Полная версия этой страницы:
Наші сходки (Львів)
scorpion_vp
22.9.2008, 13:19
План Б. Пропоную брати шашлик і в Страч в ліс.
Тоді місце зустрічі тре перенести до Сільпо в Рясне
Та ладно, ми ж не на роверах ))))))
Час Ч наближається.
Добавлено:І погода має бути сонячна.
Я ж казала, що буде сонячно, а ви не вірили

Ну так що, зустріч біля Арсену, так як і було сказано вище, нічого не міняється?
Наразі нічого не міняється!
Привет всем!
Я новенькая, а что за встреча? Меня берёте?
Ну звичайно!
Раді будемо бачити нових членів клубу!
scorpion_vp
26.9.2008, 18:53
Затверджено - стоянка біля Арсену на Сихові, в 11.00год., 28.09.2008р.
Бути всім. Бажано.
Не зрозумів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А чому це я не бачу жодних коментів ???? Я поїхав розумієш в Київ за рєснічками а вони вже розслабились, все !!!! Поки не побачу висловлених думок про зустріч, накладок не дам.......
Ну привіт привіт.... Для мене зустріч була дуже цікавою. Шкода що всі учасники не змогли поїхати. Був радий познайомитись з Калиноводами Львівщини та не тільки. Фотки завтра викладу, бо сьогодні не взяв з собою. Всім велике ДЯКУЮ за організацію цього "свята".
Фотки з мАбіли:
scorpion_vp
30.9.2008, 20:13
Ну і рожа у тебя Шарапов!
П.С.То я про себе

.
Всім привіт! Зутсріч була цікавою, шкода що не було всіх. Чи є фотки з під "Арсену"?
Яка проблема була на заправці? Чи когось чекали?
scorpion_vp
1.10.2008, 15:18
Чекали мене.
scorpion_vp
7.10.2008, 13:11
dudik на наступний раз фотки закидуй до 1мегабайта, бо довго відкриваються.
Класні фотки. На жаль я не міг бути.
Во во , прошу робити висновки )))))
Та роблю висновки, наступного разу думаю уже збоїв не повинно бути.
scorpion_vp
7.10.2008, 18:08
Це ж відноситься і до Ekvilibriuma.
В тебе Скорпіон напевно інтернет не найкращої якості..Наступного разу буду знати....
Дудік ти отримав від мене особисте повідомлення??? дай мені свій номер телефону. Мій 0976545680.
пропоную влаштувати зустріч, дам проїхатись на своїй машині, думаю всі вагання і роздуми розвіються...
Вагання і роздуми про що?
А на рах зустрічі - я за.
Яперший на черзі!!!! ЗАБИВ!!!!!!!!!
scorpion_vp
4.12.2008, 21:39
Тут натякають на зимову зустріч?
Добавлено:
Чи просто на машині покататись?
можна і просто ))))0 А можна і на лижі махнути ))
scorpion_vp
4.12.2008, 22:47
Тоді плануєм зустріч.
Які будуть побажання?
Які варіанти ???? зустрітись і померзнути , думаю не цікаво. Якісь зимові покатушки зробити, або ще щось думати тре.
kalina28
5.12.2008, 15:37
Я за! Ура,товарищи!
Цитата(scorpion_vp @ 4.12.2008, 22:39)

Тут натякають на зимову зустріч?
Добавлено:
Чи просто на машині покататись?
Ні, просто зустріч, все решта при бажанні, я запитав,... але бачу що всі за, час і місце в студію
стоп стоп. Тре шось придумати по сцинарію... Щоб цікавіше було....
Добавлено:
Або приурочити до якоїсь події...
Вы намекаете на новогодне-рождественские каникулы?
думаю що розглянуться всі варіанти !
scorpion_vp
7.12.2008, 22:52
Shyma, то якраз твоя парафія, керуй. Як скажеш, так зробим. На початок визначитись би з днем тижня. Пропоную Субота або Неділя.
Вам би лиш зустрітись! Добре коли літо і є можливість постирчати і подумати що робити далі, а як мороз буде??? Але оскільки я впевнений що всеодно будуть люди які зможуть бути з нами не багато часу то потрібно придумати для початку програму з розрахунку на час від 30 хв. до 1.5 год.
Варіант :
спочатку знайомство з новими людьми (тобто вони мінімально кажуть шось про себе, і що їх привело на зустріч )
"готуйтесь народ""

ТОді ми роздаємо клубні наклейки (при наявності) певний час спілкуємось (зясовуємо питання стосовно експлуатації авто, про майбутнє нашої гілки і так далі)
А от потім я якщо будуть бажаючі зробити якусь серйознішу акцію (випробування десь зимової гуми(теж при наявності снігу) чи покатушки якісь(в брюховичах на майданчику) а потім в теплу кафешку чи на чебуреки там же в брюховичах, можна і на більярд чи боулінг якийсь.)
Я висловив кілька свої думок, прошу схилятись до тих чи інших, а також пропонувати свої варіанти. НЕ СПІШІТЬ ЗАТВЕРДЖУВАТИ !!
Випробування зимової гуми + чебуреки - це є гут...
Площадка в Брюховичах маловата... щось би побільше, з підйомами...
Чекаємо снігу
Цитата(Shyma @ 8.12.2008, 0:27)

Вам би лиш зустрітись! Добре коли літо і є можливість постирчати і подумати що робити далі, а як мороз буде??? Але оскільки я впевнений що всеодно будуть люди які зможуть бути з нами не багато часу то потрібно придумати для початку програму з розрахунку на час від 30 хв. до 1.5 год.
Варіант :
спочатку знайомство з новими людьми (тобто вони мінімально кажуть шось про себе, і що їх привело на зустріч )
"готуйтесь народ""

ТОді ми роздаємо клубні наклейки (при наявності) певний час спілкуємось (зясовуємо питання стосовно експлуатації авто, про майбутнє нашої гілки і так далі)
А от потім я якщо будуть бажаючі зробити якусь серйознішу акцію (випробування десь зимової гуми(теж при наявності снігу) чи покатушки якісь(в брюховичах на майданчику) а потім в теплу кафешку чи на чебуреки там же в брюховичах, можна і на більярд чи боулінг якийсь.)
Я висловив кілька свої думок, прошу схилятись до тих чи інших, а також пропонувати свої варіанти. НЕ СПІШІТЬ ЗАТВЕРДЖУВАТИ !!

Як на рахунок скнилова де проводяться змагання? там можна попробувати резину, авто, двигуни, і все що забажає душа(місця- предостатньо), потім в сангай на домашні страви? там можливо буде поговорити, або інше кафе?
Добавлено:всем привет
Вы чего, еще не накатались? Чебуречная в Брюхочичах рулит!
scorpion_vp
10.12.2008, 11:28
Цитата(ArtK @ 9.12.2008, 21:32)

Як на рахунок скнилова де проводяться змагання? там можна попробувати резину, авто, двигуни, і все що забажає душа(місця- предостатньо), потім в сангай на домашні страви? там можливо буде поговорити, або інше кафе?
То ти маєш на увазі АЕРОДРОМ (злітні смуги)

. Піпец піпелацам. Давайте вже тоді в Черлянах погайцуєм.
Цитата(ZZZ @ 9.12.2008, 21:40)

Віталік привіт. Збирайся до нас на зустріч. Пощупаєм твою автівку.
Сорі, тел. 80974352345 трохи запарився, на двох роботах, вже вроді розрулив, тепер тільки на СТО.
Добавлено:Цитата(ZZZ @ 9.12.2008, 22:40)

прівет
Добавлено:Цитата(scorpion_vp @ 7.12.2008, 23:52)

Shyma, то якраз твоя парафія, керуй. Як скажеш, так зробим. На початок визначитись би з днем тижня. Пропоную Субота або Неділя.
сорі але субота я на роботі
scorpion_vp
13.12.2008, 23:44
Розберемось хто-коли зможе. ДЕ СНІГ? Ось головне питання.
Цитата(scorpion_vp @ 14.12.2008, 0:44)

Розберемось хто-коли зможе. ДЕ СНІГ? Ось головне питання.
для чого тобі сніг?
scorpion_vp
14.12.2008, 10:27
scorpion_vp
16.12.2008, 2:28
Так чого всі мовчать? Снігу чекаєм? Якщо так, то чекаєм.
Добавлено:
Оскільки його не скоро передбачають(а якщо передбачають, то невідомо чи випаде), то може просто зустрітись, порвати трохи коробку на 402...
Можна, я якраз масло поміняв )))))) А можна іперевірити тягучість того чи іншого двіжка... Тобто домовитись що передачі перемикаєм суто на 3000 обертів і все....
Добавлено:
+ хтось приїде на Ві-павер , хтось на 95, хтось на мустангу і хтось на пульсі )))))))))
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.