Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Просто ЧАТ .....
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
sanny
Цитата(Vr_ @ 27.3.2011, 19:56) *
Цитата(sanny @ 24.3.2011, 17:51) *
Бодя, може шось організувати на початок квітня ? laugh.gif ...

Рибалку? unsure.gif cool.gif

Варіант !

Добавлено:
Я - ЗА ! Навіть вудочку куплю... wink.gif
scorpion_vp
Тож за рибалку...
Shyma
Зовсім не проти!! Підібрати день , спробувати вибрати сонячний ... і вперед ))
ZIG_R
Цитата(Vr_ @ 27.3.2011, 19:56) *
Цитата(sanny @ 24.3.2011, 17:51) *
Бодя, може шось організувати на початок квітня ? laugh.gif ...

Рибалку? unsure.gif cool.gif

Вудка є, хоча і не рибак, вогонь палити вмію..., але я +1. (з минулої осені на зустріч чекаю... ))) )
sanny
Чекаєм тепла !
Vr_
О, бачу є бажаючі - треба вудки діставати - пилюку протирати smile.gif
Vr_
На суботу прогнозують +20 - може махнути на рибалку?
sanny
я вроді як не проти... вудку ше хочу купити... biggrin.gif
на суботу дощ за прогнозом... хоча не факт
scorpion_vp
В суботу я ніяк.
Vr_
Не факт, що вже риба клює, але спробувати можна.
sanny
в принципі я можу і в неділю...
Shyma
я теж зможу.
Vr_
Я попередньо планую на суботу - на "розвідку" - в Волю Гамулецьку на плотвичку
sanny
Так шо там на рахунок рибалки ? biggrin.gif Може зберемося, грядуть віхідні... 1,2,3, 9,10 травня wink.gif ГА ??? laugh.gif Хто шо скаже ?
scorpion_vp
Всі на селах садять картоплю... Традиція така...
mastergid
Було б непогану Львівську гілку зібрати разом на 8-9 травня???
sanny
Цитата(mastergid @ 1.5.2011, 8:11) *
Було б непогану Львівську гілку зібрати разом на 8-9 травня???

Тре зібратись !
Shyma
І я так кажу ))
Vr_
І я smile.gif

Добавлено:
До речі, в суботу чисто випадково попав на озеро (відповичав неподалік) і чисто випадково зловив 4 плотвички wink.gif
Shyma
То давайте планувати трохи серйозніше, аби побільше людей захотіло і змогло прийняти участь !!

1 і найголовніше , місце ??

Воля гамулецька чи ще варіанти ?

8 - неділя , 9 - понеділок.

Вибираєм ??
Vr_
Якщо говорити за найближчі вихідні - я за неділю, бо в понеділок працюю.
Час збору - не раніше 13:00, краще 14:00.

Не обов'язково на рибалці, можна і на вул.Північній вогонь розпалити, шашлик зісмажити, хоча на рибалці ще й юшку можна зварити.

Можливо, щоби більше людей зібрати, планувати на пізніше, наприклад на 15-те, бо за тиждень не всі встигнуть,
а в найближчу неділю ще й день міста?

Отже, моя пропозиція:
Коли: неділя, 15 травня 14:00
Де: Воля Гамелуцька або ж вул.Північна.

Готовий прийняти і ваші варіанти.
mastergid
3a MPEO+100500 15.04.2011
scorpion_vp
Далі тут
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=341
sanny
mastergid і Vr_, ви колись заберете свої втулки чи ні, бо є інші бажаючі... а нових втулок вже не буде (99%)
Vr_
Саша, я готовий будьколи забрати втулку, лише не можу на сихів ніяк підскочити,
я завжди знаходжусь в районі "Гал.Перехрестя-Рясне", і навіть в сторону центру тепер мало їжджу.
Якщо на мою втулку є "клієнт" - в принципі можеш віддати, бо мені рульову поміняли по гарантії, і поки не стукає лізти до неї не планую.
Але ще раз наголошую - я не відмовляюсь - якщо її в тебе не заберуть - я візьму при першій нашій зустрічі.
sanny
Цитата(Vr_ @ 19.5.2011, 16:09) *
Саша, я готовий будьколи забрати втулку, лише не можу на сихів ніяк підскочити,
я завжди знаходжусь в районі "Гал.Перехрестя-Рясне", і навіть в сторону центру тепер мало їжджу.
Якщо на мою втулку є "клієнт" - в принципі можеш віддати, бо мені рульову поміняли по гарантії, і поки не стукає лізти до неї не планую.
Але ще раз наголошую - я не відмовляюсь - якщо її в тебе не заберуть - я візьму при першій нашій зустрічі.

добре, хай полежить... biggrin.gif
lemberg
ПІдкажіть хтось міняв тросік зчеплення!. Поміняв тросік проїхав 20 км і знов пропало зчеплення в чому може бути причина?
yurko
Цитата(lemberg @ 26.5.2011, 9:31) *
ПІдкажіть хтось міняв тросік зчеплення!. Поміняв тросік проїхав 20 км і знов пропало зчеплення в чому може бути причина?

Я міняв.
Що значить пропало?
Знову трос порвався? Чи не правильно відрегулювали механізм натягу?
lemberg
Цитата(yurko @ 9.6.2011, 8:39) *

Я міняв.
Що значить пропало?

Поміняв весь комплект зчеплення і трос, Проіїздив 2 тижні і ситуація повторюється зчеплення дуже тяжко вижимається вкінці із хрустом.
sanny
Цитата(lemberg @ 20.6.2011, 11:27) *

Я міняв.
Що значить пропало?

Поміняв весь комплект зчеплення і трос, Проіїздив 2 тижні і ситуація повторюється зчеплення дуже тяжко вижимається вкінці із хрустом.

а якшо трос зняти з вилки (під капотом) і провірити затирає чи ні. Так само вилку зчеплення рукою...
scorpion_vp

blink.gif

Наука и технологии

В продукте содержится 63% белков, 25% углеводов, 3% жиров и 9% минералов. Кадр из видео Youtube

В Японии придумали, как делать мясо из человеческих экскрементов
18 июня 2011 | 10:51Японские ученые предложили изобрели способ синтезировать мясо из человеческих нечистот.

Как сообщает "Фокус" со ссылкой на NEWSru, изобретателем прогрессивного способа переключения человека на замкнутый цикл стал Мицуюки Икеда, исследователь из лаборатории Окаяма. К нему обратилось предприятие, обслуживающее канализацию Токио, с просьбой найти какое-то применение гигантским массам осадков, которые приходится выгребать из труб, собирающих отходы многомиллионной японской столицы.

Исследовав накапливаемый канализацией ил, Икеда нашел в нем высокое содержание бактерий, перерабатывающих нечистоты в протеины. Выделив белки и добавив к ним усилитель реакции, ученые получили искомый результат.

В полученном продукте содержится 63% белков, 25% углеводов, 3% жиров и 9% минералов. Для лучшего сходства с настоящим мясом к продукту добавляют натуральный красный краситель, а также усилитель вкуса на основе сои. Первые добровольцы, рискнувшие попробовать результат работы ученых, утверждают, что по вкусу продукт действительно напоминает мясо. К тому же они содержат меньше калорий, чем привычные гамбургеры.

По мнению ученого, больше всего проблем с потреблением его изобретения создаст психологический барьер.

Найденный японцами способ решения продовольственной проблемы имеет определенные преимущества, как отмечает сайт Inhabitat: ведь сейчас 18% выбросов, создающих парниковый эффект, приходятся на долю мясной промышленности. Кроме того, скотоводство потребляет слишком много ценных ресурсов.

Подробности

По материалам: Фокус
http://podrobnosti.ua/technologies/2011/06/18/776096.html
Ronny
Хохлы на это не пойдут!!! У нас гавно на огородах неплохо себя чувствуют... /Всё таки потрпало Иппонию... smile.gif
sanny
гадость какая... hang3.gif
lemberg
Цитата(sanny @ 20.6.2011, 11:55) *

Я міняв.
Що значить пропало?

а якшо трос зняти з вилки (під капотом) і провірити затирає чи ні. Так само вилку зчеплення рукою...

Вже три троса поміняв. Скорше думаю шо неправильно вижимний поставили
sanny
Цитата(lemberg @ 21.6.2011, 9:27) *
Цитата(sanny @ 20.6.2011, 11:55) *

Я міняв.
Що значить пропало?

Вже три троса поміняв. Скорше думаю шо неправильно вижимний поставили

Так вилку саму пробував ? Сам трос не може бути три рази ! Шось намучено в зчепленні...
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 30.1.2012, 10:09) *

Чиста правда )))
Vr_
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sanny
Цитата(Vr_ @ 30.1.2012, 11:39) *

biggrin.gif blink.gif biggrin.gif
scorpion_vp
Цитата(Vr_ @ 30.1.2012, 11:39) *

blink.gif
Василю, ти нафіга так буржуйку в гаражі розкучегарив... acute.gif
Vr_
Це було 23.08.2010 wink.gif
scorpion_vp
blink.gif Обосраца можна...
Дивитись до кінця!
http://video.i.ua/user/14/24/342659/
алексашка
Цитата(scorpion_vp @ 30.1.2012, 20:32) *
blink.gif Обосраца можна...
Дивитись до кінця!
http://video.i.ua/user/14/24/342659/

В такой ситуации уютнее в грузовичке smile.gif .
Shyma
у м. Сихів ) -20 .. зранку
DDR
В защиту EX.UA в Киеве пройдет акция протеста. "За такое надо бить в морду..."
[1 Февраля 2012г. | 10:24]

1 февраля в 11.00 на ул. Академика Богомольца 10, Интернет партия Украины совместно с пользователями сайта EX.UA выразят свой протеста к действиям сотрудников МВД.

"Мы не собираемся молчать и ограничиваться громкими заявлениями. Мы будем требовать от министра МВД не препятствовать работе сайта. Сегодня миллионам интернет-пользователей плюнули в лицо, а когда тебе плюют в лицо - нужно бить в морду, а не вытирать слюни", - заявил лидер Интернет партии Украины Дмитрий Голубов, сообщает "Корреспондент".

Добавлено:
На Лесном седня -22 в восемь утра было.
prikolist
у нас тоже не африка
mastergid
-30
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU