Давайте складемо список присутніх.
Доповнюйте.
1. Я, Vr_, тобто Василь, седан чєрніка
2. Лариса, Тернопіль, хетч
3. Олег, таксі
4. Олексій (з Mouse)
5. "Новий" таксист на седані чєрніка, незареєстрований тут
6. Василь, скорпіон, львівський бос

7. Пан Микола, мій знайомий з Рясне, червоний хетч, незареєстрований.
8. Tsykala, був фотографом

9. ArtK з Калуша, седан чєрніка, з тюнінгованими тормозними дисками

Якщо когось "перейменував" - вибачайте

Кого забув?
Я з Калуша "чорниця седан", моє авто сфоткали під капотом
Соррі, пропустив.
Виправив
Господа калино-любители! Будет ли встреча Летом 2008г.? я тут новый и никого не знаю.хочу познакомиться.
С уважением,Дима.
Привіт Діма! Впевнений на всі 100 % що буде. ми якраз зараз , кількома людьми вирішуємо , що де і коли.
как только будет встреча---маячте!!!!
мой тел. 8093 33 99 561 ДИМА
Панове, де всі пропали? таке враження що на форум ніто не заходить
Калинолюб
18.7.2008, 13:10
Всем добрый день. Особенно львовянам. Ваш город произвел на меня самое неизгладимое впечатление! Я останавливался на Вирмэнський в комнатке с окнами на церковь (она же Бетюнский монастырь:). Провел прекрасных 2 с половиной дня. И всё бы хорошо если бы не колесо, которое мне пробили в первую же ночь. причем прорезали видимо штык-ножем потому что колесо восстановлению не подлежит... Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?
С уважением Калинолюб.
Цитата(Калинолюб @ 18.7.2008, 14:10)

Всем добрый день. Особенно львовянам. Ваш город произвел на меня самое неизгладимое впечатление! Я останавливался на Вирмэнський в комнатке с окнами на церковь (она же Бетюнский монастырь:). Провел прекрасных 2 с половиной дня. И всё бы хорошо если бы не колесо, которое мне пробили в первую же ночь. причем прорезали видимо штык-ножем потому что колесо восстановлению не подлежит... Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?
С уважением Калинолюб.
Бо це є москальска машина!
Шкода , що Калинолюбу зіпсули настрій від відпочинку у нашому місті !! Але ж напевно в кожному місті є покидьки, бо нормальні люди цього зробити не змогли б.
Щодо москальської машини, то ти друже Андрюха не правий , я свою вже більше 2 років залишаю в місті і ніяких проблем.
Так, що є люди , а є людиська!
Є порада - на ніч в любому місті, в центрі міста бажано машинку ховати на стоянку.
Добавлено:
Shyma - ти вже вернувся з Карпат? Коли зустріч, а то я так бачу , що Літо перенесеться на Осінь, чи що? Богдане ДАВАЙ ЗУСТРІЧ!!!!
Ребята, маякуйте когда и что.
kalina28
20.7.2008, 20:42

С уважением Калинолюб.
Это могло произойти с любой другой машиной(то что у Вас Калина,вовсе не означает что Калину во Львове недолюбливают!

) в любом другом городе и стране...
Мало идиотов что ли которые готовы попробивать колеса??? При чем здесь г.Львов?!
Добавлено:КОГДА ВСТРЕЧА??!!
Встречу в студию

Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?
А ты точно никого не зажал, не перекрыл выезд со двора и т.п.?
Идиотов придостаточно конечно, но всё же...
Привіт всім, коли зустріч???????????????????
не в обі

ду сказано, але можна було влаштувати зустріч під приїзд Віталіка з другом
Цитата(Ларочка @ 14.8.2008, 19:45)

не в обі

ду сказано, але можна було влаштувати зустріч під приїзд Віталіка з другом
Навіщо така честь, я не на зустріч приїзджав, а на відпочинок!!!
Богдане нас зустрів та влаштував в гостиницю, та Львов трохи показав, за що йому велике дякую!!!
scorpion_vp
5.9.2008, 11:39
Отже літня зустріч плавно перейшла в осінню. Shyma плануєм зустріч, чині?
Давайте вже називати конкретні дати!
Маємо нових членів клубу, не маємо на руках клубних карт (Шима!), та й літо перейшло в осінь...
Наступні 2 неділі (7 та 14 числа) в мене вже розписані, а далі - "завжди готов"!
Які будуть пропозиції? Можливо, озеро-шашлик-пиво???
scorpion_vp
5.9.2008, 17:03
Цитата(Vr_ @ 5.9.2008, 13:11)

Наступні 2 неділі (7 та 14 числа) в мене вже розписані, а далі - "завжди готов"!
Аналогічно, бо доробляю ходову.
scorpion_vp
9.9.2008, 9:51
Пропоную 27 або 28 вересня.
Цитата(scorpion_vp @ 9.9.2008, 10:51)

Пропоную 27 або 28 вересня.
+1 якщо дозволите?
Добавлено:Можливо, озеро-шашлик-пиво???
+1
Якщо більшості підійде, то думаю зволікати не можна, бо потім озера точно не буде )))
то якого числа??? 27 чи 28 ???? чи за довгої відсутності зустрічі на 2 дні її розтягнути ??
scorpion_vp
11.9.2008, 11:32
28 для мене буде гуд. Shyma ти затверджуєш число, годину і місце!
сто стоп стоп !!!!! Година дуже залежить від формату зустрічі. Якщо озеро (Задорожнє) і шашлик , то ясно що чим раніше починати треба 10-11 година. Наприклад біля Арсену на сихові , закупилися разом і поїхали на озеро.... Двайте обговорювати!!!!
Задорожнє влаштовує. 28 влаштовує більше, ніж 27... 11:00 також влаштовує.
Ну якщо хоч одна людина зголосилась , то накузую )))))))))))))))))))
28 вересня 2008 року (неділя) збір калин відбувається біля АРСЕНУ на СИХОВІ об 11.00 з метою закупівлі необхідних товарів для поїздки на озеро ЗАДОРОЖНЄ(попередньо).
Беріть із собою своїх близьких, а також гарний настрій.
За мною бадмінтон (1), фрізбі (літюча тарілка)(1), мяч (2), маска і трубка для пірнання (2) (аквалангу нажаль нема ))))))))))))
Отож до зустрічі.
Візьму вудочки, шомпура на шашлик, сокиру для дров, розкладний стіл+стільці.
Якщо хто зголоситься з причепом - є розбірна палатка 2м*2м*2м (типу "лоток" на базарі) - в салон не ввійде...
Грошей трохи візьму
Грошей трохи, думаю мати мають всі )))
Цитата(Vr_ @ 11.9.2008, 16:47)

Задорожнє влаштовує. 28 влаштовує більше, ніж 27... 11:00 також влаштовує.
28 влаштовує 11:00 також
ооо , кількість учасників по троху зростає. )))
ekvilibrium
16.9.2008, 6:55
я теж за 28 об 11:00, але треба ще дожити
Якщо нічого не зміниться то я також 28 числа на 11 годину буду.
scorpion_vp
17.9.2008, 11:52
Погодка блін щось не радує.
Привітик, раді всіх чути. а то вже думала що форум у Львові вмер. Ми будем, а на рахунок погодки - -ще далеко, думаю буде сонячно!
Сонячно, на жаль, не прогнозується, але як мінімум зустрітись-побачитись, отримати клубні картки потрібно. Буде холодно - перебазуємось в кафе з чимось міцнішим від пива (брати водіїв!)
scorpion_vp
18.9.2008, 16:53
Блін, нажаль не вживаю алкогольних напоїв.
Якщо в мене плани не зміняться то і я буду 28 числа...Хоч недавно купив собі Калинку та познайомитись з вами буде цікаво...
Будем раді знайомству. ) Не забудь пиво (нульове ))))
scorpion_vp
21.9.2008, 8:13
Shyma, місце і час??? Доречі стоянка на Левандівці поки що вільна. Може слалом замутим.
місце і час вже є, ти просто провтикав. Попередні повідомлення почитай!!! Для обговорення таких деталей (слалом, не слалом) тре зустрітись.
scorpion_vp
21.9.2008, 16:48
Упс! Точно провтикав. Звиняйте.
Про місце зустрічі зрозуміло. А подальший план дій?
Їдемо на задорожнє?
Добавлено:
І де це, біля Миколаєва?
Якщо буде така погода, то мабуть задорожнє відміниться..... Будем думати про якийсь план (Б) ))
Якщо їхати зі Львова, обїжджаєш Миколаїв по обїздній іііііііі по рельєфу : від заправко ОКОО є підйом догори (по тій класній обїзній) а потім спуск , от в кінці спуску з дороги на право є поворот на КОМАРНО туди і їхати.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.