Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Просто ЧАТ .....
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Vr_
Цитата(Shyma @ 6.2.2009, 18:14) *
Давай дзвони , збирай КАЛИНОВОДІВ просто на півко чи сочок, в більярд пошпіляти ))) Думаю хтось та й приєднається.

Поки ти написав, я вже комп виключив... А ідея була непогана...
Потрібно якусь "крапку" спільну відкривати... ну і час збору... напр. кожної п'ятниці о 19:00 там-то і там...
Кава-чай, піффко, патіфон... connie_crazyperson.gif
Хто хоче/може - підтягується, хто вже до сьомої не може - підтягнемо...
Подавайте ідеї, чи що
Shyma
ну кожної не кожної... а через раз можна!! Якщо більярд, мона у Власті.... Піффко.. ну наприклад Леся Курбаса... та є крапка.
Vr_
О, вже щось вимальовується!
Для мене зручно, недалеко що з роботи, що потім додому smile.gif
Shyma
ок. то що. починаємо з цього четверга??? ))0
Vr_
Можна й з четверга smile.gif
Shyma
то як?? домовляємось серйозно??
scorpion_vp
То я сьогодні побачив серед дитячих іграшок.
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Китайці з"їхали з глузду.
mastergid
Пропоную нашим старшим перенести фото з наших зустрічей в галарею.
Yarik
тем более щас для вас будет подкатегория=)

Добавлено:
ну воть
Shyma
Ок. Займусь цим....
Ulenspiegel
Був я на початку січня у Львові - ну ви знаєте. Це був мій перший приїзд до Львова. Потрапивши до центра, дуже знітився, потім лютував весь вечір на зразок "кто так строіт???"

Дуже гарне місто, уявляю, яке гарне воно влітку, коли зубами не трясеш від холоду. Але от центр для автомобілів не призначений. Або може я для центра Львова не призначений? Вузюсенькі вулички, скрізь перекриті діжками з землею... Як у якійсь комп'ютерній грі. А ще на додачу слизько, горбики та ямки льоду відчутно змінюють траекторію руху...

Зрештою, до чого це я? Свої враження від своїх несамовитих смикань Лемберзьким лабіринтом я висловив цією фоткою ( з того самого центра Львова smile.gif ).
Vr_
Саме так, щоби їздити центром, потрібно дуже добре орієнтуватись в розміщенні знаків, клумб, місць стоянок... дуже вузькі вулиці, практично відсутні місця для зупинок, не те що стоянок...
Як їду в центр (напр. в банк), заздалегідь планую маршрут руху та визначаю місце стоянки... хоча Львів знаю добре...
Vr_
Бодя, респект і уважуха! boast.gif
Shyma
blush2.gif
Роман
Бодя- молоток!!! connie_30.gif

Добавлено:
Цікава інфа
http://www.shturman.kiev.ua/kamery-gai-yandex.htm
Камери по Україні.

scorpion_vp
Читати всім.
Знач попереджаю всіх нас. Тем і повідомлень в них стає щораз більше. Дуже часто МИ їх засмічуєм флудом, флеймом і ще всяким різним непотребом. Появляються нові члени клубу і по тих чи інших причинах починають шукати відповіді на форумі перечитуючи купу непотрібної інформації-сміття. Відповідно людину починає це діставати і вона починає шукати інфу і спілкується в іншому місці(десь на рос-сайтах, чи іноземних, чи ...). Отже за флуд, флейм і інше сміття на форумі буду наказувати попередженнями з поясненням за що отримано попередження. Ображайтесь потім самі на себе і не кажіть що не попередив. Поважайте один одного друзі.

Добавлено:
Флудити можна в цій темі.
Vr_
Одобрям-с smile.gif
scorpion_vp
На рахунок К-лайн адаптера, переніс все сюди http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=1467. Також трохи підкоректував назву теми.
veresyura
Привіт всім ! Хто мені скаже де, хто і коли збирається щоб потрандіти про свою КАЛИНУ, або по пиву (безалкогольному).
Shyma
По Пиву можна коли небуть, лиш бажання. А збираємось масово, 1-2 рази на квартал..... Думаю десь вв квітні можна робити зустріч.
scorpion_vp
"Гей новенький(veresyura), зупинись
не пустуй, і схаменись..."
Пісня про Петрика П"яточкіна.
Мож для початку сюди http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=315 зайти.
sanny
Привіт! Цікаво, у ваших тачках в салоні теж був (може і є) запах формальдегіду... Одне джерело смороду знайшов, але є ще!!! Деколи починає нудити. Та й люди жаліються...
scorpion_vp
То типу запах нової машини? В мене десь рік смерділо.
Jeka_A
а мне очень нравится запах новой машины!! в салоне уже не пахнет, а вот недавно лазил к запаске как поднял ковер думал по банкам воздух крнсервировать))))))))))))))))))))))))))))))0
Alexxx
Scorpion_vp,меняй подпись,а то я скоро монитор продавлю connie_beatdeadhorse.gif давить ту букашку connie_beatdeadhorse.gif
шутка wink.gif
sanny
Напевно, прийдеться терпіти той запах-така доля! Самий ароматний був чехол ручки КП. Я як дав його понюхати куму-він мало не впав... (він одночасно зі мною купив китайське Авео-такого запаху немає). Зате прикольно спостерігати за водіями ланосів і авео, які дивляться з відкритим ротом коли з*їжзаєш з бордюра ! Та і пре вона непогано.
scorpion_vp
Цитата(Jeka_A @ 25.3.2009, 18:37) *
а мне очень нравится запах новой машины!! в салоне уже не пахнет, а вот недавно лазил к запаске как поднял ковер думал по банкам воздух крнсервировать))))))))))))))))))))))))))))))0

Токсикомани, однако. connie_crazyperson.gif

Цитата(Alexxx @ 25.3.2009, 18:50) *
Scorpion_vp,меняй подпись,а то я скоро монитор продавлю connie_beatdeadhorse.gif давить ту букашку connie_beatdeadhorse.gif
шутка wink.gif

Так задумано, однако. connie_crazyperson.gif

Цитата(sanny @ 25.3.2009, 19:34) *
Напевно, прийдеться терпіти той запах-така доля! Самий ароматний був чехол ручки КП. Я як дав його понюхати куму-він мало не впав... (він одночасно зі мною купив китайське Авео-такого запаху немає). Зате прикольно спостерігати за водіями ланосів і авео, які дивляться з відкритим ротом коли з*їжзаєш з бордюра ! Та і пре вона непогано.

Я старався тримати трохи привідкритими вікна вночі. Але в мене вітровики і автівка стояла на приватній охороняємій території.
scorpion_vp
Народ, тут можна флудити. Якщо є якісь питання по суті задавайте їх в відповідних темах. Я вже замучився повідомлення переносити. dash1.gif
по питаннях гарантії переніс сюди http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=1485
по питаннях дисків переніс сюди http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=1681

acute.gif blum2.gif bye.gif KidRock_07.gif
Роман
Після мийки авто на вул. Городоцькій, біля моста на Левандівку, відвалились (видерли , с...ки) connie_beatdeadhorse.gif ущільнювачі на двох дверках . Хто знає чим їх нормально зафіксувати (герметик чи що, який ?)? Двосторонній скотч не тримає .
scorpion_vp
Цитата(Роман @ 26.3.2009, 10:48) *
Після мийки авто на вул. Городоцькій, біля моста на Левандівку, відвалились (видерли , с...ки) connie_beatdeadhorse.gif ущільнювачі на двох дверках . Хто знає чим їх нормально зафіксувати (герметик чи що, який ?)? Двосторонній скотч не тримає .

1.Які саме ущільнювачі? Краще фото.
2.Чому їм на мийці пред"яву не виставив?
Роман
На водійській дверці знизу, горизонтальний,. Вийшов перекурити , кинув оком через вікно так той лось відкрив дверку і почав мити Керхером пороги зсередини . Поки я влетів з матюками connie_beatdeadhorse.gif вже ущільнювач висить . Виявляється їх так вчили мити Alvarin_07.gif Їхня пропозиція була - приклеємо Моментом, але на наступну зміну приїжджай. Момент мені не підходить.

Добавлено:
На резинці розірвані крайні отвори для пістонів (защелок) пластмасових. Може самі резинки хтось бачив на базарі?

Добавлено:
Народ!! Я бачу що тема систематичних зустрічей, окрім сезонних, відходить на задній план , тому пропоную зустрічатись, наприклад, в останній четвер місяця (чи якийсь інший день), десь на пиві і обговорювати як клубно-технічні так і не тільки питання.
Давайте організуємось!!!
Щодо місця і часу то це питання на мій погляд вирішується дуже легко.
Vr_
Я вже це пропонував, але й сам активно не підтримав, відчно та часу бракує, то справи... sad.gif
Якщо визначимось з місцем/днем, буду старатись приїжджати, хоча звичайно , не завжди буде виходити...
scorpion_vp
Я тепер на двох роботах. Також часу дуже бракує, але якщо є вільна година, то тре щось домів зробити, чи просто з дітиськами погуляти. . Навіть не знаю, що сказати.
Vr_
Василь, ти недавно праву фару міняв, підкажи.
В мене в правій фарі не працює електрокоректор.
Я ще не пробував з ним розбиратись, тобто шукати причину, але хотів би попередньо з'ясувати, чи електромотор в фарі є з'ємний, чи суцільний разом з фарою.
В тебе тепер є "розібрана" фара - підкажи...
Ти його зі старої фари в нову переставив, чи він в новій також був?
Якщо залишився старий, то може б я обміняв в тебе його на гривні...
scorpion_vp
Мотор зйомний. Але треба розібрати майже всю фару в середині, все крім зовнішнього дзеркала. Розбирати тре в полотняних рукавичках щоб не наставити на світловідбивачах відпечатків пальців, чомусь вони дуже погано стираються. Мотор можу обміняти biggrin.gif навіть на пиво yes.gif (якщо знайду де кинув в траву), він бідний також отримав удар по тілу WhiteVoid_2.gif і здох connie_33.gif ignat_02.gif . Зберіг проводку від фари. Можу сказати які клеми в роз"ємі фари йдуть на мотор. То як, мотор шукати? ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif
Vr_
Мотор шукати однозначно!
Справа в тому, що там три виводи - то хоч на твому моторі потренуюсь, що куди подавати, щоби перевірити свій smile.gif
Я так зрозумів, щоби його поміняті - тре знімати фару - і відповідно, бампер?
sanny
Прийшлося (практично терміново!) міняти внутрішні ущільнювачі на стиках дверна карта-скло. Бо "рідні" царапали тонування - поверхня прилягання до скла пластикова! Вияснилося, що це є тотальна проблема! Тільки це я взнав на російських форумах Alvarin_07.gif Шось не чув, щоб хтось жалівся тут. Може то тільки в мене така хальопа? black_eye.gif
yurko
Цитата(sanny @ 22.4.2009, 21:52) *
Прийшлося (практично терміново!) міняти внутрішні ущільнювачі на стиках дверна карта-скло. Бо "рідні" царапали тонування - поверхня прилягання до скла пластикова! Вияснилося, що це є тотальна проблема! Тільки це я взнав на російських форумах Alvarin_07.gif Шось не чув, щоб хтось жалівся тут. Може то тільки в мене така хальопа? black_eye.gif

А як виймав ті пластикові ущільнювачі? Просто потягнув нагору і вони вилізли, чи карту дверей розбирав?
Vr_
Цитата(sanny @ 22.4.2009, 21:52) *

Разом з тонуванням обов'язково потрібно міняти ущільнювачі.
При чому не лише в калинах.
Тонувальники тобі не казали, чи сам плівку клеїв?
sanny
Знімав всі дверні карти. Заодно знайшов два відсутніх тримача пістонів на водійських дверцятах. Тонував машину в салоні і ніхто мене не попередив про ту падлу!
scorpion_vp
Є рац-пропозиція обєднати всі теми по минулих зустрічах в одну і в дальнійшому продовжувати її. Просто бачив, що багато хто так робить і не засмічує форум сотнею тем про зустрічі. Хто що скаже?
Vr_
Я "за", але думаю, можна буде об'єднати вже після зустрічі "весна 09", щоби нікого не заплутати wink.gif
scorpion_vp
Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Отак у нас у Львові паркуються, тобто трамбуються, маршрутки(за браком місця на зупинівках), просто вулиці в нас вузенькі. А шо робити, таке життя. ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif
mastergid
залежить від похибки механічного тахометра
трохи офф
доповідаю про те, що тахометри у нас досить точні, я звіряв його з таким приборчиком який ставлять на гончі авто такий як в ендиграунді з лампочкою. Значить на малих дроселях похибка 40-60 оборотів, на великих від 5000 похибка до 150-200 об.
Lan64
В попередньому пості я посилався на таблицю основних параметрів і характеристик двигуна ,знятих на стенді стаціонарним тахометром на заводі ,тому я вимушений був зауважити ,що автомобільний тахометр має велику похибку.
У всі часи, у всіх народів автомобільні вимірювальні прилади згідно з ГОСТом мають клас точності контрольних приладів.Такі прилади не використовуються для метрологічних цілей ,а служать лише для оцінки параметру з допустимою для користувача точністю.Співставляти дані з таблиці з показами автотахометра некоректно.Тому в цифрах я всюди давав вилки від/до.
Груба магнітоелектрична система автомобільного приладу (вона мусить бути грубою,тобто захищеною від вібрацій та перекосів,інакше довго не проживе.Плюс обовязковий демпфер коливань) не може бути такою ж точною ,як тендітна магнітоелектрична система справжнього точного приладу.
Крім того датчик обертів (по суті перетворювач оберти/напруга) також має значну похибку,а між ним та приладом всього один провідник(немає схеми калібровки).Зауважу,що такий прилад можна відкалібрувати лише по двох точках.КИПовці це добре знають
Якщо хтось користувався справжнім ,дорогим ,авометром та Китайським за 20грн ,зрозуміє мене відразу.

Щодо експерименту ,який описав mastergid ,то порівнювались покази двох автомобільних приладів одного класу.Який з них показував правду не зрозуміло(кожен показував значення в межах похибки класу).Крім того некоректно підключати прилад без додаткової корекції струмів до датчика,який працює з іншим приладом (іншого типу).
Строго кажучи,навіть на заводі неможливо виготовити два абсолютно однакові екземпляри приладів такого класу.Тому в паспортах вказують +/- відхилення.
Нафлудив я тут...
Якщо забанять,так мені і треба... smile.gif
mastergid
Можна цілу тему відкрити поцьому питанню
Vr_
"Щодо експерименту ,який описав mastergid ,то порівнювались покази двох автомобільних приладів одного класу.Який з них показував правду не зрозуміло(кожен показував значення в межах похибки класу)"
Мастергіду достатньо підключити свій ПК з купою кабелів wink.gif - і істинне значення обертів - на екрані! wink.gif

P.S. Чую я, що зара получу друге попередження за флуд від Scorpion'а smile.gif
mastergid
Я думаю треба попросити куратора створити темку для таких дискусій для того щоб було менше флуду в профільних темах, або перенести в ПРОСТО ЧАТ. Scorpion слово та діло за Вами
scorpion_vp
Поки що всі троє маєте по попередженню. Виправитесь - знімлю.

Добавлено:
Дехто вже по два.

Добавлено:
crigon_04.gif KidRock_07.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU