Полная версия этой страницы:
АЗС... Пальне...
Впринципі якби мені хфірма оплачувала, я б і сам із задоволенням гоцав )))))
scorpion_vp
15.12.2008, 21:00
Ну, хто як може - так і заробляє на хліб з маслом.
Мова йде про хороший і поганий бензин.
І моя думка, що на Шелі і ві-павер, і 95 - хорошої якості. Ві-павер буду лити раз в місяць, щоб в 95 присадок не добавляти. Напевне так.
Залив я бачок Віпаверу, і.......... не знаю що і сказати! Я ніколи не жалівся на прийомистість свого двигуна, і зараз не жаліюсь! Якоїсь кардинальної різниці не відчув....
scorpion_vp
16.12.2008, 0:46
Ефект буде після того як віїздиш цей бачок. Але на то, що вона буде перти як 2-ох літровий Ланцер не розраховуй.
чого 2-вох літровий, я думав вона поїде як Ферарі (які в них в магазинчику по плазмі крутять) -
А виявилось що фігня той Ві павер....
Це суб'єктивні враження.
Все залежить від очікування.
Я заправлявся вперше із думкою "перевірю ще один лохотрон із "супер-пупер" бензином" типу Пульс... тому ця навіть можливо незначна прибавка в динаміці мене приємно вразила, і я відчуваю цю різницю дотепер, коли заправлюсь на Шелі, як Skorpion_vp казав, навіть звичайним 95-им.
Ти ж, почувши від нас позитивні відгуки, вирішив заправитись Ві-Павером, очікуючи чогось неймовірного від "супер-бензину", можливо і не сприйняв незначного покращення, оскільки розраховував на більше.
Мабуть аналогічно втебе вийшло з чіповкою - всі розказували, як це класно, в т.ч. і я, а в тебе враження не найкраще...
І взагалі, не везе тобі з враженнями :-D
Добавлено:
Аналогічно, із шайбами, прочитавши, що калина стане мерсом, дехто чекає лише мерса, і не помічає, що просто менше вібрує, тихіше в салоні і т.д.
scorpion_vp
16.12.2008, 18:46
Shyma скажем так, маєм 82к.с. в двигуні:
1 Прошивка+1к.с.
2 Грамотно обкатаний двигун +1к.с.
3 Грамотно настроєний вихлоп+1к.с.
4 Хороший бензин+1к.с.
5 і т.д.
Разом це вже на 4 сили більше - то відчутно. Але коли ти добавляєш одну силу, їздиш, привикаєш, знов добавляєш 1 силу, їздиш, знов привикаєш ... тому воно і не замітно, але двигн сили накопичує(до пори, до часу) і зараз він тягу має набагато сильнішу ніж коли ти виїхав з магазину.
Все може бути, перевіремо на 400
scorpion_vp
9.1.2009, 18:36
З настанням морозів розхід збільшився і ціна на бензу також догори повзе на всіх заправках по різному, заї...ли наші правителі. Вибачте за флуд.
scorpion_vp
17.1.2009, 19:28
Стараюсь заправлятись на Шелі. На їхньому бензині пробіг чомусь більший виходить. І ще в них акція зараз: якщо купити будь-що за 5грн і більше + заправитись, то кожна літра коштує на 5коп менше. Тобто шоколадка для жінки наполовину дешевше виходить

. Але треба кожен раз нагадувати, бо спеціально забувають.
Все, цього тижня їду на Шелл по шоколадку, ну, і за одно заправитись...
Цитата(afa14 @ 11.12.2008, 22:37)

Дали мне дисконтную карту на GFC. Залит на 181.10, со скидкой вышло 178,20. Шо за развод?
Я работаю в сети GFC, и это не развод,на каждый 1 литр скидка 5 копеек от стоимости бензина на стелле,а еще бывает когда скидка умножается в 2 раза.
Дисконт стоит 5 гривень.
Сам заправляюсь только 92 на нашей сети тк это Беларусский бензин,машина(ВАЗ 21070) моя работает в отличном состоянии.
Это не реклама заправок а констотация факта.
Gudinishe
26.2.2009, 19:35
Кстате, когда-то заправлялся GFC, как только они появились,често говоря тогда бензик мне понравился! Но не знаю как сейчас....
Знайомий працює на GFC.
Розказує, що буває, коли 95-й з бензовоза зливають в ємність до 92-го, бо не влізає. Тоді він "свистить", і я приїжджаю заправитись 95-им по ціні 92-го

Але буває інколи й навпаки, 92-й зливають до 95-го. Отаке-то...
Але взагалі-то ще на якість бензину на GFC не жалівся.
Gudinishe
28.2.2009, 10:35
Цитата(Vr_ @ 26.2.2009, 22:11)

Знайомий працює на GFC.
Тоді він "свистить", і я приїжджаю заправитись 95-им по ціні 92-го

Vr_ Ну ти тоді "свисти" по форому в таких випадках, будемо робити "нашествіє" калін на GFC
Цитата(Vr_ @ 26.2.2009, 22:11)

Знайомий працює на GFC.
Розказує, що буває, коли 95-й з бензовоза зливають в ємність до 92-го, бо не влізає. Тоді він "свистить", і я приїжджаю заправитись 95-им по ціні 92-го

Але буває інколи й навпаки, 92-й зливають до 95-го. Отаке-то...
Але взагалі-то ще на якість бензину на GFC не жалівся.
Напиши кто тебе такое сказал,я сам работаю в сети GFC, и постоянно заправляюсь исключительно 92,скоро открывается заправка в Малахове,и не исключено будет возможность преобрести дисконтную карточку за 5 грн.
Если интересно запущу маяк,пусть лидер Калиноводов г.Львов в день открытия поедет и оформит заявку(Фамилия и Имя и номер мобильного).
Лидеру Львова за деталями обратиться ко мне в личку,плиз отпиши номер мобильного и я перезвоню.
С уважением к калинаводам,Михаил(лидер региона Лада Приора)
Цитата(Shvarts @ 28.2.2009, 12:14)

Напиши кто тебе такое сказал,я сам работаю в сети GFC, и постоянно заправляюсь исключительно 92,скоро открывается заправка в Малахове,и не исключено будет возможность преобрести дисконтную карточку за 5 грн.
Если интересно запущу маяк,пусть лидер Калиноводов г.Львов в день открытия поедет и оформит заявку(Фамилия и Имя и номер мобильного).
Лидеру Львова за деталями обратиться ко мне в личку,плиз отпиши номер мобильного и я перезвоню.
С уважением к калинаводам,Михаил(лидер региона Лада Приора)
Так ты сюда отпиши!
Кому будет интересно - поедет и оформит себе дисконт. А сколько скидки кстати? Наверняка дешевле будет заправиться на соседней ОККО чем переть в Малыхив за скидкой в 3%
Цитата(yurko @ 1.3.2009, 19:21)

Так ты сюда отпиши!
Кому будет интересно - поедет и оформит себе дисконт. А сколько скидки кстати? Наверняка дешевле будет заправиться на соседней ОККО чем переть в Малыхив за скидкой в 3%

Поддерживаю на все 100% ! Отписуй сюда чтоб народ знал стоющее это дело или нет...... Так что ждёмс
Цитата(Shvarts @ 28.2.2009, 12:14)

Напиши кто тебе такое сказал...
Я не почув ствердження чи заперечення
Добавлено:Цитата(Shvarts @ 26.2.2009, 15:19)

...Сам заправляюсь только 92 на нашей сети тк это Беларусский бензин,машина(ВАЗ 21070) моя работает в отличном состоянии....
То в тебе "сімка" 2107 чи все ж "пріора" 2170 ?
scorpion_vp
3.3.2009, 10:32
Цитата(Vr_ @ 2.3.2009, 11:41)

То в тебе "сімка" 2107 чи все ж "пріора" 2170 ?
Пріора!
Мій ном.80975849867
Мож ще з
Shyma звязатись 80976545680
Заправка є ще на виїзді зі Львова по вул Кульпарківська в сторону Сокільник.
Цитата(scorpion_vp @ 3.3.2009, 10:32)

Пріора!
Приношу извинения,это Приора.
Мій ном.80975849867
Мож ще з Shyma звязатись 80976545680
Заправка є ще на виїзді зі Львова по вул Кульпарківська в сторону Сокільник.
Есть и на выезде,думаю встретимся и все дружно поболтаем:)
Gudinishe
11.3.2009, 1:15
Блин.....заправлялся вчера на любимом WOGe, и так получилось что мне надо было отлить чуть бензика в баночку... я заправлялся на 60 грн и решил последние 3 грн пустить в баночку, так вот мои 3 грн(по правилам чуть бульше 0,5л) оказались приблизительно 200 грамами, я аж оболдел!!!! но доказать им(заправщикам) этого просто нереально

!!! Хотя я очень люблю WOG, но он вчера упал в моих глазах, я знал что дурят но чтоб так

!!!!!!!!!!!!!!!!
Romchik777
11.3.2009, 12:03
Цитата(Gudinishe @ 11.3.2009, 1:15)

Блин.....заправлялся вчера на любимом WOGe, и так получилось что мне надо было отлить чуть бензика в баночку... я заправлялся на 60 грн и решил последние 3 грн пустить в баночку, так вот мои 3 грн(по правилам чуть бульше 0,5л) оказались приблизительно 200 грамами, я аж оболдел!!!! но доказать им(заправщикам) этого просто нереально

!!! Хотя я очень люблю WOG, но он вчера упал в моих глазах, я знал что дурят но чтоб так

!!!!!!!!!!!!!!!!
У меня родственник работал одно время мастером-ломастером по настройке ТРК (топл.-разд. колонок ), с его слов - есть в каждой ТРК так называемый отсекатель, кот. срабатывает так, как нужно хозяину АЗС (либо раньше либо позже), думаю все мы в конце процесса заправки авто слышали такой-себе "удар" в колонке (это срабатывает отсекатель), вот как раз после этого "удара" напор существенно падает и идет "недолив", но счетчик показывает "правильно", + не стыдитесь сливать бензин из шланга ТРК после заправки(самостоятельно, взявшись за основание шланга (ух ты, прям мануал по рукоблудию получился) поднимаем уровень высоты начала шланга от колонки, сливая остаток в бак), остаток в шланге составляет как правило 200-250 грамм, все ведь замечали, что пистолетчик вынимает пистоль из горловины бака жалом вверх, немного поворачивая его набок, чтобы не расплескать остаток
вашего бензоля не на машину, а вообще (было ваше - стало наше), отсюда: чем больше сумма заправки, тем больше недолив. Дурят везде, на любой АЗС.
А я вот в последнее время что-то неочень доволен какчеством ВОГовского бензина. Правда приходилось его мешать с ОККОвским, но софсем немного. Едет как-то вяло. Не скажу что все время так, но по ощущениям после каждой заправки ИМХО едет по разному.
mastergid
11.3.2009, 21:24
Я теж таке помітив у Львові критично впала якість бензину і вроді недоливають теж.
alexandr_zahar
11.3.2009, 21:53
Последние полтора года у нас в Харькове заправлялся исключительно на ОККО! На прошлой неделе прошел 4 ТО. Менял свечи. КОЧМАР!!! С прошлой недели на ОККО больше не заправляюсь! Пробую сейчас на Shell! И кстати из достовернейшего источника известно, что в нашем городе на некоторых заправках ОККО (по ул. Клочковской) бензин бадяжат и как описано выше вместо 95-го продают 92.
Romchik777
12.3.2009, 11:32
Цитата(alexandr_zahar @ 11.3.2009, 21:53)

Последние полтора года у нас в Харькове заправлялся исключительно на ОККО! На прошлой неделе прошел 4 ТО. Менял свечи. КОЧМАР!!! С прошлой недели на ОККО больше не заправляюсь! Пробую сейчас на Shell! И кстати из достовернейшего источника известно, что в нашем городе на некоторых заправках ОККО (по ул. Клочковской) бензин бадяжат и как описано выше вместо 95-го продают 92.

Вчера плеснул 20 л 95-го (Лисичанск) на Тат-Нафте рядом с Автоградом, до заправки было в баке литров 5 Воговского бензоля - после заправки разочарован Воговским, т.к. "прет" машинка после тат-нафтовского гораздо динамичней. Вог - в топку ? ОККО - туда же ? Где кормить Калинку теперь ?
ОФФ !!! Саня, а че со свечами кочмарного ?
Цитата(Romchik777 @ 12.3.2009, 11:32)

Вчера плеснул 20 л 95-го (Лисичанск) на Тат-Нафте рядом с Автоградом, до заправки было в баке литров 5 Воговского бензоля - после заправки разочарован Воговским, т.к. "прет" машинка после тат-нафтовского гораздо динамичней. Вог - в топку ? ОККО - туда же ? Где кормить Калинку теперь ?
Перешел на Shell. Пока нормально...
Вот ёлки-палки... Судя по отзывам, скоро будем дружно сажать рапс и заправлять наши автивки био-топливом...
В нашей стране все делается с целью наживы и зароботка... В абсолютно всех сферах и отношениях.
Любая заправка на"бывает, другого слова не подберешь, одни делают это аж с издевкой, другие говорят о наличии породии на нормальный сервис.
Мой знакомый был проездом в Германии, рассказывал, что при заправке машины, заправщик обязательно проверяет состояние покрышек, протирает стекло, предлогает питьевую воду, интересуется самочувствием...
А наши колхозники, а ж трусятся за то, что ты ему 2 тугря вручишь, за торжесвенное поддерживание шланга в лунке твоего бака, но вопросов о элементарной помощи просто не возникает.
Лично я стараюсь заправляться на ШЕЛЛе, вроде двигун бодрее на их горючке работает, а в целом "ФОРТУНА-ЛОТЕРЕЯ", как повезёт!!!
Удачи!!!
alexandr_zahar
13.3.2009, 10:56
Цитата(Romchik777 @ 12.3.2009, 11:32)

ОФФ !!! Саня, а че со свечами кочмарного ?
Чернучий налёт чуть ли ни на всей головке + пробитые корпусы. Куда искра шла - вооще не понятно ...
Теперь тож буду заправляться ПОКА месть только на Shell!
Gudinishe
13.3.2009, 20:09
Согласен, на Shell совсем не дурной бензик, хотя например ихней V-POWER- один раз запрвился, то думал что мне ракетного топлива плеснули

, а потом ещё пару раз заправлялся то как обычный 95.....! Лично мне нравиться ещё Лук Оил (особенно в Оброшино) бензик получше чем на ОККО и ВОГе и намахивают по-божески, тоесть по сравнению с некоторыми запрвками на Лук Оиле не обманывают а ещё и доливают лишнего!!!
Добавлено:Да, совсем забыл, так как там на счёт снижечки на GFC?
Цитата(ronnyrip @ 13.3.2009, 9:02)

Лично я стараюсь заправляться на ШЕЛЛе
В пятницо залил болный бак ви-павера, так мало того, что стекла повытерали, так ещё и кофе предложили!
Как в европе. Шелл рулит!
Gudinishe
18.3.2009, 17:30
Цитата(yurko @ 15.3.2009, 9:26)

Мдя, как не крути а обслуживание там хорошее!!!! По-крайней мере без пожелания "Щасливої дороги" ты не останешся в любом случае

!!!
Сейчас на Лук Оиле всё чаще появляется российский 95- всем советую, оч хороший!
alexandr_zahar
18.3.2009, 20:33
Не знаю, как у Вас, но у нас на ЛукОйле - полное го...о. Знакомый на служебной машине заправляется только там (фирма заключила договор) и оч плюется и матюгается ...
scorpion_vp
18.3.2009, 21:55
Цитата(yurko @ 15.3.2009, 8:26)

В пятницо залил болный бак ви-павера, так мало того, что стекла повытерали, так ещё и кофе предложили!
Так за таку ціну як у ВІ-павера вони і язик медом мазати мають. Але як тут не крути, бензин і обслуговування в них хороші. Всі би приклад брали.
Окко мене ще не підводила...... ))))
alexandr_zahar
19.3.2009, 13:39
Shyma! Дай Бог чтоб и не подводила! Я после наших харьковских ОККО очень разочаровался. Раньше, как и сейчас на ШЕЛЛе, у нас был и сервис - фары, стекла протирали, а в последнее время еще очень стало бесить, то что идешь расплачиваться в магазин, а там молодеж наберет пива и стоишь полчаса ждешь, когда же наконецто до тебя очередь дойдет. Кстати телефон горячей линии ОККО: 8(800)5011010. Звонил жаловался на них.
Бензин на Окко, що на Любінській, препаршивий!!!
Gudinishe
25.3.2009, 22:56
Цитата(Роман @ 19.3.2009, 14:36)

Бензин на Окко, що на Любінській, препаршивий!!!
Згоден! Я з ОККО заправляюсь тільки біля моста на Сяйво(в`їзд на Левандовку) і на Городоцькій перед МЕТРО, іноді буває нормальний на кольці кульпарківської.
Сихів.. що Зелена що міст майже завжди заправляюсь у них. Нарікань нема.
Сьогодні їхав з роботи по вул.Шевченка, калинка почала пищати щось типу "їсти хочу"

і на панелі з'явилась жовта бензоколонка
Хоча я не фанат GFC, але бензин у них непоганий, та ще й по дорозі, тому вирішив заїхати.
Заїхав і трішки офігів - 6 колонок - і всі зайняті, ще по 1-2 автівки до кожної колонки в черзі стоїть.
Щось така картина до болю нагадала мені радянські часи, коли я ше на ровері їздив - черги на заправках...
З того всього я поїхав не заправляючись, всю дорогу додому роздумуючи - що єж це було? Невже в них дійсно такий бензин класний?..
Знайомий на Королі їздить, заправляється лише у них , каже хороший.
Я заливаю 100% 95 Perfekt - Литовський. Свічки як нові.
Gudinishe
30.3.2009, 1:23
Бачу по коментарям що треба якось до них завітати і перевірити.....
На Зеленій, перед в*їздом на Сихів 95-й нормальний (ОККО). Майже не крадуть. На сихівському мості (ОККО) крадуть більше. На Ві-Павері (Шелл) розхід менше суттєво (в середньому 5-6 л на трасі при повній загрузці машини і швидкості 90), але він дорожче. На рахунок "ракети" - по динаміці не відчув. Та і відразу відчути неможливо, хіба на авто з пробігом - бо прочистить загажений паливний тракт. На ВОГу більш-менш 95-й, але може бути "Г" (в них на заводі погані фільтри на сірку). На Лук-Ойлі краще не заправлятись.Хороший бензин 95-й на ОККО (перехрестя Пасічна-Батальна), пульс в них теж хороший (раз-два в місяць варто заливати). Все.
Gudinishe
30.3.2009, 17:49
Цитата(sanny @ 30.3.2009, 10:09)

На Лук-Ойлі краще не заправлятись.
Не згоден, дивлячись де заправлятись...виїзд із кульпарківської на роз`їзді на сокільники біває бензік зовсім такий нічьо і через пів кілометра на колцевій часто повний фуфел....., але в мене так виходить, що я досить часто буваю в оброшино, там теж є Лук Оіл, то бензік в більшості чудовий!!!!!!!
Цитата(sanny @ 30.3.2009, 10:09)

.Хороший бензин 95-й на ОККО (перехрестя Пасічна-Батальна), пульс в них теж хороший (раз-два в місяць варто заливати).
Я пульс пару раз запрвляв: перший раз як він тільки появився то був такий завсім нічьо, а потім заправлявся- то був погірше звичайного їхнього 95!!!!!
ОККО бакланят на таврофоруме львовские тавроводы. Видать дела плохи. А еще там хвалят укрнафту, в чем я сильно сомневаюсь
Цитата(Gudinishe @ 30.3.2009, 17:49)

Не згоден, дивлячись де заправлятись...виїзд із кульпарківської на роз`їзді на сокільники біває бензік зовсім такий нічьо і через пів кілометра на колцевій часто повний фуфел....., але в мене так виходить, що я досить часто буваю в оброшино, там теж є Лук Оіл, то бензік в більшості чудовий!!!!!!!
Я пульс пару раз запрвляв: перший раз як він тільки появився то був такий завсім нічьо, а потім заправлявся- то був погірше звичайного їхнього 95!!!!!
вот іменно, шо усьо воно "зовсім нічьо" (каламбур, однако

). Кому шо подобається...
Gudinishe
31.3.2009, 23:35
Цитата(afa14 @ 31.3.2009, 21:44)

А еще там хвалят укрнафту, в чем я сильно сомневаюсь

Ну Укрнафта це заправки для екстрімалів!!!! Заправився тільки один раз в житті(на шестьорці) і то по неопитності, але мені хватило напевно на все життя!!!
Добавлено:Цитата(sanny @ 31.3.2009, 22:45)

Кому шо подобається...

На вкус и цвет таварищей нет
Цитата(Gudinishe @ 31.3.2009, 23:35)

Ну Укрнафта це заправки для екстрімалів!!!! Заправився тільки один раз в житті(на шестьорці) і то по неопитності, але мені хватило напевно на все життя!!!
А я Славутку колись заправив на Укрнафті...
Після того об'їзжаю всі сині заправки десятою дорогою.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.