Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наші сходки (Львів)
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Shyma
Може той Калиновод здогадається ще зайти на форум ?! Головне не забути, і думаю я зможу зранку підїхати.
ekvilibrium
в нього інтернету нема sad.gif
Vr_
Цитата(ekvilibrium @ 6.2.2008, 13:33) *
в нього інтернету нема sad.gif

Як? В наш час, коли космічні кораблі бороздять простори всесвіту... biggrin.gif
Shyma
Це звичайно проблема, ну що ж , доведеться не забути і заїхати!

Добавлено:
Народ! але стосовно повідомлення номер 65 я серйозно. Хотілось би почути якісь ваші міркування! Як урізноманітнити і зробити цікавою і на майбутнє цікавими наші зустрічі.

Добавлено:
в цій темі повідомлення 29 ))
scorpion_vp
Цитата(Shyma @ 7.2.2008, 10:46) *
Хотілось би почути якісь ваші міркування! Як урізноманітнити і зробити цікавою і на майбутнє цікавими наші зустрічі.

От на зустрічі цим і займемся. І ще трішки подумаєм над організаційними питаннями (майбутнє клубу, членство в клубі, про партнерів, фінансування і т.д.)
Shyma
2 попередні рази ми не особливо про це говорили, ХОЧА ТЕМА ПІДІЙМАЛАСЬ....
scorpion_vp
Не спіши bobsleigh.gif . Все ще попереду. smile.gif

Добавлено:
Shyma, треба тебе зробити організатором зустрічей і цікавих міроприємств. big_boss.gif Серйозно подумаю над цим питанням. buba.gif
Shyma
Мене не треба робити, я вже є )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vr_
Цитата(Shyma @ 7.2.2008, 10:46) *
Народ! але стосовно повідомлення номер 65 я серйозно. Хотілось би почути якісь ваші міркування! Як урізноманітнити і зробити цікавою і на майбутнє цікавими наші зустрічі.

Я маю в машині колоду карт. 36 шт. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Shyma
Цитата(Vr_ @ 7.2.2008, 16:29) *
Я маю в машині колоду карт. 36 шт. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

О! Хоч якась конкретна пропозиція )))

Добавлено:
А може ще в когось у машині Більярдик завалявся????? Є такі???
scorpion_vp
Цитата(Shyma @ 7.2.2008, 15:37) *
Мене не треба робити, я вже є )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ну так, тоді, і якісь обов"язки мають бути. Це буде одне з питань зустрічі.
Vr_
Було як мінімум 2 фотографи з цифровиками.
Де фотозвіт? wink.gif
Чи я щось пропустив? ohmy.gif
scorpion_vp
В нас є чоловік який фактично вже відповідає за цю і наступні такі ж подібні теми. Поки що чекаєм на нього, хоча про враження можна ділитись всім.
П.С. Вр_ дакуєм за пиво, хоч і "0 % алк.", всі ж за рулем були, але ти поступив, як настоящий львівський калиноводій! crigon_04.gif friends.gif
Shyma
Вибачте що примусив так довго чекати на мінімальний звіт із зустрічі !!!

Отже! Почну з того що сам спізнився на 25 хвилин і прибув на зустріч останнім biggrin.gif))) Але підїхавши на обумовлене місце, був приємно здивований кількістю калин які ефектно стояли в ряд (фото далі). За моїми підрахунками всіх було 8 штук. З них :
Tsykala , shyma (із сестрою, власницею авто), scorpion_vp , vr_(з другом і пивом Alex_01.gif ) , (mouse) та хлопець Олексій (власник Калини), і не зареєстровані члени клубу це Шуляков Віктор(який першим ще на російському сайті створив тему Львівських) , Стахів Роман та Олег (товариш Олексія )разом з дружиною. Всім особисто дякую за те що виділили трохи часу для такого роду заняття.
Продовжую…. Вийшов з машини , привітався зі всіма і тут ( vr_ ) одразу повів мене до багажника свого автомобіля де чекало обіцяне пиво. (це було приємно) Думаю подібну процедуру пройшли всі cool.gif
Далі за розповідями scorpion_vp люди вже встигли перезнайомитись і поспілкуватись про деталі, бортові комп’ютери і т.д , навіть позаглядали під капоти. Словом мінімально показали особливості своїх авто, та дивились на родзинки інших. Наступним масовим заняттям стало приклеювання наклейок, які нам люб’язно привезли колеги з Києва (Serega ще раз від усіх дякую.), їх вистачило для всіх. Тобто тепер зустріти знайому людину та автомобіль, при цьому отримати приємні емоції стало реальніше )). Згодом наш Куратор (scorpion_vp) закликав всіх до конструктивної розмови у колі. Де ми обговорили наступні теми:
- клубні картки
- членські внески
- подальші зустрічі
- партнери клубу у Львові
- необхідність активності всіх членів
- рамки для номерів
- наклейки у вигляді нікнеймів
- візитки
- ремонт в надійних людей
Можливо щось забув, та в основному все.
Оскільки тривалість зустрічі вже перевалила за 2 з половиною години, та й пан "морозко"турбував, всі почали помалу роз’їжджатись. В результаті останні машинки розпрощались приблизно через 3 години 30 хвилин після початку зустрічі о 13.00.

Від себе скажу, що зустріч пройшла в приємній , веселій атмосфері. Як на мене то люди були раді побачити однодумців (стосовно вибору автомобвля), поділитися враженнями по експлуатації, почути корисні поради та нову інформацію для себе, а можливо і знайти нових друзів чи як мінімум знайомих. Думаю всі переконались у доцільності таких зустрічей.

П. С нажаль у мого фоніка сіли батареї, і я встиг зробити всього кілька фото. Прошу (mouse) викласти решту…
Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла
scorpion_vp
Все чітко і ясно, навіть нема, що добавити. Справився! Так тримати.

Shyma
Я старався boast.gif biggrin.gif
scorpion_vp
По ходу на цій зустрічі по кількості машин ми обскакали Харків+Одеса разом взяті. Скоро мабуть і Київ перестрибнем, і буде тоді у Львові "Головна рада клубу" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Добавлено:
Де решта фото?
mouse
Привіт, скоро викладу фотки, не сваріться, все ніяк руки до них не доходять rolleyes.gif Велике дякую scorpion_vp за те, що не забув за диски і написав!!!!!!!!
scorpion_vp
Цитата(mouse @ 13.2.2008, 9:48) *
Привіт, скоро викладу фотки, не сваріться, все ніяк руки до них не доходять rolleyes.gif

?????????????????????????????????????????????????????????
Димон
bobsleigh.gif Народ я пропустив як першу, так і другу зустріч.....((((( Коли наступна????? Є пропозиція, поки ще є сніг можна покататися. Хто на санях, хто на лижах, а хто і на машинах...))) Хто за? bobsleigh.gif
mouse
Привіт, все, руки дойшли ,викладаю фотки smile.gif
Shyma
Молодець, слова дотримала.. clapping.gif
scorpion_vp
Цитата(Димон @ 18.2.2008, 9:21) *
bobsleigh.gif Народ я пропустив як першу, так і другу зустріч.....((((( Коли наступна????? Є пропозиція, поки ще є сніг можна покататися. Хто на санях, хто на лижах, а хто і на машинах...))) Хто за? bobsleigh.gif

То була третя зустріч.
Shyma
Отже прошу тут залишати свої коментарі стосовно четвертої зустрічі. Чи потрібно? коли ? шо будемо робити? інші варіанти і пропозиції. Надіюсь на вашу активність і не байдужість. ДЯкую!
Serega
Цитата(Shyma @ 24.3.2008, 21:34) *
Отже прошу тут залишати свої коментарі стосовно четвертої зустрічі. Чи потрібно? коли ? шо будемо робити? інші варіанти і пропозиції. Надіюсь на вашу активність і не байдужість. ДЯкую!

Неправильно пишешь smile.gif
Нужно писать, встреча тогда-то и там-то. Быть всем обязательно smile.gif
Shyma
Просто не хочеться бути диктатором, + хотілося б побачити що й інших це також цікавить!
Serega
Цитата(Shyma @ 25.3.2008, 9:44) *
Просто не хочеться бути диктатором, + хотілося б побачити що й інших це також цікавить!

Немножко диктатором нужно быть. Ты сейчас лидер своего региона и должен вести людей за собой.
Ща сделаем тебя модератором еще (как только у Ярика появится интернет) smile.gif
Shyma
Ще б пояснити що це таке і з чим його їсти )))))))))))
Vr_
Я за зустріч.
Що робити - знайомитись з новими учасниками (якщо такі будуть).
Роздавати клубні рамки.
Можна влаштувати зустріч за МРЕО, поганятись на 400-метрівку.
Можливо, у зв'язку з невеликою кількістю наших учасників влаштувати міжклубну зустріч, наприклад з тавроводами Львова(знаю одного, буваю на їхньому сайті). Або під час змагань по драгу.
Коли - можливо, в одну з неділь, але не 04 травня, оскільки багато народу можуть на вихідні поїхати на рідні села.

Обговорюємо, пропонуємо!
Tsykala
Здоровенькі були.
На рахунок зустрічі спочатку треба оприділитись з датою, а то в мене найближчі два тижні розписані під завязку.
Між іншим 7,8 квітня буду в Києві.
Shyma
Мо подумати про кінець квітня?? чого аж на травень відкладати?? неділі це 13, 20 квітня і 27 квітня. Стосовно місця, то мені і 400 метрівка підходить. Думаю знову зустріч має бути вдень.!
mouse
Привіт всім, нарешті хоч хтось подав голос. За зустріч однозначно, але 27 квітня відпаде -- то Паска. Ну Богдане, ви сьогодні мали вирішити з Олексієм на коли було б добре, то вже напишеш - хто зможе і захоче, думаю обов'язково підтянеться.
Serega
Цитата(Tsykala @ 25.3.2008, 10:07) *
Здоровенькі були.
На рахунок зустрічі спочатку треба оприділитись з датою, а то в мене найближчі два тижні розписані під завязку.
Між іншим 7,8 квітня буду в Києві.

Приезжай 6 апреля. Будешь гостем на наших клубных шашлыках smile.gif
Sergiush
Зробіть мене модером також.........І розкажіть що воно дає....... Буду пробувати розворушити Рівне....
Serega
Цитата(Sergiush @ 25.3.2008, 15:47) *
Зробіть мене модером також.........І розкажіть що воно дає....... Буду пробувати розворушити Рівне....

Дает право изменять, исправлять сообщения определенной ветки. Пока оно тебе нафиг не нужно. Можно записать в активисты - обратись к Ярику за подписью.
Но это не по теме, так что если будут вопросы - или новая тема или личка.
Shyma
Ну шось з Олексієм ми забули про дату поговорити ))))
ekvilibrium
привіт! зустрітись треба! нажаль на попередніх двох зустрічах мене не було sad.gif
на 20 квітня маю запланановану поїздку в Тернопіль, то мені більше підходить 13-е або вже в травні...

П.С. якщо хто знає ціни на готель або квартиру на добу в Тернополі, підкажіть...
Shyma
Отже виставляється на пропозицію дата 13 квітня(неділя). Місце --- за МРЕО (вул. Північна) оскільки не було інших пропозицій. Шо скажете????
Tsykala
Цитата(Serega @ 25.3.2008, 15:43) *
Приезжай 6 апреля. Будешь гостем на наших клубных шашлыках smile.gif

Дякую за запрошення, але на жаль в мене не виходить.

Цитата(Shyma @ 26.3.2008, 9:40) *
Отже виставляється на пропозицію дата 13 квітня(неділя). Місце --- за МРЕО (вул. Північна) оскільки не було інших пропозицій. Шо скажете????

Мені підходить.
Shyma
Якщо хочаб 2 людини ще погодяться на дату , і місце, то їх затверджуєм. Залишиться тільки час визначити. Думаю 13.00 буде ок.
Георгиєвич
А чому так далеко?З чим це пов"язано?Що в місті мало точок?
mouse
Ми будем і Олег (таксіст)!!!!!!!!!!!
Vr_
Готовий бути присутнім ;-)
Shyma
Цитата(Георгиєвич @ 26.3.2008, 12:47) *
А чому так далеко?З чим це пов"язано?Що в місті мало точок?

Вище Vr_ писав чому!!!!!

Добавлено:
Зараз є нова пропозиція місця зустрічі. від Олексія. А саме : хто був на останній зустріі памятає про Сервіс на Промисловій (Олег таксист розповідав) Так от директор того сервісу готовий розмовляти з нами про знижки. До чого я вів : біля того сервісу є великий майданчик, де ми спокійно розмістимось (заодно про знижки поговоримо і покажемо як Нас(потенційних клієнтів багато)). На вул Промисловій.
shaft
Так визначіться вже конкретно з місцем, як на мене варіант з драгом більше подобається. І якщо можна прихопіть на зустріч клубну наклейку.
Shyma
Впринципі можна. Але хотілося б також активнішої (навіть не знаю як сказати) роботи, діяльності, співпрацці. Плюс Промислової в тому що можна вбити двох зайців одночасно. Тобто порозмовляти з потенційним партнером і зустрітись клубом. Але я впринципі не є однозначним. Просто хочу бачити ще чиїсь думки.

П.С Якщо ВСІМ підходить щоб за них вирішували, то це реально але є одне але ...... який тоді сенс в тих зборах коли це насправді нікому не потрібно ))) Ну це якщо ьак глибоко копнути.
ekvilibrium
мені підходять обидва варіанти, хоча більше схиляюсь до сервісу на Промисловій...

Shyma
Візьму на себе право на вирішення остаточно дати, часу , і місця зустрічі.

Отож ,четверта зустріч Львівської гілки клубу відбудеться :

13 квітня (неділя) 2008 року, по вулиці ПРОМИСЛОВІЙ 6 о 12.00

в рамовій програмі зустрічі :

- роздача рамок (тим хто замовляв)
- роздача візиток
- можливо знайомство з новачками (але таких наразі не густо)
- а далі як завжди (поговорили і додому )))))))))))) biggrin.gif )

Приймаються будь-які ваші пропозиції.
Vr_
Я не проти.
Лише хотів би уточнити, чи в неділю буде радий нас бачити сервіс на Промисловій (тобто чи в неділю працює).
mouse
За промислову!!!!!!!!!!!
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU