Цитата(Shyma @ 19.1.2009, 10:28)

Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!!
Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д)
І на завершення мушу сказати що ЗИМА не найкраща пора року для нашого типу зустрічей )))))
Як на мене, на заваді стала зима, але не просто зима, а якась занадто вже пекуча. Мінус 20 - це не жарти, всі трусилися й тупцювали як вар'яти, бо геть усе повідмерзало

(Заздрю Василеві - без шапки не мерз

).
Але загалом зустріч була дуже комфортною, невимушеною, все в порядку. А чого ми чекали? Щоб обговорювати якісь питання стосовно розвитку гілки, ці питання слід було сформулювати, вони ж самі по собі не народжуються. Я, наприклад, чекав просто зустрітися з одноклубниками далекого Львова - я досяг мети. Зустріч була дружня й невимушена, емоційно комфортна, (язик не повертається сказати тепла

).
Стосовно фотографій... Якось машини всі наче чужі... Номерів не видно, наклейок теж. Я, наприклад, не проти, щоб мій номер світився на форумі - а чого його приховувати? Мабуть, наступного разу слід фотографувати ззаду, щоб наклейки було видно. Не сприйми, Богдане, за критику, просто враження свої передаю

Зрештою, дякую і за такий репортаж

І... Ще... Трошки незручно таке казати, але я не запам'ятав, хто тут де... Тим паче сам кажеш, що були нові люди... Може якось підписати учасників, ну я не знаю, хоча б прямо на фотці у Paint'і?