Полная версия этой страницы:
Наші сходки (Львів)
ZIG_R, +1
Якщо "Львов" - то не наші
Отже, сьогодні вже ЧЕТВЕР... Збираємось на 8-9, чи 15-те ... чи взагалі НІ ? Тільки хто не хоче - не тре писати тіпа "я не можу", а то виходить, шо всі роботящі - а я один ледарь, постійно час маю... краще не пишіть нічого...
Добавлено:Хтось дуже рвався зустрітись, познайомитись... маєте шанс
Я готовий зустрітись, пропонував деякі варіанти. Як мінімум хочу побачити Сашу (і всіх решту також

) - забрати втулку та маю ще боржок за ковпак

Але організовувати самому часу дуже немає.
Василь, замість переносити обговорення з теми в тему - запропонуй щось!
Добавлено:Можливо, в п'ятницю (перша місяця, доречі) просто зустрітись в колобку?
Цитата(Vr_ @ 5.5.2011, 14:54)

Я готовий зустрітись, пропонував деякі варіанти. Як мінімум хочу побачити Сашу (і всіх решту також

) - забрати втулку та маю ще боржок за ковпак

Але організовувати самому часу дуже немає.
Василь, замість переносити обговорення з теми в тему - запропонуй щось!
Добавлено:Можливо, в п'ятницю (перша місяця, доречі) просто зустрітись в колобку?
Дійсно, давайте зустрінемось в пятницю - побалакати ! А там твирішимо, коли рибалка і покатушки
mastergid
5.5.2011, 19:35
Na aky goduny?
я можу після 5-ї вечора...
scorpion_vp
5.5.2011, 20:12
Робота в мене зараз типу "ненормований робочий день" переважно до 18.00, але майже кожен день затримуюсь на 1-2год. І ще не в курсі чи 9-го в мене вихідний. Боюсь пропонувати бо потім крайнім буду. Я б краще десь на рибалочку (але на дике озеро), бо вже забув як снасті виглядають.
можна 7-8 вечора
Добавлено:на 8-ме погода вроді як має бути нормальна для рибалки, може завтра би поговорили на цю тему...
Добавлено:ау !
Знову ніхто не "мичить ні телиться", на рибалочку готуємся ?
scorpion_vp
12.5.2011, 17:16
Дадавайте-давайте, готуємось до рибалочки.
mastergid
13.5.2011, 8:47
Це має бути не рибалка а зустріч. Я допустим нелюблю рибалки через те що немаю на неї часу
Цитата(mastergid @ 13.5.2011, 9:47)

Це має бути не рибалка а зустріч. Я допустим нелюблю рибалки через те що немаю на неї часу
Зустріч на скільки ?? на 1 годину ?
scorpion_vp
13.5.2011, 18:13
Ну, хто куди, а я готуюсь на рибалку.

Вова, а ти попробуй... і час появиться
Цитата(sanny @ 13.5.2011, 23:14)

Ок. Рибалка так рибалка. Де? Коли?
Цитата(yurko @ 14.5.2011, 7:39)

Цитата(sanny @ 13.5.2011, 23:14)

Ок. Рибалка так рибалка. Де? Коли?
22 травня... вроді як...
Почалось... Vr_ вже не зможе...
На жаль на 22 я не зможу...
А взагалі в мене вільні в основному суботи - "цілодобово",
або неділі - друга половина дня
Така чуйка, шо ми не скоро зустрінемось... шкода...
scorpion_vp
18.5.2011, 21:54
Та чо шкода, все як завжди...
Значить так, зустріч - рибалка 22 травня, їдемо в сторону Яворова. Cписок такий:Добавлено:1. sanny.
2. scorpion_vp.
3. shyma.
4. lemberg.
5. ... приєднуйтесь !
Ще раз наголошую !!! Сьогодні визначимось як їдемо, де зустрічаємось. Можна шоб декілька в одній машині... на бензу скидаємось. Ми так з Бодькою (Shyma) і зробимо !
Кілька фотографій ))
Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файлаНажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файлаЗустріч відбулась але... бажаючих було не багато через обєктивні причини )
Пропоную висловлювати свої ідеї для організації зустрічі у Львові , більш тематично повязаної до автомобілів.
Одразу ідея від мене :
Знаю людей (раліст) який має у Львові свою школу водіння (Тарас Рега) . Він із друзями організовує для клубів покатушки на пів дня... програма насичена і цікава в той же час не НАДТО виснажлива для авто. Але це коштує гроші якщо не помиляюсь 100-150 грн із машини.
Якщо буде підтримка , запитаю конкретніше.
Цікаво!
Питай конкретніше
В принципі - цікаво, але тре подумати, шо самим можна організувати... і де (місце)
scorpion_vp
24.5.2011, 21:25
Я свою машину, вбивати пів дня, та ще й за свої 100-150грн, чесно кажучи, не дуже хочу. Чи я не так зрозумів суть пропозиції?
mastergid
24.5.2011, 21:32
Цікаво, але не своєю машинкою. Вона і так бачить
scorpion_vp
25.5.2011, 21:33
Бодя розтолкуй. Як дають якийсь Сівік 2,5-літровий, я готовий на ньому погоцати.
Цитата(scorpion_vp @ 25.5.2011, 22:33)

Бодя розтолкуй. Як дають якийсь Сівік 2,5-літровий, я готовий на ньому погоцати.
зіл-130 GTI не хочеш ?
Розтолковую приблизно :
Звичайно певний час займе знайомство , хіхі хаха і тому подібне ....
Далі я еапишу частину елементів що можуть бути у програмі , переважно у вигляді змагань або на час.
- крутити кермо від упору до упору певну кількість разів (на спеціальних кругах під шинами)
- перевірка водія на вміння гальмувати (однакова швидкість, хто зупиниться швидше....)
- різноманітного роду змійки (вперед, назад і т.д)
- є маленька траса із каверзними поворотами на 40-..... сек. ЇЇ проходити на час
Це та частина про яку знаю я, але думаю є ще й інші елементи. У пятницю дам знати точно яка ціна. Кому цікаво - їхній сайт.
http://www.rega.lviv.ua/
таке ми можемо самі зробити, без лишнього бабла... хіба ні ? Треба тільки місце і бажання !
mr/fedot
28.7.2011, 22:36
Самі ми можем просто погоцати. А там майстри вищог рівня. Покажуть кілька прийомів --- так і прозрієш, що реально просто їздиш а не управляєш
автом як профі.
якщо хтось має сумнів у своїй майстерності --- то раджу при можливості скористатися хоча б двома їхніми уроками.
Але в деякій мірі sanny правий--- регулярне екстримальне водіння в максимально безпечних умовах дають свої плоди....особливо, якщо їздиш і тренуєшся на одному авто.
mastergid
21.1.2012, 19:56
І шо там)))
mastergid
21.1.2012, 21:27

а мені добре правда невиспався
scorpion_vp
21.1.2012, 22:19
scorpion_vp
22.1.2012, 22:54
Не треба фоток...
mastergid
24.1.2012, 22:33

треба ті шо на початку.....а далі вже було темно.......

був минулого тижня у Львові
гуляю собі в центрі, і тут дивлюся Калинка на прикольних дисках
і тут дивлюся ше й наклейки Калино клубу)
рішив зафоткати)
приємно побачити одноклубників) тим більше моя калина майже зі Львова))))
Цитата(kritik @ 24.7.2013, 14:37)

zzz
Судя по всему, ZZZ приехал бриллиантами затариться
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.