Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наші сходки (Львів)
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Vr_
Перші зустрічі ми так і влаштовували - на площадках біля супермаркетів.
Але там точно не поганяєш smile.gif, хіба лише поспілкуватись.
Непогане було продовження зустрічі в Страдчі з шашликами wink.gif
На жаль, не знаю, як було в Брюхах на чебуреках - мусів їхати швидше. Може повторити?
Там на учбовій площадці (Брюховичі) можна зустрітись, погоцати, а тоді або на чебуреки, або в ліс на шашлики (ліс тут навкруги smile.gif).
mastergid
Ну можна там всім зібратися, а тоді урочисто колоною куди завгодно. Там на учбовій площадці (Брюховичі)---- я напевне не зразу би попав туди. Тоді ще б з прапором нашим було б класна реклама!
Gudinishe
А чо можна і в Брюховичі! Чебуреки там просто сказка!!! Ну а із датою вирішили- 3 травня?
Gudinishe
Ауууу...народ!!! До 3.05 залишилося 10 днів а ми так і не дойшли до чогось конкретного!!!
Vr_
Важливо, що дату затвердили.
А місце зустрічі можна і ближче до зустрічі визначити, думаю, це не проблема.
Давайте попередньо записуватись, хто бажає бути, щоби зорієнтуватись по кількості учасників.
Пропоную повідомляти нижче, а я буду доповнювати список в цьому повідомленні.
Почали:

1. Vr_ (Василь)
2. sanny (Саша)
3. mastergid (Володя)
4. Shyma (Богдан)
5. Gudinishe (Діма)
6. Scorpion_vp (Василь)
7. afa14 (Костя)
sanny
Цитата(Vr_ @ 23.4.2009, 9:36) *
Важливо, що дату затвердили.
А місце зустрічі можна і ближче до зустрічі визначити, думаю, це не проблема.
Давайте попередньо записуватись, хто бажає бути, щоби зорієнтуватись по кількості учасників.
Пропоную повідомляти нижче, а я буду доповнювати список в цьому повідомленні.
Почали:

1. Vr_ (Василь)
2. sanny (Саша)
3.

mastergid
Я постараюсь бути
Shyma
Shyma .........
Gudinishe
Буду дуже старатися бути
Gudinishe (Діма)
scorpion_vp
Йа... тож постарайусь...
afa14
Подтянусь обязательно
Vr_
Отже, неділя, 03 травня, 13:00.
Місце?
Площадка перед Арсеном на Чорновола, чи Науковій?
Чи будудь інші пропозиції?
Shyma
Давай на пиво у четвер після роботів )) скажімо 19.00
Vr_
"Замість зустрічі"??? чи "перед зустріччю"? smile.gif
Можна, час є.
Де збір?
Shyma
перед звичайно! Давайте 19.00 четвер перед входом в Оперний театр!

Добавлено:
це для тих хто хоче поговорити про структуру зустрічі яка має відбутися у неділю!
Vr_
Ок, я буду.
Отже, хто має вільний час та любить пиво (і не тільки smile.gif) - сьогодні, 19:00, перед Оперним, біля фонтану!
100% не гарантую, але 99%, що буду.
Попередня зустріч, так би мовити smile.gif

Ну, а зустріч "Весна 09", як і планується, в неділю, 03 травня о 13:00.

Так як завтра у багатьох вихідний, не всі зможуть добратись до інтернету, та й часу обмаль, беру на себе сміливість призначити збір на площадці біля Арсену на вул.Науковій.

А там вже по програмі... smile.gif
mastergid
Во а на рахунок карти ти правий це доречно. Хоч і так знаю де це.
Gudinishe
Блін...Із радістю сповзав би сьогодні в центр, але прогавив!!!!

Добавлено:
Цитата(Vr_ @ 30.4.2009, 10:13) *
беру на себе сміливість призначити збір на площадці біля Арсену на вул.Науковій.

Я думаю добре що хтось накінець-то тикнув пальцем на конкретну точку збору!!!!!! Судячи по тому що ніхто не булькає - то місце підходить всім!!!!
90 % відсотків буду, але блін не на довго, а може і на довго alcoholic.gif smile.gif
scorpion_vp
Судячи з радісних відгуків to_pick_ones_nose_eat.gif , зустріч непевне невідбулась... acute.gif , або якщо відбулась, то ще ніхто від неї не відійшов... connie_3.gif alcoholic.gif KidRock_07.gif
Gudinishe
Та не, відбулась......., вроде навіть всі живі залишилися...
Vr_
Тобто сама зустріч відбулась, з тест-драйвом, чіпуванням, обговореннями, навіть часу було мало wink.gif
А от продовження зустрічі не відбулось alcoholic.gif
На наступний раз будемо планувати на весь день wink.gif
mastergid
В мене одна фотка з телефона Alvarin_07.gif
Gudinishe
smile.gif Моя мафинка також попала в кадр !!! smile.gif
sanny
А моя-то як попала - так попала!

Кстаті, фотки:
afa14
можете лошить, но я тупо прафтыкал без инета. и был жеж рядом...... забыл когда и незнал где.
Vr_
Мдя... буває smile.gif
mastergid
А вражень від зустрічі повно в усіх! Я після тест-драйву на машині Vr_ зрозумів, що в мене немає гальм astronomer1.gif angry2.gif blink.gif wacko.gif ohmy.gif
Vr_
На заводських колодках гальма були ще кращі, зараз стоять колодки SCT, але я б їх не рекомендував брати - на затяжних спусках гріються і перестають добре гальмувати.
Хочу спробувати ще "феродо красниє" smile.gif
scorpion_vp
А як на рахунок зустрічей на пиві, щось вирішили?
Shyma
нічого. Коли на пиво?? ))
Vr_
На жаль, оргпитань практично не обговорювали...
Часу не вистачило smile.gif
scorpion_vp
То давайте тут ще раз озвучим для всіх. Хай люди скажуть свою думку також. Чи нікому то не треба?
mastergid
в мене стоять феродо зелені huh.gif
scorpion_vp
Lucas - хороші м"які гальма!
Народ перестаньте флудити.
Пропоную настуне:
Зробити кожну першу п"ятницю з наступного місяця для зустрічей на пиві всіх хто того бажає і може, десь так на 19.00год Місце тре вибрати нейтральне, щоб більшості підходило.
santy
Непогана пропозиція.
scorpion_vp
Бодя мовчить...
Роман
Про пиво питання піднімались і раніше (Vr_, я, ...), але ніхто не зголосився, думаю буде так і цього разу, на жаль sad.gif
Я готовий !
Vr_
Я за!
Перша пятниця місяця влаштовує.
Пропонуйте місця (щоби і машиною зручно було підїхати, і без машини було чим закусити) biggrin.gif
scorpion_vp
Тре ще когось бо троє... то... alcoholic.gif і тоді затвердим і місце оберем.
Роман
Взагалі-то є вже четверо! don-t_mention.gif
scorpion_vp
Тоді місце...?
Shyma
Стартанути можна з будь - якого , а потім вже узгодити стабільне. Арсен, Вам і так далі... рулять...)))))) Центр - район проспекту Шевченка .... або десь біля порохової вежі.
scorpion_vp
Ну я мав на увазі так як минулий раз без машин. А для того не дуже і потрібно їхати в центр. Можна наприклад десь в парку на літньому майданчику, під розчепіркою.
Shyma
Просто ти говориш на півко ходити в цей день. А Василь ВР, каже щоб робити зустрічі в цей день (а там вже хто приїде той приїде)
scorpion_vp
То можна золоту середину, хто на пиво, хто на зустріч, але в одному місці.
Vr_
Во-во - хто як захоче - хто на машині, а хто і без...
Я взагалі-то на літній період буду старатись без, але як інколи буває часу обмаль - то інколи буду на авто.
Вважаю непоганий варіант "столики з розливним пивом під розчепіркою", але бажано і площадку на кілька авто поруч. так, на всяк, для тих, хто розвозитиме безрульних wink.gif
Хто знає такі місця?
Василь, там на левандівці, в районі озера, чи ще десь, є щось таке?

Добавлено:
Як варіант - та площадка перед Магнусом, де ми були - і стоянка на кілька авто ввечері вільна (хоча й платна - 3 рубля), і столиків достатньо.
Правда, там пиво дороге - безалкогольне 10 грн biggrin.gif
scorpion_vp
Тре подумати... Всім подумати...
ArtK
Цитата(scorpion_vp @ 13.5.2009, 17:16) *
Тре подумати... Всім подумати...

Як на рахунок вул. Уласа Самчука біля стрийського парку, а точніше на самому верху біля корпусів торгово єкономічного, там столики, для машин місця достатньо і два кіоски з пивом? Я просто запропонував... d_good_luck.gif
scorpion_vp
Може там і нормально, але добиратись туди... Мені наприклад трьома маршрутками...
Shyma
тоді одразу свій варіант ))
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU