Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наші сходки (Львів)
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Tsykala
Я нарахував 9
Vr_
Давайте складемо список присутніх.
Доповнюйте.
1. Я, Vr_, тобто Василь, седан чєрніка
2. Лариса, Тернопіль, хетч
3. Олег, таксі
4. Олексій (з Mouse)
5. "Новий" таксист на седані чєрніка, незареєстрований тут
6. Василь, скорпіон, львівський бос wink.gif
7. Пан Микола, мій знайомий з Рясне, червоний хетч, незареєстрований.
8. Tsykala, був фотографом wink.gif
9. ArtK з Калуша, седан чєрніка, з тюнінгованими тормозними дисками smile.gif
Якщо когось "перейменував" - вибачайте wink.gif
Кого забув?
ArtK
Я з Калуша "чорниця седан", моє авто сфоткали під капотом

Vr_
Соррі, пропустив.
Виправив smile.gif
kalina28
Господа калино-любители! Будет ли встреча Летом 2008г.? я тут новый и никого не знаю.хочу познакомиться.
С уважением,Дима.
Shyma
Привіт Діма! Впевнений на всі 100 % що буде. ми якраз зараз , кількома людьми вирішуємо , що де і коли.
kalina28
как только будет встреча---маячте!!!!
мой тел. 8093 33 99 561 ДИМА
Shyma
Ок. Обовязково
ArtK
Панове, де всі пропали? таке враження що на форум ніто не заходить
Калинолюб
Всем добрый день. Особенно львовянам. Ваш город произвел на меня самое неизгладимое впечатление! Я останавливался на Вирмэнський в комнатке с окнами на церковь (она же Бетюнский монастырь:). Провел прекрасных 2 с половиной дня. И всё бы хорошо если бы не колесо, которое мне пробили в первую же ночь. причем прорезали видимо штык-ножем потому что колесо восстановлению не подлежит... Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?
С уважением Калинолюб.
Андрюха
Цитата(Калинолюб @ 18.7.2008, 14:10) *
Всем добрый день. Особенно львовянам. Ваш город произвел на меня самое неизгладимое впечатление! Я останавливался на Вирмэнський в комнатке с окнами на церковь (она же Бетюнский монастырь:). Провел прекрасных 2 с половиной дня. И всё бы хорошо если бы не колесо, которое мне пробили в первую же ночь. причем прорезали видимо штык-ножем потому что колесо восстановлению не подлежит... Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?
С уважением Калинолюб.

Бо це є москальска машина! Alvarin_07.gif
Роман
Шкода , що Калинолюбу зіпсули настрій від відпочинку у нашому місті !! Але ж напевно в кожному місті є покидьки, бо нормальні люди цього зробити не змогли б.
Щодо москальської машини, то ти друже Андрюха не правий , я свою вже більше 2 років залишаю в місті і ніяких проблем.
Так, що є люди , а є людиська!
Є порада - на ніч в любому місті, в центрі міста бажано машинку ховати на стоянку.

Добавлено:
Shyma - ти вже вернувся з Карпат? Коли зустріч, а то я так бачу , що Літо перенесеться на Осінь, чи що? Богдане ДАВАЙ ЗУСТРІЧ!!!!
ZZZ
Ребята, маякуйте когда и что.
kalina28
С уважением Калинолюб.

Это могло произойти с любой другой машиной(то что у Вас Калина,вовсе не означает что Калину во Львове недолюбливают! connie_beatdeadhorse.gif ) в любом другом городе и стране...
Мало идиотов что ли которые готовы попробивать колеса??? При чем здесь г.Львов?!

Добавлено:
КОГДА ВСТРЕЧА??!! d_good_luck.gif
ArtK
Встречу в студию bobsleigh.gif
yurko
Так вот у меня вопрос: за что во Львове не любят Ладу-Калину мирно припаркованую на улице?

А ты точно никого не зажал, не перекрыл выезд со двора и т.п.?
Идиотов придостаточно конечно, но всё же...
ArtK
Привіт всім, коли зустріч???????????????????
Ларочка
не в обі blush2.gif ду сказано, але можна було влаштувати зустріч під приїзд Віталіка з другом
ZZZ
Цитата(Ларочка @ 14.8.2008, 19:45) *
не в обі blush2.gif ду сказано, але можна було влаштувати зустріч під приїзд Віталіка з другом

Навіщо така честь, я не на зустріч приїзджав, а на відпочинок!!!
Богдане нас зустрів та влаштував в гостиницю, та Львов трохи показав, за що йому велике дякую!!!
scorpion_vp
Отже літня зустріч плавно перейшла в осінню. Shyma плануєм зустріч, чині?
Vr_
Давайте вже називати конкретні дати!
Маємо нових членів клубу, не маємо на руках клубних карт (Шима!), та й літо перейшло в осінь...
Наступні 2 неділі (7 та 14 числа) в мене вже розписані, а далі - "завжди готов"!
Які будуть пропозиції? Можливо, озеро-шашлик-пиво???
scorpion_vp
Цитата(Vr_ @ 5.9.2008, 13:11) *
Наступні 2 неділі (7 та 14 числа) в мене вже розписані, а далі - "завжди готов"!

Аналогічно, бо доробляю ходову.
scorpion_vp
Пропоную 27 або 28 вересня.
ArtK
Цитата(scorpion_vp @ 9.9.2008, 10:51) *
Пропоную 27 або 28 вересня.

+1 якщо дозволите?

Добавлено:
Можливо, озеро-шашлик-пиво???
+1
Shyma
Якщо більшості підійде, то думаю зволікати не можна, бо потім озера точно не буде )))
Vr_
Влаштовує.
Shyma
то якого числа??? 27 чи 28 ???? чи за довгої відсутності зустрічі на 2 дні її розтягнути ?? biggrin.gif
scorpion_vp
28 для мене буде гуд. Shyma ти затверджуєш число, годину і місце!
Shyma
сто стоп стоп !!!!! Година дуже залежить від формату зустрічі. Якщо озеро (Задорожнє) і шашлик , то ясно що чим раніше починати треба 10-11 година. Наприклад біля Арсену на сихові , закупилися разом і поїхали на озеро.... Двайте обговорювати!!!!
Vr_
Задорожнє влаштовує. 28 влаштовує більше, ніж 27... 11:00 також влаштовує.
Shyma
Ну якщо хоч одна людина зголосилась , то накузую )))))))))))))))))))

28 вересня 2008 року (неділя) збір калин відбувається біля АРСЕНУ на СИХОВІ об 11.00 з метою закупівлі необхідних товарів для поїздки на озеро ЗАДОРОЖНЄ(попередньо).

Беріть із собою своїх близьких, а також гарний настрій.

За мною бадмінтон (1), фрізбі (літюча тарілка)(1), мяч (2), маска і трубка для пірнання (2) (аквалангу нажаль нема ))))))))))))

Отож до зустрічі.
Vr_
Візьму вудочки, шомпура на шашлик, сокиру для дров, розкладний стіл+стільці.
Якщо хто зголоситься з причепом - є розбірна палатка 2м*2м*2м (типу "лоток" на базарі) - в салон не ввійде...

Грошей трохи візьму smile.gif
Shyma
Грошей трохи, думаю мати мають всі )))
ArtK
Цитата(Vr_ @ 11.9.2008, 16:47) *
Задорожнє влаштовує. 28 влаштовує більше, ніж 27... 11:00 також влаштовує.

28 влаштовує 11:00 також
Shyma
ооо , кількість учасників по троху зростає. )))
ekvilibrium
я теж за 28 об 11:00, але треба ще дожити smile.gif
santy
Якщо нічого не зміниться то я також 28 числа на 11 годину буду.
scorpion_vp
Погодка блін щось не радує.
mouse
Привітик, раді всіх чути. а то вже думала що форум у Львові вмер. Ми будем, а на рахунок погодки - -ще далеко, думаю буде сонячно!
Vr_
Сонячно, на жаль, не прогнозується, але як мінімум зустрітись-побачитись, отримати клубні картки потрібно. Буде холодно - перебазуємось в кафе з чимось міцнішим від пива (брати водіїв!) wink.gif
scorpion_vp
Блін, нажаль не вживаю алкогольних напоїв. girl_cray2.gif
dudik
Якщо в мене плани не зміняться то і я буду 28 числа...Хоч недавно купив собі Калинку та познайомитись з вами буде цікаво...
Shyma
Будем раді знайомству. ) Не забудь пиво (нульове ))))
afa14
Принимайте новенького!
Shyma
вже прийняли)))
scorpion_vp
Shyma, місце і час??? Доречі стоянка на Левандівці поки що вільна. Може слалом замутим.
Shyma
місце і час вже є, ти просто провтикав. Попередні повідомлення почитай!!! Для обговорення таких деталей (слалом, не слалом) тре зустрітись.
scorpion_vp
Упс! Точно провтикав. Звиняйте.
Vr_
Про місце зустрічі зрозуміло. А подальший план дій?
Їдемо на задорожнє?

Добавлено:
І де це, біля Миколаєва?
Shyma
Якщо буде така погода, то мабуть задорожнє відміниться..... Будем думати про якийсь план (Б) ))

Якщо їхати зі Львова, обїжджаєш Миколаїв по обїздній іііііііі по рельєфу : від заправко ОКОО є підйом догори (по тій класній обїзній) а потім спуск , от в кінці спуску з дороги на право є поворот на КОМАРНО туди і їхати.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU