Полная версия этой страницы:
Просто ЧАТ .....
Шини трохи шумлять.
Хто ставив зеркала з підігрівом? Чи складно самому, чи є якісь нюанси?
Чи краще на станцію? Якщо так, то де нормально поставлять?
привіт Роман! Я вже тобі казав що можеш запитати або в Скорпіона або в Цикали. У них в обох дзеркала з підігрівом. Скорпіон точно сам ставив, думаю Юрій Борисович теж.
scorpion_vp
26.11.2008, 22:24
Немає нічого складного. Одне зауваження, робити все в теплому приміщенні і без різких рухів. Також на посадочне місце під дзеркальним елементом, наклеїти 3-5 слоїв ізоленти, щоб менше вібрувало. Контактів в колодки дверей не знайшов, тому просвердлив папку-мамку наскрізь і пропустив плюсовий дріт в салон,мінус в дверях. Зробив через реле на окрему кніпку.
Дякую! Попробую сам. Правда, тепле місце ще треба знайти.
Tsykala
27.11.2008, 14:21
Здоровенькі були. Дзеркала з підігрівом міняв аналогічно як і Василь. На рахунок теплого місця то можна дзеркала зняти з авто і в теплій хаті поміняти самі елементи. А от з проведенням проводки треба буде померзнути. Я підключав на реле підігріву заднього шкла.
scorpion_vp
28.11.2008, 9:26
То Tsykala з"явився, чи в мене галюни???
З'явився, і то досить активно
Tsykala
28.11.2008, 22:59
З'явився, просто якийсь період не було можливості виходу в нет.
На роботі міняли всю мережу, дома було не до інтернету.
scorpion_vp
29.11.2008, 22:29
Доречі в мене також порубали нет на роботі, то я плюнув і підключився до Піплнет. Вистачає по вуха.
Добавлено:Цитата(Роман @ 26.11.2008, 11:17)

Шини трохи шумлять.
Хто ставив зеркала з підігрівом? Чи складно самому, чи є якісь нюанси?
Чи краще на станцію? Якщо так, то де нормально поставлять?
Можеш подивитися ще
тут.
Дуже дякую за інфу!!!
Вчора з Києва приїхали зеркала , якщо виживу, після понеділка

, то під кінець тижня попробую поставити.
scorpion_vp
2.12.2008, 11:09
Shyma зважаючи на твою 8-му точку, ти часом не в "мерседес_бенц" салоні працюєш?
Ага, тестую новопригнані мерсики......
Цитата(Shyma @ 24.11.2008, 21:32)

ТО ти крутий....... Ще скажи що на 15 діаметр ?? ))
ні на 14
У зв"язку із скороченням

я перехожу на роботу у автосервіс

, кого цікавлять якісь питання

звертайтесь.
Де знаходиться сервіс ? По чому спеціалізація?
scorpion_vp
4.12.2008, 12:15
ArtK, сьогодні вроді не 1 квітня? Чого приколюєшся? Паніку на людей наводиш.
Цитата(scorpion_vp @ 4.12.2008, 13:15)

ArtK, сьогодні вроді не 1 квітня? Чого приколюєшся? Паніку на людей наводиш.

ніяких панік,

все абсолютно правда, звичайно дуже не доречно бо треба купу грошей в грудні, крім свят,- каско, кредит.
Добавлено:Цитата(Роман @ 4.12.2008, 12:54)

Де знаходиться сервіс ? По чому спеціалізація?
сервіс у місті Калуш, Василь був на ньому,:ходова, мотор, тюнінг(чіповка, розпредвали, мото комплекти 1,6, 1,7, 1,8, навіть2,0, можлива установка турбо кіта, додаткові прибори, тощо). Є люди які займаються автоспортом(професійно), є ралійна машина, Бодя(Shyma) в ній сидів.
Так так, сидів.... і навіть подумки їхав по гравію 150, і входив у повороти 90 градусів
scorpion_vp
4.12.2008, 22:39
Всетаки дорвався. ArtK, ти автоманьяк в ДОБРОМУ розумінні цього слова

.
Добавлено:Є ще в мене одна невирішена проблема
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...ic=1744&hl=
mastergid
6.12.2008, 20:38
Може не втему незнав, де вставити подумав якщо то перекину. Є павук 4-1 калина з ДК, Контролер Bosh 7.9.7+ B104CR02 Е3 або перешию на Е-2 якщо треба по ціні домовлелятися особисто по пошті.
Ти на роботі??? скорп!!!!!
scorpion_vp
7.12.2008, 23:40
Я - Я май фюрер.
Добавлено:
До речі нас вже 20 зареєстрованих.
Виникла така проблема...... в одній протитуманній фарі вже третя лампочка горить, а на другій ще рідна стоїть. Хтось має на озброєнні нормального електрика який зможе продіагностувати таке діло??? ДЯкую!
Богдан, купи нормальні(фірмові, не турецькі) лампочки і забудь про них.
Скорпіон.
scorpion_vp
16.12.2008, 2:16
Трохи повиправляв, повитирав, попереіменовував теми і взагалі старався навести порядок з темами і повідомленнями в нашій гілці, бо вже дописалися шо сам чорт ногу зломить. В подальшому повідомлення, що не стосуються створеної теми, а також нові теми, які створились і дублюють існуючі по змісту, будуть видалятись без попередження і без переносу повідомлень. Давайте не засмічувати нашу гілку.
Рішення остаточне! Обговоренню не підлягає! Хто не згідний отримує попередження!
Цитата(Shyma @ 8.12.2008, 22:11)

Виникла така проблема...... в одній протитуманній фарі вже третя лампочка горить, а на другій ще рідна стоїть. Хтось має на озброєнні нормального електрика який зможе продіагностувати таке діло??? ДЯкую!
Богдан, купи нормальні(фірмові, не турецькі) лампочки і забудь про них.
Скорпіон.
Якби ж то ...... після першого я поставив Філіпс по 25 грн. за штуку, причому зробив це і на тій фарі яка не згоріла..... Після другого разу... забив купувати, взяв ту робочу що залишилась і поставив..... Але зараз сталлося диво, лампочка почала горіти. Я шось порухав в районі кнопки що їх вмикає і вуаля...)))))
Є інформація, що на монументі слави, на вул.Стрийській, з сторони податкової ДАЇшники поставили камеру
. Знімають пішохідний перехід та світлофор, що на повороті на вул. Сахарова. Потім лист з фото і з сумою штрафу приходить до додму. Інормація від знайомого таксиста.
круто.... ми переходимо помало в Європу )))
а еще есть инфа, шо предприимчивые бизнесмены фоткают неправильно припаркованные тачки, и подправив фото, владея базой гаи, отправляют в адрес потдельные постановы и квитанции на оплату, угадайте на какие счета.
mastergid
20.12.2008, 23:30
ArtK привіт! Як там справи зі стійками, коли їх чекати?
scorpion_vp
5.1.2009, 19:25
mastergid
6.1.2009, 12:29
різниці немає вони всі підробки
scorpion_vp
6.1.2009, 20:53
Як людей я їх поважаю, трудолюбиві, зроблять шо хош.
Це точно, шо трудяги то трудяги тільки незавжди їм вдається добре зробити якісний товар. Дуже хочуть дешевизною захопити світ, ми так і клюнули. Вони досить підприємчиві б'ють по болючому по нашому кошильку
scorpion_vp
9.1.2009, 18:20
думаю дуже "зручна" штукенція )))
Цитата(scorpion_vp @ 9.1.2009, 18:20)

Думаю или монтаж, или просто рекламная продукция для витрины, т.к. не под наши ручки сделан девайс.
scorpion_vp
10.1.2009, 16:23
ЦИТУЮ: "87 инструментов, 141 функция, 22 см шириной, 1,4 кг веса. По цене - дороже Фестуловского 2200-го фрезера...."
mastergid
10.1.2009, 20:48
ось похоже
ржу нимагууу
це яка фантазія у людей
Добавлено:
джеймс бонд агент 00000007
Добавлено:
так думають про нас росіяни,що ми злодюги. Вони самі такі
mastergid
19.1.2009, 9:00
Romchik777
19.1.2009, 13:14
Жаль, не могу найти фотку, но содержание - очень... Газовая труба с вентелем и на ней надпись "Чур газ не пи..дить..."
scorpion_vp
26.1.2009, 21:09
Vr_, як остання рибалка?
mastergid,мегареспект за фото цыстерны,как увидал,то чють под стол не упал!жесть!
Цитата(scorpion_vp @ 26.1.2009, 21:09)

Vr_, як остання рибалка?
Фальш-старт
Погода була не льотна
scorpion_vp
30.1.2009, 23:13
А чо так тихо?
П'ятниця...
Вечоріє...
Піти сотку бахнути з друзяками, чи що....
Давай дзвони , збирай КАЛИНОВОДІВ просто на півко чи сочок, в більярд пошпіляти ))) Думаю хтось та й приєднається.
Ще й і тут інформацію подам. Шукаю для купівлі шини Амтел пленет 2п радіус 13, можуть бути Б/У. Можливо хтось міняв шини і диски а старий комплект залишився.....
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.