Полная версия этой страницы:
Наші сходки (Львів)
mastergid
16.12.2008, 18:02
я боюсь брати на себе таку відповідальність... )))) До нового року чи після ?????
scorpion_vp
16.12.2008, 23:11
Бодя, в тебе під аватаром шо написано? Керуй.
Починається!!! Спихнути легко..... Відповідь така, поки прапора не зроблю ніякої зустрічі ))) Такщо спілкуймось далі про можливі варіанти її проведення. А то аргументів де і як проводити малувато! )
scorpion_vp
18.12.2008, 21:05
Тобі видніше.
Я пропоную завчасно попередити про зустріч, щоб не було ні в кого накладок? Як на рахунок 04.01.08?
Судячи з прогнозів, на 4 січня вже і сніг буде лежати, і морозець понад 10 градусів буде.
Те що треба для випробовування зимової гуми і демонстрації коней під капотом
Андрей - С
22.12.2008, 13:01
Моя бібіка перший раз побачила сніг ще 30 листопада цього року - їздив на Буковель. Класссно покатався (в смислі на лижах)
і ятам був...мед-горілку .... )))))
ми відхилились від теми
Ну то що на рахунок 4-го січня?
І де будемо гоцати? Тре якусь досить просторну площадку, бажано з невкатаним снігом (ми вкатаємо)

Шашлик і мангал візьмемо з собою
scorpion_vp
23.12.2008, 21:31
Мені 4 підходить.
Добавлено:
Якщо не скажуть терміново на роботі з"явитись.
Василь постав якусь голосовалку, на числа?
scorpion_vp
26.12.2008, 19:56
Нарешті сніг випав.
П.С. Голосувалку добавив.
Добавлено:
Поки, що 04.01.09 переважає.
ТОДІ ВСЕ вирішуеться само собою, сніг, і 4-те число
Тепер пропозиції по місцю проведення і програмі...
scorpion_vp
28.12.2008, 13:08
Можна на одній з трох площадок: В Брюховичах, на Д.Апостола (де гонки на 402м на закинутій дорозі), на Левандівці де закинута стоянка де вже була зустріч минулої зими.
Висказуйте свої думки.
В Броховичах добре, що поряд ліс - можна шашлик організувати, + чебуреки близько
на 402 зимою теж було б цікаво ))))) з Глушиною проблем нема, а ліс....ітак дрів збирати не будем )))
Добавлено:
але чебуреки це серйозна втрата. Але ж можна зустрітись на 402, а потім плавно переміститись (по обїздній доречі) в чебуречну!
Також непоганий варіант.
Потрібно голосувалку №2 - місце проведення
думаю не вартує паритись.... Вирішили і вс е))))
Тоді рішення - за тобою!
за нами, хочаб 2-3 людини хай скажуть і все! Ти Особисто до чого схиляєшся?
Головне зустрітись! А де - не має великого значення, підтримаю будь-який варіант!
Підтримую любі варіанти . Лише б зустрітись!
mastergid
29.12.2008, 13:52
час і місце
scorpion_vp
30.12.2008, 9:29
По барабану де і на яку год. Бодя затверджуй, бо 4.01.09 не за горами.
по барабану то добре, але якщо буде морозу 5-10 градусів, ми на вулиці довго не постоїмо. Тому тре думати щось , що дозволяє погрітися! Якщо всі готові після зустрічі на 402 (данила і апостола) поїхати на чебуреки, то хай так і буде! 4 січня о 12 годині дня зустрічаємось на данила і апостола (хто не знає, орієнтир обласне МРЕО)
Шкода, але знову не зможу 04.01 робочий день
Ulenspiegel
31.12.2008, 12:50
Хлопці, 3-4 числа планую бути у Львові з родиною - новорічний тур калинкою західними центрами України. З радістю завітав би до вас, подивився, як воно у Львові буває! У Львові не був ніколи, тож нічого не знаю. І з радістю годинку-дві приділив би зустрічі з калиноводами. Отож, якщо потраплю на збір - подорож пройде не даремно!
Будемо раді бачити всіх любителів автомобілів, на нашій зустрічі.
Цитата(Ulenspiegel @ 31.12.2008, 12:50)

Хлопці, 3-4 числа планую бути у Львові з родиною - новорічний тур калинкою західними центрами України. З радістю завітав би до вас, подивився, як воно у Львові буває! У Львові не був ніколи, тож нічого не знаю. І з радістю годинку-дві приділив би зустрічі з калиноводами. Отож, якщо потраплю на збір - подорож пройде не даремно!
Якщо потрібно чимось допомогти, порадити - звертайся, 3-го буду доступний.
Ну і на зустріч під'їжджай.
Добавлено:Цитата(santy @ 30.12.2008, 13:17)

Шкода, але знову не зможу 04.01 робочий день
Робота - не %№?, 100 років простоїть.
Ulenspiegel
1.1.2009, 13:15
Цитата(Vr_ @ 31.12.2008, 16:11)

Якщо потрібно чимось допомогти, порадити - звертайся, 3-го буду доступний.
Ну і на зустріч під'їжджай.
Дякую! Я з Шимою поговорив, 4-го планую зранку зв'язатися й якось здибатися з вами на зборі. А врешті, може й звернусь раніше - усього ж не передбачиш, тому дякую за пропозицію
Цитата(Shyma @ 30.12.2008, 9:49)

...так і буде! 4 січня о 12 годині дня зустрічаємось на данила і апостола (хто не знає, орієнтир обласне МРЕО)...
А 4-те вже завтра
Що "і"?
Я думаю, ніхто не передумав?
я думаю буде не багато людей....
scorpion_vp
3.1.2009, 20:23
Стільки буде, скільки зможе і схоче бути. Переносити сходку не будем. Все залишається в силі. Народ не будьте малими дітьми. Під всіх не підлаштуєшся полюбому.
scorpion_vp
4.1.2009, 19:35
Ох і набісились

ми... по снігу
Добавлено:А потім гарячі чебуреки в Брюховичах. Шкода шо Шпігель з нами на чебуреки не рванув.
mastergid
4.1.2009, 20:10

Так відірвалися на славу кожен як міг і як хотів крутив

авто
Добавлено:П.С. SHYMA чекаєм фотоматеріали з зустрічі.
Цитата(Shyma @ 3.1.2009, 16:01)

я думаю буде не багато людей....
Якщо не помиляюсь - 7 машин... не мало для святкового періоду

Фото в студію!
Ulenspiegel
7.1.2009, 17:10
Тільки сьогодні вночі доїхав додому. Вітаю друзів зі святом Різдва Христового!
Дякую львів'янам за теплий прийом, за щирі пропозиції тут же розібрати й зібрати заново мою калину, аби тільки добре бігала!

Дуже цікаво було послухати розповіді про машини, хоча часами я просто стояв і не розумів про що йдеться

Нарешті я навчився розвертатися на 180 градусів! Хоча дівчат при цьому довелося висадити - дуже вже боялися й сварилися. Перепрошую, що не зміг залишитися довше - на жаль, я був не один, через це перебував під постійним мозковим пресинґом...
Якось треба приїхати до Львова в теплий час, коли не буде снігу та мерзлих трамвайних рейок під колесами.
будем раді приїзду у будь який час....
Добавлено:
З фото затримка бо... недавно переставляв віндовс на компютері, і ще не встиг все програмне забезпечення поставити. нема програми якою можу зменшити фотки. От от поставлю шоп, і одразу закину.
scorpion_vp
9.1.2009, 18:29
Shyma став швидше вінду, і роби звіт.
Добавлено:Оригінали фоток мені будь-ласка закинь на мило.
Добавлено:Цитата(Ulenspiegel @ 7.1.2009, 17:10)

...дівчат при цьому довелося висадити - дуже вже боялися й сварилися. Перепрошую, що не зміг залишитися довше - на жаль, я був не один, через це перебував під постійним мозковим пресинґом...
...
Завжди говорив і буду говорити, вони до добра нікого ще не доводили.
Ulenspiegel
11.1.2009, 8:59
Цитата(scorpion_vp @ 9.1.2009, 19:29)

Завжди говорив і буду говорити, вони до добра нікого ще не доводили.

Не можу не погодитись...
scorpion_vp
12.1.2009, 20:17
Звіт. ??????
Богдан, давай фото, я "зіжму" і викладу
scorpion_vp
13.1.2009, 12:36
І відео також...
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.