Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наші сходки (Львів)
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
scorpion_vp
Shyma KidRock_01.gif . Де звіт?
Shyma
angry2.gif wink.gif сьогодні буде..))
Shyma
Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Добавлено:
Звіт буде досить коротким!!!!!

Загалом як на мене, все пройшло услішно, приїхало 7 автомобілів (у тому числі гості з Києва ))) за що їм подяка!! Також наш сервісмен)) (Артем з Калуша) ну і новий учасник з Камянки-Бузької (дякую за скан). Ми поспілкувались, посміялись а також ті хто мав бажання, могли повиконувати фігури вищого пілотажу на майданчику (де проводяться змагання з драгу)
Ніби класно...
Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!!
Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д)

І на завершення мушу сказати що ЗИМА не найкраща пора року для нашого типу зустрічей )))))
mastergid
Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!!
Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д)

Люди поспішали, погода. Також десь і відео має бути наших фігур вищого пілотажу ? bobsleigh.gif ignat_02.gif
SHYMA, привіт! Доречі як там наклейка?

Добавлено:
Я думаю,що можна створити таку темку: розвиток гілки, партнери,планування зустрічей для того щоб кожен зміг донести свою ідею до усіх. Тільки У ЛьвівсЬкій гілці.
Shyma
Відео..... підкажіть що з ним робити, бо воно досить велике 50 мб. Наклейки у мене, разом з монтажкою... Заїжджай)
scorpion_vp
Конвертуй в .wmv формат.
Vr_
...і виклади десь на летітбіт або рапідшаре
santy
А краще на onlinedisk.ru.
scorpion_vp
Бодю знов на місяць заклинило...
mastergid
Богдан напевне впав в зимову сплячку.... Бррр.. Снег сошел пора просипатися
Vr_
В наших рядах поповнення, пора про весняну зустріч думати, а Богдан ще про зимову до кінця не відчитався (відео) wink.gif
Shyma
Шо толку з того відео чи з тих фотографій, ви жодного комента по них не залишили. А як когось цікавити буде (в чому я сумніваюсь) )) то я і на диск записати можу.
scorpion_vp
мені запиши всі фото і відео зі всіх зустрічей. диск відкуплю.
Ulenspiegel
Цитата(Shyma @ 19.1.2009, 10:28) *

І на завершення мушу сказати що ЗИМА не найкраща пора року для нашого типу зустрічей )))))

Як на мене, на заваді стала зима, але не просто зима, а якась занадто вже пекуча. Мінус 20 - це не жарти, всі трусилися й тупцювали як вар'яти, бо геть усе повідмерзало smile.gif (Заздрю Василеві - без шапки не мерз smile.gif ).

Але загалом зустріч була дуже комфортною, невимушеною, все в порядку. А чого ми чекали? Щоб обговорювати якісь питання стосовно розвитку гілки, ці питання слід було сформулювати, вони ж самі по собі не народжуються. Я, наприклад, чекав просто зустрітися з одноклубниками далекого Львова - я досяг мети. Зустріч була дружня й невимушена, емоційно комфортна, (язик не повертається сказати тепла smile.gif ).

Стосовно фотографій... Якось машини всі наче чужі... Номерів не видно, наклейок теж. Я, наприклад, не проти, щоб мій номер світився на форумі - а чого його приховувати? Мабуть, наступного разу слід фотографувати ззаду, щоб наклейки було видно. Не сприйми, Богдане, за критику, просто враження свої передаю smile.gif Зрештою, дякую і за такий репортаж smile.gif

І... Ще... Трошки незручно таке казати, але я не запам'ятав, хто тут де... Тим паче сам кажеш, що були нові люди... Може якось підписати учасників, ну я не знаю, хоча б прямо на фотці у Paint'і?
Vr_
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...=si&img=191
Це я - Василь, він же Vr_ на седані "чєрніка".
А взагалі-то вартувало б усім "відмітитись" в галереї - форум повинен в обличчя знати своїх героїв wink.gif
afa14
Сабж

невидно, неслышно.
Народ волнуется!
Sergiush
Я б також був би не проти під"їхати, хоча і не зі Львова.....
Vr_
Вносимо пропозиції по даті/місцю проведення/програмі wink.gif
Shyma
як я це люблю.... ))) море пропозицій ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vr_
Пропозиція номер раз.
День - неділя (субота) - Бодя - голосувалку!
Тоді відповідно до дня - дату - наступну голосувалку! Але термін потрібно давати місяць-півтори, тобто десь на початок/середину травня, щоби усі мали час обговорити/спланувати...
Перша частина - чустріч в межах міста - знайомство з незнайомцями, спілкування... (програма за Богданом wink.gif )
Друга частина - виїзд на природу (ліс/шашлик, озеро/рибалка/юшка, нічний клуб/сауна smile.gif на вибір).

Мої міркування - якщо в суботу - то можна пораніше, 9:00-10:00 розпочинати, до обіду управитись, тоді ще без машин шліфанути в кафе/барі (чи на природу їхати без машин, чи з водіями).
Якщо ж в неділю - то час стандартно - 12:00-13:00.
Gudinishe
Як на мене місяць цілком достатньо для обговорення часу зустрічі(особисто в мене графік проведення вихідних "дуже стабільний" і залежить від середньотижневої температури у Зімбабве dntknw.gif ), але це тільки моя думка-я в тих справах трохи зелений blush.gif ! Спираючись на слова Vr_ про продовження гулянки на природі, сауні , нічному клубі- ліпше напевно в суботу ніж неділю щоб потім себе не відчувати в понеділок на роботі овочем coffee.gif !!! Ну це так само спорне питання- просто ніколи не був на таких зустрічах і не знаю чим закінчиються гулянки львівських каліноводів rolleyes.gif !!! Ну а місця зустрічей я думаю вже набиті на попередніх зустічах...дививвся фотки з зустрічей, то там одна з них була вроді на гоночній трасі за МРЕО, непогане місце довга рівна дорога якщо хтось захоче поганятись ну і плюс людей майже не буває, тільки дачники...
Vr_
За МРЕО в неділю тунінг.львів.уа ганяється smile.gif))
Та й на всіх попередніх зустрічах всі калиноводи на калинах, тому закінчувались вони максимум шашликом та безалькогольним пивом smile.gif
Хоча, можна змінити традицію wink.gif
Gudinishe
Тю... вони ше там ганяються ?!? Ну так як раз покажемо їм що по чьом German.gif !!!!! Ну якщо культурна програма має виглядати щось тіпо того alcoholic.gif то напевно ліпше проводити в суботу ну і за МРЕО траса буде вільною! Доречі вони ж (тунінг.львів.уа) починають ганятися з 5 чи 6 вечора....
Vr_
З 14:00 починають...
До речі, непогана ідея - під'їхати до них на драг на кількох калинах, бо щось на форумі в себе дуже вони дев'ятки з ланосами розхвалюють, типу "дешево в ремонті"... а калину щось недооцінюють.
Хоча не розумію - навіщо вони купляють машини, які дешеві в ремонті? Чого не купляють ті, котрі не ломаються? biggrin.gif
mastergid
Застарілі в них погляди. Думаю травень перші числа свята....
Gudinishe
Ну якщо в самі перші числа то субота це друге число, а неділя трете!
Gudinishe
Чьот тема заглохла.....!!!!!!
Роман
Я думаю, що треба організаторам представити свою дату і час. Всім всеодно не підійде, тому знаючи заздалегіть дату - плани можна зкоректувати.
Vr_
Костя (як автор) чи Василь (адмін)!
Додайте голосувалку з кількома датами - будемо потрохи визначатись!
Бо щось ніхто не хоче ініціативу проявляти...
scorpion_vp
Хлопаки звиняйте, але я на форумі тепер наскоками. Почитаю і йду, тупо часу не вистарчає. З датою визначайтесь, може на зустрічі буду...
santy
Визначайтеся з датою.
А то я ніяк неможу попасти на зустріч smile.gif.
afa14
Если пятница 1,04 выходной может есть смысл в пятницу? Пока народ не разьехался smile.gif
yurko
Цитата(afa14 @ 8.4.2009, 21:37) *
Если пятница 1,04 выходной может есть смысл в пятницу? Пока народ не разьехался smile.gif

1,04 - день дурака (или смеха) smile.gif
Shyma
Мабуть малось на увазі 1.05 .... . . ..
Vr_
В мене пятниця 01.05 точно робочий.
Але не проблема, на зустріч час знайду.
Тепер світловий день довгий, тому можна 1.05 в пятницю і після роботи зустрітись, напр. в 17:00...
Gudinishe
Я так бачу що поки намальовується дата 1.05- ну я особисто не проти(хоча навіть не уявляю, що в мене буду 1.05), ну якщо після роботи, то природа 100% відкладується....
mastergid
Так тема затихла. Ауу! Ну то коли організовуємся?
Vr_
Призначайте дату.
Я буду. wink.gif
sanny
Давайте дату ! connie_crazyperson.gif
Shyma
і ятак можу.....

Дату в студію !!!!!!!!!!!!!!!!! (постараюсь бути)
Vr_
Моя пропозиція - неділя, 03 травня, 13:00.
Shyma
Дата ок! Що робити будемо???

Добавлено:
все як завжди? чи буде щось новеньке?? ))))
sanny
Дата підходить astronomer1.gif
mastergid
Дата добра. А де будем зустрічатися?
sanny
Якщо получиться, візьму з собою сканер - подивився ваші тачки connie_crazyperson.gif
Vr_
Дата поки-що всіх влаштовує.
Це плюс wink.gif
Тепер пропонуємо місця/програму. Активніше, бульласка, для себе ж стараєтесь smile.gif cool.gif
mastergid
Треба таке міце з площадкою давайте хто добре знає Львів то пропонуйте , але не в глушині, а так в доступних місцях. Так щоб народ бачив , що ми організовуємося - так собі реклама клубу і популяризація Калини у Львові. Може ще Пріороводів захватити?
Gudinishe
Хтів місце запропунувати на трасі за МРЕО але якщо неділя то там гонки..... А іншого нічого не лізе в голову!

Добавлено:
Цитата(mastergid @ 17.4.2009, 18:39) *
Треба таке міце з площадкою давайте хто добре знає Львів то пропонуйте , але не в глушині, а так в доступних місцях. Так щоб народ бачив , що ми організовуємося - так собі реклама клубу і популяризація Калини у Львові. Може ще Пріороводів захватити?

Якщо не в глуші і з великими площадками то це можуть бути парковки супермаркітів, наприклад арсену він і так закривається і машин там вроде мало!!!!!!
mastergid
Можна на площадці біля Арсена на Чорновола. Ближче до центру і доїзд непоганий.
Gudinishe
Цитата(mastergid @ 17.4.2009, 18:50) *
Можна на площадці біля Арсена на Чорновола. Ближче до центру і доїзд непоганий.

Можна там! там майже завжди пуста парковка!!плюс після пасхи обіцяють накінець-то відкрити міст на шевченка, так що доборка з районів левандовки теж полегшується! Ну і там недалеко-метрів 100-200 є якась забігайлівка на бережку маленького озерця-ну це так на всякий випадок!
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU