Цитата(sanny @ 31.12.2010, 20:49)

Цитата(Igor_K @ 31.12.2010, 20:32)

Гіркий досвід у Львові: заправка ANP -смердючий "95" - на наступний ранок - загоряється лампочка "несправність двиг", після кількох пусків-зупинок мотор став працювати рівно, але лампа не гасне. Заводиться - вперше за 3 роки - з дроченням педалі газу. Во я вдало заправився!!!
+100 !!! АНП - гамно рідкісне, вчора мусив залити там 95-й на 50 грн, бо в пробці усе згоріло - машинка почала дьоргатись, навіть разок завелася тільки з підгазовкою... тому ВОГ і ше раз ВОГ !
я принципово не заливаю у Львові 95-ий... вже 15 років: 10 проїздив на карбі рено-11 (220ткм) и 5 на повному інжекторі Рено-25 (140ткм) - тільки 92-й. Свічки на 25-ій витримали 90ткм без заміни, проблем з запуском и ХХ теж не було.
Врахуйте, що це були старі авто від 10 і за 20 років їм..., але я на обидвох обійшовся без переборки двигунів. Тому ті страхи, що пишуть тут про мотори, рахуйте з нуля, мені дещо не зрозумілі... скоріше мотори і їх якість га-но (((, а бензин то вже діло третє..
Ще є під наглядом від салону Авео (вже 2 роки = 60ткм), як тільки заливаємо 95-ий... через 100-150 км загориться "чекінжин", перейдем на 92-й - все у нормі.
Я не агітую, просто поділився своїм досвідом, а інфи про те що 95-й доганяють з 92-го тільки за рахунок "присадок" в інеті і так повно.
Ну і стиль їзди: не тошнот, але "як вша на гарячій пательні" також стараюсь не смикатись

)