Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Просто ЧАТ .....
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
yurko
Цитата(Vr_ @ 23.9.2009, 9:08) *
Тому на сьогодні в планах - калина седан

Ну от чому знову седан? dry.gif Їх з виробництва вже зняли....

але без АБС (АБС має бути в голові),

ABS в голові ніяк не заважає ABS-у в залізі.

двигло значення суттєвого немає. smile.gif

Даремно так думаєш.

Ціна на сьогодні 66 тис.грн. Є інші пропозиції +/- в цьому діапазоні? wink.gif

Нові кітайці зараз скільки коштують?
БУ 1рік іномарки тих, хто не може платити кредит?

Зараз ціни на авто просто смішні. Якщо мати суму у готівці, можна вибрати дуже не поганий варіант.
Але якщо кредит - тоді напевно тільки калина....
sanny
Sanny, не дочекаєшся! smile.gif
Незнаю, але я після калини в жодній машині не почуваюсь так комфортно.
Можливо, моя калина унікальна була, що в мене за 50 тис. жодних нюансів не виникало, а тут півфоруму стійки з рейками міняють...
Але їздив я 3 місяці на службовому рено кліо - запальничка, і не більше. Відносно калини лише один "плюс" - не чути коробки в салоні... все решту - "мінуси" - керованість ніяка, гальма жахливі, дригатель сіпається, і ні один оф.сервіс цьому не зарадить, любу кочку дном чіпляє і т.д. і т.п.
А звикнути відкривати вікна вручну і обходитись без борткомпютера - це взагалі була проблема smile.gif
Десятка мене відлякує кузовом - звук жестянки при закриванні дверей мене вбиває... те ж і з пріорою.
Зараз сів на гольфа 4 - це вже клас вище, ніж калина, але ж і ціна, відповідно...
Машинка класом вище від калини починається від 140 тис.грн...
Всі, що нижче - аналоги калини (лайноси, авео, і т.д).
Тому мій вибір і надалі - калина.
Та й не в автівці заключається сенс життя - потрібно ще й будинок збудувати, дерево посадити... (синів вже маю biggrin.gif ).

Тому на сьогодні в планах - калина седан срібного кольору в комплектації з кондюком, але без АБС (АБС має бути в голові), двигло значення суттєвого немає. smile.gif
Ціна на сьогодні 66 тис.грн. Є інші пропозиції +/- в цьому діапазоні? wink.gif

Не рівняй АВЕО до Калини - він краще!!! На рахунок звуку жестянки - так не жестянкою єдиною... В багатьох моїх друзів авео - не жаліються, навпаки. І я їздив на різних авео - машина хороша. Пріора, по-моєму, викінуті гроші - але таких проблем як в Калині - не має!
yurko
Цитата(sanny @ 23.9.2009, 11:39) *
Не рівняй АВЕО до Калини

Чим воно краще?
По місту росхід 12л. Допотопний двигун від Кадета.
Метал - фольга. Виштовхували з сугроба, погнули крило.
Колінка впирається в торпедо.
Обзорність як у танку.
Пластик салону - таке ж гімно, тільки чорне.
Замість клімата - простий кондей.
Бортовика нема.
Ходова тихша, але чипляє дном за рельси на Городоцькій.
Проблем там також не мало - ржавіє криша, тріскає кузов в ройоні задніх стаканів... Це тільки те, що я краєм вуга чув, а якщо копнути...
Коштує в 1,5 раза дорожче...
scorpion_vp
Ну ви ше тут візьміть і побийтеся...
Vr_
Ото розпочалось! smile.gif
тута хтось щось про китайців щось казав - навіть не розглядаю! wink.gif
А на рах вибору з бу - цікавився - що зараз можна взяти до 5-ти років за 8 тис? нічого цікавого не знайшов...
sanny
Цитата(yurko @ 23.9.2009, 11:58) *
Чим воно краще?
По місту росхід 12л. Допотопний двигун від Кадета.
Колінка впирається в торпедо.
Обзорність як у танку.
Пластик салону - таке ж гімно, тільки чорне.
Замість клімата - простий кондей.
Бортовика нема.
Ходова тихша, але чипляє дном за рельси на Городоцькій.
кожтує в 1,5 раза дорожче...

1. Розхід 8-9 мах по місту (не путати з ланосом). І двігло не кадетівське (не надо ля-ля). А шо в калині двігло не допотопне-те саме 08-09.
2. Колінка не впирається (сідло ж регулюється)
3. Обзорність багато залежить від прокладки між рулем і сідлом.
4. Кондей може працювати і на нагрів (в Калині ніколи, та і глючний він). При роботі кондюка машина не дьоргається.
5. Бортовик - це туфта, від його наявності/відсутності машина краще їхати не стане.
6. На Городоцькій якраз не чіпляє (не путати з ланосом), але кліренс трохи менше.
Коштує дійсно дорожче, але не 100 штук... я його не рекламую, просто бачу в експлуатації... biggrin.gif
Той кондюк я вмикаю все рідше і рідше - замахали соплі з носа biggrin.gif , але він потрібний точно (осушити стьокла, наприклад, або збити температуру ПЕРЕД поїздкою).
yurko
Цитата(Vr_ @ 23.9.2009, 12:09) *
цікавився - що зараз можна взяти до 5-ти років за 8 тис? нічого цікавого не знайшов...

Наприклад
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 23.9.2009, 12:07) *
Ну ви ше тут візьміть і побийтеся...

Битися ніхто не збирається biggrin.gif , давайте краще застінемось... і попробуємо порівняти наші машинки - мені було би цікаво... свою можу дати попробувати biggrin.gif , порівняєте tongue.gif
yurko
Цитата(sanny @ 23.9.2009, 12:17) *
1. Розхід 8-9 мах по місту (не путати з ланосом). І двігло не кадетівське (не надо ля-ля).

Ха-ха-ха. Відкрий капот Ланоса 1,5 і Авео 1,5 і порівняй двигуни biggrin.gif А поруч постав Кадет 84-го року...

А шо в калині двігло не допотопне-те саме 08-09.

Ну це дивлячись в якій калині....

2. Колінка не впирається (сідло ж регулюється)

Я намагався. Не получилося... smile.gif

4. Кондей може працювати і на нагрів

Може я чогось не розумію...

5. Бортовик - це туфта, від його наявності/відсутності машина краще їхати не стане.

Як кому. Мені, при поїздці на море, економить пару гривень...

я його не рекламую, просто бачу в експлуатації... biggrin.gif

Аналогічно biggrin.gif

Цитата(sanny @ 23.9.2009, 12:29) *
Битися ніхто не збирається biggrin.gif , давайте краще застінемось... і попробуємо порівняти наші машинки - мені було би цікаво... свою можу дати попробувати biggrin.gif , порівняєте tongue.gif

+100!
sanny
Цитата(Vr_ @ 23.9.2009, 12:09) *
Ото розпочалось! smile.gif
тута хтось щось про китайців щось казав - навіть не розглядаю! wink.gif
А на рах вибору з бу - цікавився - що зараз можна взяти до 5-ти років за 8 тис? нічого цікавого не знайшов...

Можна, можна знайти б/в до 5 р і за 8 штук - фабію, дачу і т.п. в тому класі biggrin.gif

Добавлено:
Цитата(yurko @ 23.9.2009, 12:30) *
Ха-ха-ха. Відкрий капот Ланоса 1,5 і Авео 1,5 і порівняй двигуни biggrin.gif А поруч постав Кадет 84-го року...
Ну це дивлячись в якій калині....
Я намагався. Не получилося... smile.gif
Може я чогось не розумію...
Як кому. Мені, при поїздці на море, економить пару гривень...
Аналогічно biggrin.gif
+100!

Двигуни подібні, не спорю... але не однакові, та й контролери різні. А кондюк можу продемонструвати на зустрічі - тоді вам прийде "прозрєніє" biggrin.gif
на рахунок економії за допомогою бортового - мені він 90% до дупи laugh.gif (але тільки 90% biggrin.gif ). Просто знаю, як треба їхати, шоб економити.
yurko
Цитата(sanny @ 23.9.2009, 12:40) *
А кондюк можу продемонструвати на зустрічі - тоді вам прийде "прозрєніє" biggrin.gif

А я продемонструю свій. Порівняємо. smile.gif
sanny
Цитата(yurko @ 23.9.2009, 12:52) *
А я продемонструю свій. Порівняємо. smile.gif

СУПЕРОВО !!! wink.gif
Vr_
Sanny, фабія буде хіба трьохциліндрова з понад 150 тис.пробігу, а це вже свіжі проблеми з ремонтом та дорогими запчастинами.
Дачія - це те ж рено, яке я мав можливість останніх три місяці тестувати, але бюджетний (урізаний) варіант - нічого доброго...

Добавлено:
Цитата(yurko @ 23.9.2009, 12:19) *

В принципі, варіант, але на любителя...
scorpion_vp
Цитата
Как то раз мы с соседом стащили у него с работы эстрадные колонки. Это такие огромные ящики размером примерно 1.6х0.7х0.7м и охрененно тяжелые. Стояли они много лет никому не нужные, вот сосед глаз и положил. Одну колонку запихали в Волгу другому соседу (которую я таскал через неделю после этого на тросу) всесто заднего сидения, а вторую привязвли к спине соседа тросом, и сели на скут: я на краешке, сосед посередине, как король и колонка сзади краем опиралась на сидение. Соседа для надежности тоже привязали к скуту, чтобы колонка не перевесила и поехали, надо было ехать через весь город, разогнались с горы большой (асфальтированной, конечно) километров 75, а на спуске за поворотом стоял экипаж ГАИ, который решил нас остановить. Я поехал дальше, они за нами с сиреной, нашли за кем гонятся... проехав метров 100 я решил завернуть на тротуар и поехал дальше, там были ступеньки вниз, штук сорок, я по ним (помню как зубы от тряски стучали). И что вы думаете? Менты - за нами по ступенькам!! Потом сьехали на бездорожье по траве поехали, менты - за нами. Позднее выехали на дорогу опять, разогнались, а на том участке много лежачих полицеских, штук семь с интервалом метров 10. Я газ не сбрасывал, весело мы прыгали на пол метра вверх))) И случилась радость, у гаишников (на их семерке) на последнем полицеском выскочило переднее левое колесо, и легло поперек дороги. Больше они за нами не гнались))))
А мопеду ничего, только трава в нескольких местах застряла)))

Я чуть не об..ся зі сміху biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Для ясності картини, це модель цього(50куб.см.!!!!!!!!!!!!!!!!) скутера:
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
scorpion_vp
По ходу почалась зимова сплячка?
Vr_
Осіння smile.gif
Shyma
нема значення, але холодно )
scorpion_vp
О-о-о зарухались...
Vr_
Всіх з першим снігом! (і мабуть з чергами на шиномонтажах smile.gif )
Shyma
Дякую, думаю не варто на нього поки реагувати, бути обережним звичайно....
scorpion_vp
М-дя-я-я, Vr_ "тимчасово" міняє машини як шкарпетки.
P.S. Я не заздрю-ю-ю-ю-ю!!!!!!!! Я просто жартую!

Добавлено:
А то нас на довго замело? За віном чорт знає що твориться.
Vr_
Згідно прогнозів - надовго...
http://www.meteoprog.ua/ua/weather/Lviv/

Щодо зміни машин - поки своєї нема - беру, що дають (що тимчасово стоїть під парканом smile.gif )
Shyma
3 - де графіка.... подивіться повністю, думаю вам сподобається.

http://habrahabr.ru/blogs/3d_graphics/74415/
scorpion_vp
Скільки метрів має ролик?
Shyma
Я не знаю скільки він метрів має..... та йде він 5 хв. Тобто краще мабуть дивитись на анлім інтернеті ))
sanny
Приветик с Киева ! biggrin.gif
scorpion_vp
Ти давай скоріше домів вертайся. Кулісу мою коротку, ще не прой...міняли на в...ільноконвертовану во-о-о...горілку? biggrin.gif
scorpion_vp
Морозить в нас трохи. Сфоткав тільки що.
Shyma
Газон Витягнув ??? )))))
sanny
Зустріч в Києві була цікава, познайомився, правда, не всіх запам*ятав (імя-нік). Дякую клубу за нових друзів! Вот вам душевне фото!
scorpion_vp
Саааа-а-а-а-аааааня!!!, ти б ще фото на 50Мб закинув! В мене воно пів години відкривалось, так і не відкрилось. Закинь трохи меньшого розміру.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 20.12.2009, 11:47) *
Саааа-а-а-а-аааааня!!!, ти б ще фото на 50Мб закинув! В мене воно пів години відкривалось, так і не відкрилось. Закинь трохи меньшого розміру.

а так ? biggrin.gif
scorpion_vp
О, так добре.
Shyma
Знайомі обличчя)))
scorpion_vp
Я особисто в лице знаю тільки Сєрьогу і Саню.
Shyma
а я мав можливість і з Віталіком познайомитись.
Кроныч
Цитата
Я ж забув. Там від Львова sanny має бути. То наш шпійон

Фото львовского "шпиена"на киевской встрече. Попался. smile.gif
Shyma
Саня , ми тебе визволимо із полону якщо треба..... . aikido.gif
sanny
Цитата(Shyma @ 24.12.2009, 16:33) *
Саня , ми тебе визволимо із полону якщо треба..... . aikido.gif

я знав, шо на вас можна розраховувати! biggrin.gif

Добавлено:
Цитата(Кроныч @ 24.12.2009, 15:48) *
Фото львовского "шпиена"на киевской встрече. Попался. smile.gif

bobsleigh.gif
scorpion_vp
Саня, ти дома коли будеш?
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 24.12.2009, 21:36) *
Саня, ти дома коли будеш?

29 числа цього місяця...

Добавлено:
кстаті, зможеш помогти поставити пластинки розвалу ? бо навіть немаю місця де зробити dry.gif ...
Кроныч
Sanny про значки помню, yes4.gif малеча заболела, кроме работы и аптек никуда не "смикаюсь". Бряцни когда в следующий раз будешь. wink3.gif
scorpion_vp
Поможу.
sanny
Цитата(Кроныч @ 24.12.2009, 22:13) *
Sanny про значки помню, yes4.gif малеча заболела, кроме работы и аптек никуда не "смикаюсь". Бряцни когда в следующий раз будешь. wink3.gif

ok ! не болейте !

Добавлено:
Цитата(scorpion_vp @ 24.12.2009, 22:56) *
Поможу.

гуд !
mastergid
Василь виключи той прикол з мишкою blink.gif laugh.gif , а то я задовбався ганяти по екрані мишою. Вже хотів монік побити з мишою. Не знущайся!!!! WhiteVoid_2.gif ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif drag_02.gif
scorpion_vp
та шось заїло її, вже і сам хочу вирубити... biggrin.gif
Alexxx
Цитата(mastergid @ 26.12.2009, 0:50) *
Василь виключи той прикол з мишкою blink.gif laugh.gif , а то я задовбався ганяти по екрані мишою. Вже хотів монік побити з мишою. Не знущайся!!!! WhiteVoid_2.gif ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif drag_02.gif

нагадуе те,як я лiтом сидiв з ноутбуком на вулицi,i давив комаху на монiторi .... ту,яку хтось прилiпив у свiй пiдпис biggrin.gif
scorpion_vp
Ну да, жучок кудась свалив, тепер миша причіпилась... biggrin.gif
МАЯК 758
Цитата(scorpion_vp @ 26.12.2009, 0:23) *
Ну да, жучок кудась свалив, тепер миша причіпилась... biggrin.gif

капкан на ночь с сыром...

Добавлено:
Юбилейный пост. Празднуем?
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU