Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Риболовля у львівській області
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3
sanny
Цитата(Shyma @ 13.9.2010, 10:45) *
Цитата(Vr_ @ 13.9.2010, 8:15) *
Вудки-то готові, але на 18-те я на жаль не зможу... sad.gif

Опа. і коли ж тепер ???

ото вам на...
scorpion_vp
Та ну вас на... Я вже настроївся.
Vr_
"Порозсував" трохи свої справи, тому в суботу можу, але лише до обіду - годинки так до 13:00-14:00
Якщо виїжджати 5:30-6:00, то думаю, часу буде достатньо, лиш би погода не підвела.

Пропоную 2 варіанти:
1. Зашків.
"плюс" - можна зловити трохи карпа, якщо пощастить.
"мінус" - ціна рибалки 50 грн (можна платити за двох).
2. Воля Гамулецька.
"плюс" - більше шансів взагалі щось зловити, але в основному "на таранку"; є накриття на випадок дощу, дешевша рибалка (30 грн, також можна "за двох"), близько їхати (з Брюхович ~ 5 км)
"мінус" - риба в основному "на таранку" (чи на юшку).

Так що записуйтесь, вирішуємо куди - і вперед! wink.gif

Добавлено:
Богдан, може зразу і калино-зустріч влаштуємо?
Можна і шашлика трохи зі собою взяти, як зловимо рибку - і юшку зваримо wink.gif
sanny
Цитата(Vr_ @ 15.9.2010, 9:59) *
"Порозсував" трохи свої справи, тому в суботу можу, але лише до обіду - годинки так до 13:00-14:00
Якщо виїжджати 5:30-6:00, то думаю, часу буде достатньо, лиш би погода не підвела.

Пропоную 2 варіанти:
1. Зашків.
"плюс" - можна зловити трохи карпа, якщо пощастить.
"мінус" - ціна рибалки 50 грн (можна платити за двох).
2. Воля Гамулецька.
"плюс" - більше шансів взагалі щось зловити, але в основному "на таранку"; є накриття на випадок дощу, дешевша рибалка (30 грн, також можна "за двох"), близько їхати (з Брюхович ~ 5 км)
"мінус" - риба в основному "на таранку" (чи на юшку).

Так що записуйтесь, вирішуємо куди - і вперед! wink.gif

Добавлено:
Богдан, може зразу і калино-зустріч влаштуємо?
Можна і шашлика трохи зі собою взяти, як зловимо рибку - і юшку зваримо wink.gif

я, певно, ЗА! Але тре вудку мені ! biggrin.gif
Shyma
Особисто я вважаю так :

тема є активною і всі її бачать. Тому у кого бажання виникне , нехай зголошуються і вперед.

Силувати нікого не вартує.

Гуменецька підходить як на мене.!

Мені теж тре вудку. І те що до обіду мені пасує.
Vr_
Ок, вудки будуть, наживка також.
Попередньо - Воля Гамулецька.
Хто має свої вудки/спінінги - беріть.
Я постараюсь організувати юшку smile.gif
Час та місце зустрічі - погодимо ближче п'ятниці - можна в районі роздоріжжя в Брюховичах біля чебуречної.
Хто ще?
Shyma
І з машинами тре погодити , ми мабуть із Санні поїдемо на одній. Можем ще когось по дорозі взяти ))
sanny
Цитата(Shyma @ 15.9.2010, 12:20) *
І з машинами тре погодити , ми мабуть із Санні поїдемо на одній. Можем ще когось по дорозі взяти ))

точно biggrin.gif
Shyma
Цитата(sanny @ 15.9.2010, 17:46) *
Цитата(Shyma @ 15.9.2010, 12:20) *

точно biggrin.gif

На чиїй їдемо ? rolleyes.gif
scorpion_vp
Тепер мені плани коректувати треба. Думав, що не поїдем, запланував поїхати на гриби. Тепер тре буде вертатись в п"ятницю ввечері, тому на перед не обіцяю. Буду знати в п"ятницю ввечері, задзвоню Shymi.
Shyma
Цитата(scorpion_vp @ 15.9.2010, 23:19) *
Тепер мені плани коректувати треба. Думав, що не поїдем, запланував поїхати на гриби. Тепер тре буде вертатись в п"ятницю ввечері, тому на перед не обіцяю. Буду знати в п"ятницю ввечері, задзвоню Shymi.

Василю , василю.....
Vr_
Я на своїй машині полюбе smile.gif
sanny
Бодя, давай може на твоїй - в мене же талона техогляду ше нема... ohmy.gif
yurko
Хотів до вас приєднатися але...
Їду відпочивати за кордон...
Може наступного разу прийму пару уроків риболовлі... smile.gif
Shyma
Цитата(sanny @ 16.9.2010, 13:49) *
Бодя, давай може на твоїй - в мене же талона техогляду ше нема... ohmy.gif

acute.gif домовились!

То шо там ??7 Василь! Давай чітке місце і чіткий час де зустрічаємось.

Що із собою мати з одягу (особливого) ??

Як домовляємось із провіантом ? хто шо + шашлик разом ??

Прошу активніш обговорювати.
Vr_
Значить так:
Місце зустрічі - роздоріжжя біля "трьох озер" в Брюховичах, біля чебуречної, орієнтир - ресторан "три дороги".
Час зустрічі - 6:00. Можливо, і зарано, але зате буде час розкластись, зайняти місце, та й є можливість бажаючим підтягнутись пізніше.
З одягу - стандартно, як на рибалку чи гриби - бажано чоботи та на всяк щось від дощу.
З провіанту - кожен бере, що вважає за потрібне, я додатково візьму набір на юшку wink.gif та шашлик на всіх, в залежності від того, хто ще приєднається (наразі нас троє - Богдан, Саша і я).
Я по часу розраховую десь до годинки 12:00-13:00, всі решту - за власним бажанням.

Під'їзд до рибалки місцями болотистий, тому машину мити перед поїздкою не обов'язково biggrin.gif

Пропозиції, доповнення?
Хто ще з нами?
Shyma
От і супер! Місце і час забили...

У мене особисто доповнень нема...

Але от вудку собі скоріш за все дістати таки не зможу.

Vr_
Богдан, вудок буде достатньо! wink.gif
Vr_
Рибалка вдалась на славу, з чим всіх учасників і вітаю. yu.gif
Найрізноманітніший улов вражає, особливо, якщо врахувати, що для декого це перші трофеї такого роду.
Василь "Scorpion" виступив як професіонал по блеснінню - три красивих окуні вагою близько 300-400 гр кожен. clapping.gif
Саша "Sanny" зловив одного з перших карасів, крім цього, єдиний, хто зловив рака! bb.gif
Богдан "Shyma" також активно блєснив, але удача його спіткала лише на вудку - з його карасів вийшла суперова юшка yes4.gif
Я, як організатор, риби майже не ловив, а займався розставлянням рибалок на позиції та дрібним ремонтом спорядження boast.gif
В перервах між покльовками було розпалено (за допомогою Богдана) вогнище, на котрому Сашко разом з Богданом майстерно розставили шампура з шашликом.
Після чого я зварив для всіх обіцяну рибну юшку. don-t_mention.gif

Сподіваюсь, всі учасники, як і я, отримали масу вражень та задоволення!
Вдячний всім за компанію, і що витягли мене попри все на рибалку! thank_you2.gif

P.S. Богдан - не можу дочекатись фото!
sanny
Рибалка була супер, шашличок обалденний, уха відмінна ! Дякую всім за хорошу компанію ! biggrin.gif
А от і фото супер - рака : laugh.gif
scorpion_vp
Цитата(Vr_ @ 19.9.2010, 15:18) *
Рибалка вдалась на славу, з чим всіх учасників і вітаю. yu.gif
...
Василь "Scorpion" виступив як професіонал по блеснінню - три красивих окуні вагою близько 300-400 гр кожен. clapping.gif
...
P.S. Богдан - не можу дочекатись фото!

Василю, який я нафіг професіонал? biggrin.gif Перший раз в руках спінінг тримав! huh.gif Але ти мене заразив спінінгом, то 100%. smile.gif
П.С. Доречі 2 окуні по 370гр і 1 - 280гр.
Shyma
ТЕ що ми нарешті зібрались щоб провести час , при цьому не зосереджуватись на автомобілях дуже великий позетив. Який означає що не лише автомобілі можуть нас поєднувати.

Особисто я прекрасно провів час , попоїв суперської юшки , взнав для себе нові нюанси по риболовлі.

За це Василю (Vr__) Однозначно дякую. Героїчно , ризикувавши своїм здоровям зорганізував нам рибалку. clapping.gif

Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла

Нажмите для просмотра прикрепленного файла Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Vr_
Фото - супер!

scorpion_vp
Заразив мене Василь спінігом на тій рибалці. Тому рішив собі придбати його. Вчора купив, а сьогодні змонтував все до купи і на місцеві калабані потренуватись в закидуванні. Короче скромненько так обкатав.
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
"Олівець" - 260гр, 34см. tongue.gif

Добавлено:
Цитата(Vr_ @ 22.9.2010, 14:13) *
Фото - супер!

Згідний, тільки розмір тих фото не супер. Не у всіх жеж безлімітний нет. angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
Подивитись в повний ріст їх не можу, гроші з рахунку тануть на очах.

Добавлено:
Хочу в Ясниська на кар"єр скокнути на щуку. Хтось ще підписується?
Shyma
Цитата(scorpion_vp @ 22.9.2010, 23:19) *
"Олівець" - 260гр, 34см. tongue.gif

Гарно обкатав !!!

Цитата(scorpion_vp @ 22.9.2010, 23:19) *
Згідний, тільки розмір тих фото не супер. Не у всіх жеж безлімітний нет. angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
Подивитись в повний ріст їх не можу, гроші з рахунку тануть на очах.

Майже кожна фотка має розмір в 5 мегів!! З моєю прогою більше стиснути не міг ))
Vr_
ohmy.gif Фігасє, обкатав - тіки купив спінінг - і вже щупаків тягає! Де такі водяться?
Я вже й сам захотів на щуку кудись поїхати.
На рах фото - зара зіжму і закину ще раз.

Добавлено:
Стиснуті фотки (до розміру 100 - 200 Кб) - specially for Scorpion wink.gif
scorpion_vp
За фотки дякую. А щупачка зловив на торфах тут біля себе недалеко.
Говорив один заядлий рибак, що у Віжомлі зараз щука сильно бере, але тре з лодки ловити. Хто що думає?

Добавлено:
Доречі це 55км від Львова.
Vr_
В мене як завжди - з часом напряг...
scorpion_vp
Був 3 дні тому на сірчаному кар"єрі за Новояворівськом. Ловили з лодки, на двох взяли десь під 100шт Червоноперок (на тісто) і біля 50 Окунів (на живця). Блеснив щуку, але безрезультано, тобто результат мінус один вертлюх ignat_02.gif. Але як виявилось там щука йде на воблери (досвідчені рибалки підказали). Окунь сидить на глибині 4-5м і крім того в затоплених деревах, вертлюх не помагає. Видовище незабутнє, коли пропливаєш над затопленими деревами на глибині 4-10м, тобто для ясності ти на лодці зверху, а під лодкою в воді ліс росте, тобто вже не росте, а просто стоїть в воді. blink.gif
Vr_
Угу, я ще свого часу ходив по березі попід ці дерева...
А щодо того, на що йде щука - то це питання спірне... я там ловив і на бльосни-колєбалки, і на "вертушки", і на твістери....
Shyma
Цитата(scorpion_vp @ 29.9.2010, 22:29) *
Був 3 дні тому на сірчаному кар"єрі за Новояворівськом. Ловили з лодки, на двох взяли десь під 100шт Червоноперок (на тісто) і біля 50 Окунів (на живця). Блеснив щуку, але безрезультано, тобто результат мінус один вертлюх ignat_02.gif. Але як виявилось там щука йде на воблери (досвідчені рибалки підказали). Окунь сидить на глибині 4-5м і крім того в затоплених деревах, вертлюх не помагає. Видовище незабутнє, коли пропливаєш над затопленими деревами на глибині 4-10м, тобто для ясності ти на лодці зверху, а під лодкою в воді ліс росте, тобто вже не росте, а просто стоїть в воді. blink.gif

Хоч би пару фоток кинув для наглядності...
scorpion_vp
Щось не сообразив фоток зробити. Та й рибу поділили на двох, а потім я половину своєї швагру завіз.
scorpion_vp
Сьогодні був знов на кар"єрі (Шкло). Намочив нову лодку, заодно наловив трохи червоноперки в лодоню і окуня 300-400гр. Засолив на таранку на зиму до пива. Рибаків було більше ніж риби, практично маленький флот. Нарахував 9 шт і всі стояли на ділянці 20м на 20м, там де брав окунь. От так от я закрив сезон.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 14.10.2010, 21:19) *
Сьогодні був знов на кар"єрі (Шкло). Намочив нову лодку, заодно наловив трохи червоноперки в лодоню і окуня 300-400гр. Засолив на таранку на зиму до пива. Рибаків було більше ніж риби, практично маленький флот. Нарахував 9 шт і всі стояли на ділянці 20м на 20м, там де брав окунь. От так от я закрив сезон.

я тепер знаю до кого йти з пивом зимою ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
scorpion_vp
Львівські рибацюги, давайте десь на щуку/окуня махнем. Місцеві болота вже задовбали.
П.С. Суто спінами без вудок. Можна на Ясниська, прогулятись по кругу озер. Треба мати глибинні або поверхневі приманки.

Добавлено:
Цитата(sanny @ 14.10.2010, 20:48) *

Саня, поки ти збирався, таранка успішно пішла під пиво, хоча і зима ще не почалась. biggrin.gif
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 8.11.2010, 11:45) *
Львівські рибацюги, давайте десь на щуку/окуня махнем. Місцеві болота вже задовбали.
П.С. Суто спінами без вудок. Можна на Ясниська, прогулятись по кругу озер. Треба мати глибинні або поверхневі приманки.

Добавлено:
Цитата(sanny @ 14.10.2010, 20:48) *

Саня, поки ти збирався, таранка успішно пішла під пиво, хоча і зима ще не почалась. biggrin.gif

Навіть не запросив... dry.gif
scorpion_vp
Ну "пісєц", ти ж знаєш хто в мене завжди бажаний гість - це друг(той що приходить без запрошення). Для тебе ще відложив пару шт.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 8.11.2010, 11:52) *
Ну "пісєц", ти ж знаєш хто в мене завжди бажаний гість - це друг(той що приходить без запрошення). Для тебе ще відложив пару шт.

ООО !!! Це вже діло ! biggrin.gif Коли зустрінемося ? Га ? biggrin.gif
scorpion_vp
Ну "пісєц",...приход...ь без запрошення...

Головне передзвонити, щоб я дома був.

Добавлено:
П.С. І щоб жінки дома не було.

Добавлено:
Так в принципі пропозиція лишається в силі.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 8.11.2010, 12:05) *
Ну "пісєц",...приход...ь без запрошення...

Головне передзвонити, щоб я дома був.

Добавлено:
П.С. І щоб жінки дома не було.

Добавлено:
Так в принципі пропозиція лишається в силі.

Спінінг є (радянський), але голий !!!
scorpion_vp
Підїдь не Наукову(Пулюя), купим тобі катуху. Спінінг з собою візьми, я гляну.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 8.11.2010, 12:12) *
Підїдь не Наукову(Пулюя), купим тобі катуху. Спінінг з собою візьми, я гляну.

Скіки на то тре бабла ?
scorpion_vp
+-250грн, ну 300 думаю потолок.
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 8.11.2010, 12:18) *
+-250грн, ну 300 думаю потолок.

ого ! зараз нема... angry.gif
scorpion_vp
Отаку
http://www.snasti.com.ua/katushki/bezinerc...USIMA+1000.html
scorpion_vp
Шо там на 22-ге, буде рибалка?

Добавлено:
Vr_, ти як?
Vr_
Я 22-го не зможу.... sad.gif
lemberg
а мене візьмете?
sanny
Цитата(lemberg @ 19.5.2011, 11:36) *
а мене візьмете?

ясно, шо беремо !
Нас вже четверо ! biggrin.gif

Добавлено:
Повторюю ще тут про зустріч, т.я. вона же є рибалкою !!!
Значить так, зустріч - рибалка 22 травня, їдемо в сторону Яворова. Cписок такий:

Добавлено:
1. sanny.
2. scorpion_vp.
3. shyma.
4. lemberg.
5. ... приєднуйтесь !
Ще раз наголошую !!! Сьогодні визначимось як їдемо, де зустрічаємось. Можна шоб декілька в одній машині... на бензу скидаємось. Ми так з Бодькою (Shyma) і зробимо !
Shyma
Так ... визначатись треюа поскорше аби вже повну інформацію надіслати всім львівським у приватні повідомлення.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU