Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: АЗС... Пальне...
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3
Gudinishe
На городоцькій напроти Скрині є укрнафта, але якась пріблатньона (там до слова укрнафта ще щось добалено), то ціни на цій запрвці повище ніж на ВОГу чи ОККО...якась містика blink.gif !!! Але я все-таки не ризикую туда заїжати!
yurko
Цитата(Gudinishe @ 1.4.2009, 20:55) *
На городоцькій напроти Скрині є укрнафта, але якась пріблатньона (там до слова укрнафта ще щось добалено), то ціни на цій запрвці повище ніж на ВОГу чи ОККО...якась містика blink.gif !!! Але я все-таки не ризикую туда заїжати!

то УкрТатНафта. smile.gif
В нас їх мало, а там де вони є - ніби то не погані відгуки.
Gudinishe
да-да точно! УкрТатНафта! Треба буде когось заслати туда на експеремент rolleyes.gif !!!
dudik
Привіт всім..Ще є одна запрвка у Львові у анс "зачарована"...Перед Епіцентром називається "Атмосіера-центр"..Якось лампочка зовсім вже кричала і заїхав туди....На наступний день їхав уже на 4 целіндрах на сервіс..Там просто ЖАХ.... Ще є заправка РУНА чи то РУТА за кільцем біля Метро в напрямку на Сихів....Заправлявся - нічого не відбулось...Але більше не ризикував...Там найдешевший бензин до речі був...Суттєво..на копійок 30-40...
vapant
От названия заправки не зависит качество бензина!Нужно узнавать завод-производитель .У нас в городе разные(Укртатнафта,Параллель,Гефест,Тнк и еще)но везде бензин Лисичанский(до него 60км),Параллел вроде из Прибалтики или Белорусь.Так что так.
Vr_
Від назви запривки якість бензину не залежить.
Від назви заправки залежить лише, на скільки і чим його розведуть, і скільки вам не долиють biggrin.gif
dudik
Вчора заправився на Шелл Віпавером..20 км. - покищо нічого особливого не відчув..Чекаю якогось ефекту. П.С. Кави ніхто не пропонував, вікна ніхто не мив, але дядько заправляв приємний....
yurko
Цитата(dudik @ 8.4.2009, 9:03) *
Вчора заправився на Шелл Віпавером..20 км. - покищо нічого особливого не відчув..Чекаю якогось ефекту. П.С. Кави ніхто не пропонував, вікна ніхто не мив, але дядько заправляв приємний....

Мабуть акція з кавою вже закінчилася...
Зараз нова акція - заправ більше 20л, надішли СМС, виграй 1000л пального. smile.gif
dudik
Блін про акцію не знав..Чомусь ніхто там не сказав про неї..Якраз заправлявся більше 20 літрів.
afa14
Я даже смс отправил! Отгадайте, что получил в ответ smile.gif
Alexxx
Цитата
Я даже смс отправил! Отгадайте, что получил в ответ

грайте ще?
yurko
Цитата(Alexxx @ 21.4.2009, 23:08) *
грайте ще?

Он не смог увести...
Gudinishe
Вчора був на Шелі- просто супер, обслуговування як завжди на вищому рівні - таким заправщикам аж хочеться дати якійсь грощі за то що він тебе заправив! Заправлявся 95 - то видно що заправився бензіком а не пісіками осліка Іа , і розхід так-само сразу зменшився!!! Шел - рулить!
сергійк-2
Майже три роки заправляюсь А-92 ОККО СУПЕР
dudik
вже також почав заправлятись 92 на ОККО або ВОГ...Машина їздить нормально...Тай ціна на порядок нища...
sanny
зараз ше непоганий бензин на GFC, ціна як на ВОГу... а на ВОГу тирять троха, не доливають, падли... Кстаті - на Укрнафті нормальний бензин, заправлявся до повного і не раз (так вийшло) - без приколів...
sanny
Укрнафта - бензин супер гуд ! Пре, акі дурна ! biggrin.gif Але вже 7,50 !
Shyma
Цитата(sanny @ 9.8.2010, 10:38) *

Сьгодні пре , а завтра промивка паливної системи ))))))))))))

Мій знайомий зимою на дизелі заправлявся на Укрнафті - постійно замерзав.
Почав заправлятись на Окко - Вог , проблема зникла!

Думаю стосовно бензину теж є проблеми )))

Чомусь не довіряю їй.......
sanny
Цитата(Shyma @ 9.8.2010, 14:03) *
Цитата(sanny @ 9.8.2010, 10:38) *

Сьгодні пре , а завтра промивка паливної системи ))))))))))))

Мій знайомий зимою на дизелі заправлявся на Укрнафті - постійно замерзав.
Почав заправлятись на Окко - Вог , проблема зникла!

Думаю стосовно бензину теж є проблеми )))

Чомусь не довіряю їй.......

biggrin.gif окко - то є "Г" !
mastergid
Зараз на Лукойлі непогана бенза
veterinar
Привет всем!!! вот что нарыл в инете, по поводу автозаправок, там документы приложены.... особенно я отловился от КИЕВА УКРТАТАНАФТЫ.... просто аут!!!!
http://benzina.com.ua/
Shyma

[/quote]
biggrin.gif окко - то є "Г" !
[/quote]

Протестую!!!!!!!

В приклад вже вкотре ставлю свою машину, яка вже майже 4 роки їсть 80 % бензину від Окко!

Моя сіточка (та що в бензонасосі) на 50 000 км. була як нова..... ніякого бруду. Повторюю НІЯКОГО.

Ніколи я не помічав на свой машині падіння потужності, ривки і так далі.

Можливо на Шелівському їде краще (МОЖЛИВО). Але те що Окко - це стабіно добре, так це точно!
sanny
Протестую!!!!!!!

В приклад вже вкотре ставлю свою машину, яка вже майже 4 роки їсть 80 % бензину від Окко!

Моя сіточка (та що в бензонасосі) на 50 000 км. була як нова..... ніякого бруду. Повторюю НІЯКОГО.

Ніколи я не помічав на свой машині падіння потужності, ривки і так далі.

Можливо на Шелівському їде краще (МОЖЛИВО). Але те що Окко - це стабіно добре, так це точно!
[/quote]
tongue.gif
yurko
Цитата(dudik @ 31.3.2010, 12:48) *
Тай ціна на порядок нища...

dudik, на порядок - це в 10-ть раз biggrin.gif

Добавлено:
Цитата(mastergid @ 9.8.2010, 22:53) *
Зараз на Лукойлі непогана бенза

+100500
Калина створена для Лукойла biggrin.gif
Підприємиць
ОККО
vadia-gol
Цитата(veterinar @ 10.8.2010, 8:07) *
Привет всем!!! вот что нарыл в инете, по поводу автозаправок, там документы приложены.... особенно я отловился от КИЕВА УКРТАТАНАФТЫ.... просто аут!!!!
http://benzina.com.ua/

Чому в рейтингу немає такого відомого в Україні бренду як WOG? Таке враження, що цей сайт піарить заправки ОККО.
Yarik
Крым, Армянск, на выезде из города с правой стороны заправка ЛУКОЙЛ - это жесть.
Бывало, что чуствуется - машина едет не так. Но тут - я даже не знаю как это назвать. По ровной местности еще более-менее. В горах - не выше 3й передачи. Если остановился под горку - сдвинуть машину не представляется возможным, глохнет, надо разворачиваться и сьезжать с горы для розгона. Ужас.
Spaceman
Народ, кто на Твиттере, у ОККО сейчас акция - ответ на несложный вопрос = 1000 балов фишки.
Twitter game
Сегодня объявили победителей второй недели, я там тоже biggrin.gif Уже 2 тыши выиграл.
Короче не отстаём, калина-клуб должен забирать все балы smile.gif
Spaceman
У них 2-й тур пошёл, теперь и на фейсбуке есть, так что можно 2000 балов в неделю получить:
MyFishkaGame
Igor_K
Гіркий досвід у Львові: заправка ANP -смердючий "95" - на наступний ранок - загоряється лампочка "несправність двиг", після кількох пусків-зупинок мотор став працювати рівно, але лампа не гасне. Заводиться - вперше за 3 роки - з дроченням педалі газу. Во я вдало заправився!!!
sanny
Цитата(Igor_K @ 31.12.2010, 20:32) *
Гіркий досвід у Львові: заправка ANP -смердючий "95" - на наступний ранок - загоряється лампочка "несправність двиг", після кількох пусків-зупинок мотор став працювати рівно, але лампа не гасне. Заводиться - вперше за 3 роки - з дроченням педалі газу. Во я вдало заправився!!!

+100 !!! АНП - гамно рідкісне, вчора мусив залити там 95-й на 50 грн, бо в пробці усе згоріло - машинка почала дьоргатись, навіть разок завелася тільки з підгазовкою... тому ВОГ і ше раз ВОГ !
Igor_K

Колезі по роботі його страхова подарувала картку на скидку
0,15 грн / літр на Лукойлі. Ніби й небагато, але йому приємно.
Гривень 150-200 в рік зекономить.Дітям - d_ice.gif Жінці - d_good_luck.gif
Ніхто не чув - хтось ще є такий щедрий зі страховиків?

Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком!!!.
ZIG_R
Цитата(sanny @ 31.12.2010, 20:49) *
Цитата(Igor_K @ 31.12.2010, 20:32) *

+100 !!! АНП - гамно рідкісне, вчора мусив залити там 95-й на 50 грн, бо в пробці усе згоріло - машинка почала дьоргатись, навіть разок завелася тільки з підгазовкою... тому ВОГ і ше раз ВОГ !

я принципово не заливаю у Львові 95-ий... вже 15 років: 10 проїздив на карбі рено-11 (220ткм) и 5 на повному інжекторі Рено-25 (140ткм) - тільки 92-й. Свічки на 25-ій витримали 90ткм без заміни, проблем з запуском и ХХ теж не було.

Врахуйте, що це були старі авто від 10 і за 20 років їм..., але я на обидвох обійшовся без переборки двигунів. Тому ті страхи, що пишуть тут про мотори, рахуйте з нуля, мені дещо не зрозумілі... скоріше мотори і їх якість га-но (((, а бензин то вже діло третє..

Ще є під наглядом від салону Авео (вже 2 роки = 60ткм), як тільки заливаємо 95-ий... через 100-150 км загориться "чекінжин", перейдем на 92-й - все у нормі.

Я не агітую, просто поділився своїм досвідом, а інфи про те що 95-й доганяють з 92-го тільки за рахунок "присадок" в інеті і так повно.

Ну і стиль їзди: не тошнот, але "як вша на гарячій пательні" також стараюсь не смикатись smile.gif)
delirium
Уже почти 2 года заправляемся 95-м перфектом на параллели! Свечи чистые еще не меняли, прошли чуть больше 25000, двиг работает как часы, всё четко и стабильно!!! smile.gif
MISHEL
Цитата(Igor_K @ 31.12.2010, 22:01) *
Колезі по роботі його страхова подарувала картку на скидку
0,15 грн / літр на Лукойлі. Ніби й небагато, але йому приємно.
Гривень 150-200 в рік зекономить.Дітям - d_ice.gif Жінці - d_good_luck.gif
Ніхто не чув - хтось ще є такий щедрий зі страховиків?

страховые тут не при чем. эти карты может оформить любой желающий. бесплатно. я так себе и сделал. теперь экономлю...
Igor_K
страховые тут не при чем. эти карты может оформить любой желающий. бесплатно. я так себе и сделал. теперь экономлю...
[/quote]

Прямо на АЗС???
В яких конторах такі щедрі???
MISHEL
Да, на заправках Лукойла. Правда не на всех. Но адрес заправки в Вашем регионе, где оформляют карты можно уточнить у оператора заправки или на ихнем сайте.
Igor_K
Цитата(MISHEL @ 2.1.2011, 14:26) *
Да, на заправках Лукойла. Правда не на всех. Но адрес заправки в Вашем регионе, где оформляют карты можно уточнить у оператора заправки или на ихнем сайте.

Дякую за інформ.!
Питання вивчимо (треба тільки зачекати, поки проміле в крові до норми дійдуть)!
Водила_32
Парні всім привіт. Я заправляюся не лукойл вже бля року, отримав картку на зниження і пальне порівняно з ОККО ліпше можу запевнити. А що стосується ШЕЛ то там заправляюся тільки щоб промити паливну систему раз на квартал.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU