Добавлено:28.01.2009 проходив ТО2. в листі-заяві в графі "на что жалуетесь" описав деякі косяки і написав жирним шрифтом "про решту описую на звороті" і не в двох рядках, А НА ЛИСТІ А4 ОПИСАВ, ЩО ТЕЧЕ, ЯВНО ТЕЧЕ ТОСЛО, ПІСЛЯ ПРОСТОЮ МАШИНИ ПЯТНО, КОЖЕН РАЗ; В ПРОБКАХ ПАР-ДИМ ТОСОЛЬНИЙ З РАДІАТОРА ІДЕ, ну і ще про дещо. і ця тосольна історія тягнеться явно ще з початку осені'08. а коли наступного дня під вечір забирав, то вся когорта майстірв(бо вже нікого не було майже з клієнтів), разом з Андрієм Івановичем зібралась біля моєї машини і давай мені втирать, що:
"це ж ВАЗ, що ж ви мол хочете і бла-бла... он показують треба шкоди, сеати брать... а про тосло читали, читали... зробили все і як могли, правда нічого такого де б текло не знайшли, так підтягли хомути."
і НІЧОГО не зробили, і не перевірили, тосолу повний бачок налили (для довідки ТО2 840 грн.)! на другий же ранок, те саме пятно пятно, в пробках тосолом горілим радіатор парує.
тож вчора "мав радість" ще раз прокатать на Озерну. приїхав, знайшов Андрія, показав - тече, понюхай, питаю бачиш парує радіатор?! киває головою, і аж на цей раз сказав "будем мінять радіатор, але зараз в наявності немає на наступному тижні". тобто я так просто, для себе наче, все теж саме описував на ТО2, і він тільки зараз прозрів...
а ти кажеш Андрей Иванович...
виходить відношення вибіркове, але скажи мені - чому воно вибіркове?!!!
я не маю старатися щоб їм сподобатися! це їх робота і вони її мають виконувать, бо гроші за це отримують.
от що ти скажеш на це, andreywin?
[/quote]
Ну у меня примерно та же история.
Сегодня был на то, чтобы найти течь, убили уйму времени, но нашли. не все так просто оказалось, поверь я уже сам искал, не нашел...
Спасибо мастеру, все высушили сжатым воздухом, и начали искать. Хорошо что нашли.
я к чему - у меня этого дефекта явно видно небыло! Тосол то пропадал, то стоял на месте.
Когда явно невидно откуда течет - непонятно что менять!
Да, то же самое сказали - радиаторов пока нет. надо заказывать. Ну и хрен с ним! Нет так нет, год откатался - неделю - две подожду нового! А пока попробую залить присадку - герметик. Поможет - не буду менять, не поможет - тогда буду звонить и договариваться на замену.
А кричать, что либо доказывать в чужой организации - бэсполезно! Нервы портить из-за куска железа - да гори оно огнем! Просто попроси еще раз поискать внимательно.
И дело совсем не в выборочном отношении к клиенту.
Мастер - все что не просил, все осмотрел и сделал, так что незнаю что и ответить.
Я не писал что Андрей Иванович там святой, я писал о том, что обратившись к нему, решаются вопросы связанные с гарайтийной заменой, и как правило они решаются положительно.
Просто когда едешь на СТО , надо настраивать себя позитивно!

Кстати - действует скидка для членов клуба. Я сегодня проверил на себе.

Действительно, скидка есть.
Мелочь, а приятно!

p.s вопрос чисто так, поиздеваться

На что ты расчитывал когда покупал ВАЗ ? ( можешь послать меня куда пдальше с этим вопросом, но все же интересно. Без обид, ладно?)