Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: АЗС... Пальне...
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3
dudik
Привіт.
Давайте будемо тут писати де у Львові нормальний бензин (на яких АЗС), і де ви самі заправляєтесь постійно..
scorpion_vp
Якщо так цікавить, то стараюсь заправлятись тільки на WOG А95, вже 2р наразі проблем не було.
Shyma
Я заправляюсь тільки 95 (1 раз пульсом заправився) і тільки на заправках Окко! Проблем ніяких. Позитив - після 20000 км. зняв сіточку з бензонасосу(той що під задніми сидіннями) вона була чистенька. Просто начитався на форумі що люди чистять ту сіточку кожних 10 тисяч.
dudik
Вельми вдячний..Бо я також заправляюсь тільки на ОККО та ВОГ..Так знайомі порадили...
Vr_
По можливості заправляюсь на Shell, але вона у нас лише одна.
Двічі вже заливав V-Power - це просто бомба! Але трохи далеко мені туди їздити, та й дорогий цей Ві-Повер.
Також LukOil непогано.
Ну і, звичайно, ОККО, рідше - WOG.
scorpion_vp
Цитата(Vr_ @ 19.9.2008, 17:35) *
По можливості заправляюсь на Shell, але вона у нас лише одна.
Двічі вже заливав V-Power - це просто бомба! ... та й дорогий цей Ві-Повер.
...

Чого там бомбового і скільки коштує?
santy
Також по можливості заправляюсь на ОККО, ВОГ.

Декілька раз заправлявся на АНП. Два рази заправив було супер. Останній раз заправив (на АНП), жах, мотор як дизель.
Видно щось на мутили. Доїздив, а потім заправив на ОККО (Любінська-Петлюри), все внормувалося.

to Vr_

а де знаходиться Shell?
scorpion_vp
Шелл в нас на обїздній, між Городоцькою і Стрийською., там де мотель Галіція.
yurko
Цитата(scorpion_vp @ 21.9.2008, 9:48) *
Чого там бомбового і скільки коштує?

вчора був по 6,4
Основне, що вражає - покращується накат - скидаєш газ, машина повільніше гальмує.

Vr_
Заправляв Ві-Повер при поїздці на Київ (і туди, і по дорозі назад).
Повна загрузка (5 чол), а машико мчить немов порожня! (Динаміка!).
scorpion_vp
А розхід?
Vr_
Залежить від розміру взуття smile.gif))
В цю неділю заправився на Шелл 95-тим, Львів-Мукачево - по комп'ютеру 5,5 л (режим 90-110 км/год), сильно не тиснув, я +1 пасажир.
Та й траса супер.
Коли газую трохи (120-140) - то в районі 6,5 л/100 км по тому ж маршруті.
dudik
Привіт.
В мене машина бере по компютеру 8,5-9 л. Це нормально чи щось не так? Бо тут читаю такі цифри що в мене таких ще не бувало...
Shyma
Дудік, це нормально! У мене буває по компютеру 6 літрів по трасі але це коли їде сестра biggrin.gif

А так стабільно траса : 7-9 (переважно повна загрузка) місто : 8 - 9.5
Vr_
В мене нормальний режим по трасі - 7 л,
5,5-6 можливо лише по трасі Броди-Львів-Ужгород.
В середньому 8,5-9 л виходить разом з містом.
scorpion_vp
Було аналогічно, але після прошивки говорити ще рано. Тре трохи покататись щоб побачити стабільний середній розхід.

Добавлено:
Короткочасний сер розхід по місту 9.3 , по трасі 7.3

Добавлено:
Режим їзди нервовий. laugh.gif
Vr_
А по Львову без нервів і не поїздиш bobsleigh.gif
scorpion_vp
95 на Shell хороший. Перевірено на собі.
scorpion_vp
Признав, на Шелі хороший бензин.
Vr_
Шкода тільки, що мені туди далекувато...
Alexxx
shell v-power!!!!!калинка от него балдеет!
scorpion_vp
Ага, і клапана з поршнями також. Там присадок дофіга, щоб октанове число підняти. Я лию тільки 95.
Vr_
Присадки швидше для промивки системи, так як октан і так "95", піднімати нічого немає потреби..

Добавлено:
Тобто Ві-Повер - це той же 95-ий, але з розумно підібраними присадками для очистки клапанів, інжектора...
В будь-якому разі краще, ніж до 95-го самому лити куплені на базарі присадки.
В інструкції до Калини так і написано, що допускається використання присадок, якщо вони додані виробником бензину, а не самостійно.
Alexxx
ну-ну!еще классный бензин на "гепарде"бывает!
Shyma
Чесно кажучи я вважаю що експерементувати з бензином не варто, тут тре бути стабільним. Особисто у мене нарікань на 95 від Окко за 2 роки не було. Але ви всі мене заінтригували, і я таки бачок ві-паверу поїду залити.... ))))

Добавлено:
Може до 200 розжену biggrin.gif
Tsykala
Аналогічно 2 роки лию "95" на Окко, жодних нарікань.
Богдане дивись не взлети biggrin.gif
scorpion_vp
Виникає питання: якщо октанове число у Ві-павера таке ж як в звичайного 95, тоді чому двигун кращу тягу має? Напрошується висновок: виходить у Ві-павера вище октанове число(можливо 98).
Доречі АЗС "Гепард" в нас не зустрічав.
Роман
Боюсь присадок там до фіга.
Чув, що довго такий бензин в баку тримати незя , - треба або випалювати або свіжий доливати. Мається на увазі з часом проходять якісь хім. реакції і він втрачає свої попередні якості і невідомо як діє на двигун і т.д.
Я прихильник 95 на ОККО вже 2,5 роки, за містом Лукоіл. Проблем ніяких. don-t_mention.gif
yurko
Цитата(scorpion_vp @ 29.11.2008, 21:01) *
Виникає питання: якщо октанове число у Ві-павера таке ж як в звичайного 95, тоді чому двигун кращу тягу має?

http://www.shell.com/home/Framework?siteId...-tech_spec.html
scorpion_vp
Переконав. Оскільки досить часто катаюсь тепер на Сколе, попробую поїздити на Ві-павері.
Vr_
Для себе вирішив лити постійно 95-ий, а Ві-Пауер один раз на місяць до повного, для промивки системи.
Постійно на Ві-Пауері дороговато буде.
До речі, вчора залив Пауер. По трасі на Луцьк (+ нічне місто) розхід 6,0 (я + пасажир, 90-110 км/год)
yurko
Цитата(Vr_ @ 4.12.2008, 13:11) *
До речі, вчора залив Пауер. По трасі на Луцьк (+ нічне місто) розхід 6,0 (я + пасажир, 90-110 км/год)

Це мало чи багато?
Як для 1,4 щось багато...
Shyma
1.6 Знизу пыд аватаром написано )))
Vr_
Угу, 1.6 ...
scorpion_vp
На 40 літрах Ві-павера проїхав 625км. Режим місто-траса 30/70. Сер. шв. по компу 38км/год. Розхід вийшов 6,4/100. Вважаю, що це - краще ніж добре wacko.gif . Двигун на Павері став краще тягнути на порядок вище ніж на звичайному 95, відчув це вже після перших 100-120км.
serge
Я весь час на 95 від ВОГ. Тепер заливаю мустанг (А 95). Співвідношення ціна-якість - просто супер. Заливаю на вул. пасічній. Всім раджу
scorpion_vp
Так 95 від ВОГ, весь Мустанг. Чи є ще окремо 95 Мустанг? Щось я заплутався.
Shyma
Мустанг, це те саме що Пульс на ооко, чи ві-павер на шелі!
yurko
Цитата(Shyma @ 7.12.2008, 22:23) *
Мустанг, це те саме що Пульс на ооко, чи ві-павер на шелі!

в мене інша думка -
Ві-павер це ідеальний 95-й бенз. Нічого кращого ніколи не заливав.
Пульс це хороший бенз, але до ві-павера йому як до зірок на небі.
Мустанг - дуууже не стабільний по якості. Раз заправиш - супер, другий раз заправиш - не їде зовсім.
Shyma
Просто я не правильно виразився!!! Стосовно характеристик кожного з них, то я не компетентний! Відповідав на питання Василя.... І для прикладу сказав. Що Впасне перелічені заправки мають фішку покращеного за стандартний бензин.
scorpion_vp
Доречі визнаю також, що на кращому 95 бензині ніж ві-павер, ще не їздив, тре разок 98 влити, ракета ваще буде.
yurko
Цитата(scorpion_vp @ 10.12.2008, 11:34) *
Доречі визнаю також, що на кращому 95 бензині ніж ві-павер, ще не їздив, тре разок 98 влити, ракета ваще буде.

Дирка від бубліка буде smile.gif
(в циліндрі)
scorpion_vp
Знаю-знаю, я жартував. Не раджу нікому експериментувати.
afa14
Дали мне дисконтную карту на GFC. Залит на 181.10, со скидкой вышло 178,20. Шо за развод?
ArtK
Цитата(yurko @ 11.12.2008, 10:32) *
(в циліндрі)

нічого не буде, я лив, але від того вона краще не їде.

Добавлено:
Цитата(yurko @ 11.12.2008, 10:32) *
(в циліндрі)

зараз є мудра фігня, непамятаю як називається, скорочено якось аниконденсат, оце річ корисна, реально машина починає їхати краще. якшо є бажаючі можу взяти на зустріч, ціна порядка 30-40 грн.
scorpion_vp
Дірка буде, якщо часто, або постійно лити 98.

Добавлено:
Чим фігня мудра?
ArtK
Цитата(scorpion_vp @ 14.12.2008, 0:41) *
Дірка буде, якщо часто, або постійно лити 98.

Добавлено:
Чим фігня мудра?

забирає конденсат із бака, прочищає паливну систему
scorpion_vp
Думаю у Львові є така фігня.
А от після віїждженого бака ві-павера двигун на звичайному 95 замітно краще тягне. Невже трохи повимивало нагар...? Буду напевне як Vr_, 1-раз в місяць повний бак ві-павера лити.
Shyma
не хіло ви всі їздете, по 2 баки на місяць зїжджати.... Це ж 1000 км. Ділим на 24 робочі дні , виходить по 41 км..... Хоча..... не так і зовсім багато.. )))
scorpion_vp
Бодя я за день поза 300км деколи намотую... Мені 1 бака на 2 дні де-коли бракує...
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU