервісі buba.gif працює наш "співкамерник" Shaft .

не пали контору smile.gif

Добавлено:
Цитата(nokian1980 @ 27.3.2009, 12:27) *
Хлопці! в який бік крутити ту бісову гайку на рейці щоб її підтягнути?

і все ж таки - перед тим як крутити - поміняй пружину!
yurko
Цитата(Vr_ @ 27.3.2009, 8:14) *
Юрко, а деж фото процесу???

там нема нічого цікавого
роби як я написав і буде тобі щастя! smile.gif
nokian1980
Закручувать гайку за часовою чи проти часової стрілки? Ги...я мабуть тупий!...
Shyma
так як розумію я то : коли крутиш знизу (з під машини) то за годинниковою (затягуєш), якщо ж з під капоту - проти годинникової (затягуєш). Поправте якщо помиляюсь...
Gudinishe
Цитата(yurko @ 27.3.2009, 7:52) *

Якщо міняти самому - все робиться з салону:
1. потрібно зняти рульвий кардинчик, помітивши положення валів маркером, щоб потім руль рівно стояв;
2. відкрутити кришку рейки прикручену шестигранниками. Прикручена дуже міцно - потрібен якісний шестигранник, той що для зборки меблів зломається;
3. після того як знімете кришку - шукати пружину в ній;
4. замінити, збирати у зворотньому порядку.

Бош на кульпарківський знаю, колись там міряв компресію..... А так дякую, треба тепер знайти час і трошки порозкручувати машинку!!!!
Shyma
)) дивись не перестарайся ))
dudik
В мене якраз та рейка клинить досі.... Порадьте куди звернутись щоб подивились...Бо на СТО мені її ще більше "специ" перетягнули..То їздити взагалі немоливо стало.
scorpion_vp
Поїдь ще раз до них, хай попустять. Потім проїдься, якщо знов туга, ще раз до них, хай ще попустять, знов прокатайся... Поки не відчуєш що руль слухається твоїх рук, вільно крутиться і не гримить рейка.
dudik
та ну їх. мені до них від Метро аж на Лінкольна (біля 700-річчя) пертись.
mastergid
Хто може підсказати де можна придбати карданчик рульової рейки, а то мій вже так достав, що немає вже сил терпіти це калатання. Доречі в мене без ЕУР
Shyma
в тебе рейка.... )))) кардан 6 магазин на зеленій (авторинок)
mastergid
Дякую Богдан. В мене рейка вже підтягувалась, а стукає карданчик. Пробував рукою крутити то чується люфт в карданчику.
Shyma
Люфт то там є, і він скоріше за все звідти не зникне і на новому....... Є досвід в нашого таксиста Олексія який приїздив на червоній калині.... Рейка іф ще раз рейка.... підтягування не допомагає, або на короткий час.

Добавлено:
Він доречі збирається завтра знімати і робити її, а саме ремкомплект туди вставити..... подивимось що вийде.
mastergid
думаю похоже на нашу рейку http://www.autoprospect.ru/vaz/2110-zhigul...mekhanizma.html описано як зняти і т.д.

scorpion_vp
Стукає 98% рейка, і 2% карданчик. В мене точно стукає рейка, ніяк не вистачає часу зробити щось з нею. Вже і рем комплект купив.
shaft
Цитата(scorpion_vp @ 22.5.2009, 21:34) *
Стукає 98% рейка, і 2% карданчик. В мене точно стукає рейка, ніяк не вистачає часу зробити щось з нею. Вже і рем комплект купив.

де брав ремкомплект, а то ні на Зеленій ні на В.Великрго не можу знайти
mastergid
Поідеї має підійти ремкомплект від 08 - 10 так як судячи по каталогу запчастин рейка калини відрізняється тільки картером червяка
scorpion_vp
Цитата(shaft @ 27.5.2009, 21:48) *
де брав ремкомплект, а то ні на Зеленій ні на В.Великрго не можу знайти

Брав на зеленій, якщо не помиляюсь в першому ряду(в тому що ПРОСПОРТом торгують) 91маг. Ремкомплект до нової 10-тої рейки. Брав ще десь три місяці тому.
shaft
бум шукати
Mans
В рульовій рейці хто міняв підшипник на червяку. І як його зняти???????
scorpion_vp
Цитата(Mans @ 5.6.2009, 18:46) *
В рульовій рейці хто міняв підшипник на червяку. І як його зняти???????

Якщо не помиляюсь, то він випресовується (тобто його треба стягувати зйомником, а новий запресовується).
Mans
Цитата(scorpion_vp @ 6.6.2009, 9:31) *
Якщо не помиляюсь, то він випресовується (тобто його треба стягувати зйомником, а новий запресовується).

Пробували зйомником не виходить, зйомник гнеться(( пішло пресом, і поломали шайбу по якій крутиться іголячатий підшипник.
Проблема ше її буде заложити, тому що не можливо зняти штопорне кольцо, воно напевно на гарячо запресоване

Де можна купити цю шайбу, вона калена, або весь червяк в зборі?
Mans
Цитата(scorpion_vp @ 6.6.2009, 17:55) *

(22 шестерня в зборе) де її можна купити?

тут вказано що саме зломали

Нажмите для просмотра прикрепленного файла
scorpion_vp
Так купи новий підшипник, і запресуй.
Mans
Цитата(scorpion_vp @ 7.6.2009, 9:58) *
Так купи новий підшипник, і запресуй.

Та купив підшипник а толку тре ж кільце ролікового підшипника???? і де його купити????
Добавлено:

Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Де можна купити це все в зборі? Допоможіть
scorpion_vp
Подивлюсь вдома, що входить в рем комплект, може там і є те кільце.
Mans
Цитата(scorpion_vp @ 7.6.2009, 20:37) *
Подивлюсь вдома, що входить в рем комплект, може там і є те кільце.

Я в Тернополі купив рем комплект він не повний. Їздив в Київ там купив повний 460 грн і там цей червяк є з підшипником,кольцом і т.д. в зборі. казали що цей червяк не розборний так і виходить то шо пише в журналі, що він розбирається брехня).
scorpion_vp
Який результат ремонту рейки? Допомогло?
Shyma
http://www.autosystem.ru/index.php?id=475

нова інфа...... варіант від сс-20
scorpion_vp
Цитата(Shyma @ 17.7.2009, 20:04) *
http://www.autosystem.ru/index.php?id=475

нова інфа...... варіант від сс-20

Цікава річ. Сказав би хтось ціну. Я рився в неті, знайти не можу.
R_S
Цитата(scorpion_vp @ 20.7.2009, 19:48) *
Цікава річ. Сказав би хтось ціну. Я рився в неті, знайти не можу.

у них на сайте есть розничная цена 8100 руб. РФ. Это ~ 2025 грн по среднему курсу покупки рублей (0,25).

_http://autosystem.ru/price_ss20.pdf
scorpion_vp
Якщо таку рейку поставити, то потім Калинку шкода продавати стане.
Shyma
А ти вже зібрався? ))
scorpion_vp
Поки що ні. Покатаюсь ще.
afa14
Заменил тарельчатую пружину. Огромное спасибо тов. Ram!
Пружинки СС20 нарыл на Зеленой. Правда ломили за них по 35грн. Визуально от заводской отличается сильно.
Эффект достигнут smile.gif
scorpion_vp
Цитата(afa14 @ 18.8.2009, 23:24) *
Заменил тарельчатую пружину. ...Пружинки СС20 ...Эффект достигнут smile.gif

Думаю не більше як на 1-2міс
Vr_
Цитата(scorpion_vp @ 19.8.2009, 9:13) *
Думаю не більше як на 1-2міс

А ти оптиміст smile.gif
afa14
Я на родной пружине 15тык откатал, стукать начала недавно.
Скорпион, кто как ездит. Я знаю людей, которые машины за пару месяцев гандонят.
sanny
Поставили карданчик сс-20 і тарілчату пружинку - торба як гримить!!! Але ставили на росавто angry.gif Напевно дубово поставили і великий вільний хід руля angry.gif Треба переробляти angry.gif
yurko
Цитата(sanny @ 27.8.2009, 13:54) *
Поставили карданчик сс-20 і тарілчату пружинку - торба як гримить!!! Але ставили на росавто angry.gif Напевно дубово поставили і великий вільний хід руля angry.gif Треба переробляти angry.gif

Росавто в топку.
Домовляйся на Бош-Сервісі, що на початку вул.Кульпарківської. Там працює наш однопісочник Ram-Shaft smile.gif . Вони вже на наших машинах натренувалися міняти ті пружини.
sanny
Цитата(yurko @ 28.8.2009, 9:25) *
Росавто в топку.
Домовляйся на Бош-Сервісі, що на початку вул.Кульпарківської. Там працює наш однопісочник Ram-Shaft smile.gif . Вони вже на наших машинах натренувалися міняти ті пружини.

ОК, а телефончик може є?

Добавлено:
Дзвонив на той Бош-сервіс - сказали, що спеців по рульовому в них НЕМАЄ... huh.gif
Shyma
Юрко думав що ти тіко пружину хоч запхати туди.... Це вони можуть зробити. А ремонт рейки справа специфічна. Дзвони до Романа )) будеш першопрохідцем ))
sanny
Діагноз на сьогоднішній день невтішний - рейці торба!!!! angry.gif Передні стойки - торба!!! angry.gif Домовився зі знайомим - буде перебирати рейку і міняти стойки на 09 (частково з сс20). Вигнутий лівий стакан - вирівнювати. Обидва стакани - підсилювати... Я в шоці з тої Калини dry.gif
Десятка - краще.....
Ніякі карданчики і пружинки сс20 не поможуть, якщо після покупки нової машини не перебрати і не змастити рульову рейку !!!
Shyma
З чого ти взяв що торба??? Вже розбиравли її ?? Ти не спіши .. може там всього лиш косметичний ремонт тре зробити. на грн. 300 ! ціла рейка коштує десь 1200, тоді краще вже купити рейку від СС20
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU