Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Риболовля у львівській області
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3
Vr_
Рибаки і рибацюги!
Пора вже на "тихе полювання" вирушати! smile.gif
Нарешті прийшла до нас весна.
Планую на ці вихідні розпочинати сезон.
Хто ще завжди в машині спінінг возить? чи я один такий тута? connie_crazyperson.gif

Добавлено:
Фото "відкриття сезону-2006":
нічна рибалка,
результати,
мальовнича природа - таке не забудеш,
попередниця калинки - ВАЗ-2107 ГБО (до речі, на фото їй 22 роки, рідна фарба!, жодної ржавчинки!)
пашка
Цитата
попередниця калинки - ВАЗ-2108 ГБО (до речі, на фото їй 22 роки, рідна фарба!, жодної ржавчинки!)

Эскизы прикрепленных изображений
Уменьшено до 91%
Прикрепленное изображение
1024 x 768 (147,58 килобайт)
Уменьшено до 91%
Прикрепленное изображение

ничего с моделью не путаеш rolleyes.gif
Vr_
"Осторожно, путаю пєдалі" biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
Виправив wink.gif
Shyma
... Я точно з тобою якось.. якщо я таку рибу зловлю, всі мої повмирають))) А лишня вудка найдеться чи тре пробивати по своїх контактах??
Vr_
Вудок на всю львівську гілку вистачить whistle.gif

Добавлено:
Відкриття сезону-2007 wink.gif
mastergid
Я колись їздив на сома на ЗХ.Буг біля Добротвора оце весщьььь!! Сам риби річкової не їм!!!! Але враження клас (все життя біля озера ріс)
Gudinishe
Колись давно рибалку просто обажав, зараз вже воно якось трохи притупилось dry.gif !!!! Але рибалка як не крути класна штука.....тишина, спокій і скажений азарт!!!!!!!!!

Цитата(mastergid @ 27.3.2009, 23:16) *
Я колись їздив на сома на ЗХ.Буг біля Добротвора оце весщьььь!! Сам риби річкової не їм!!!! Але враження клас (все життя біля озера ріс)

А західний Буг в Добротворі це реально весщьььь, не знаю як зараз, але раніше з пустими руками звідти поїхати було просто нереально!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastergid
Так в Старому Добротворі
dudik
Привіт всім..А може нашу зустріч на рибалці влаштуємо? Весняну?
Vr_
Нерест, мля... до 10 червня.
Хіба на платне озеро можна, наприклад на майдан (перед Новояворівськом) - ліс, озера, природа супер smile.gif
pet
будете Їхати,свистіть.
scorpion_vp
Був 2 дні тому в с.Страдч. Результат 3 плотвички. Сьогодні б поїхати ... дощик пройшов, але робота не пускає.
олеговчар
Я б теж поїхав! на рибалку хоч до Львова!!! Будете їхати пишіть в лічку.

scorpion_vp
Сьогодні знову...
Цитата(scorpion_vp @ 4.9.2009, 9:01) *
Був...в с.Страдч. Результат ...

8 карасиків, 1 верховодка, 1 окуньок.
Слабувато...
Shyma
головне що на ухує..... Прикинь і мені сьогодні знайомий пропонував зранку туди їхати ))
Vr_
Хороша рибалка в с.Зашків, це як на Жовкву їхати.
В основному бере карп 350-500 гр, попадається карась. непоганий кльов, на останній рибалці наловили на вудки 5 кг на двох (з обіду до вечора).
Але там платно - 50 грн - рибалка, включає 3 кг риби, все, що більше - оплачується по 15 грн за кг.
Зі Львова - 25-30 км (як кому smile.gif ).
Скільки їздив - завжди клює (гірше/краще, але клює). Ловлю лише на вудочки і лише на перловку, хоча непогано ловлять і на хліб, і на кукурудзу.
І ще - в суботу чи неділю - там "аншлаг" - вудку нема де закинути.
Так що краще в понеділок-п'ятницю шукати час. Як на мене - після роботи з 17:00 до 21:00 - достатньо, щоби відпочити від роботи wink.gif
scorpion_vp
Цитата(Vr_ @ 7.9.2009, 8:16) *
...після роботи з 17:00 до 21:00 - ...

Зараз в 20:00 поплавка на воді вже майже не видно. Краще з 15:00 десь присісти і до смерку.
scorpion_vp
Сьогоднішня рибалка в мене, знов коту під хвіст... Шо за нах...? Vr_ поряд зловив десь 10 шт.
Vr_
Саме так - 7 карпів і 3 карасі - разом 2.5 кг.
Василь, це все досвід - сам казав, що кілька років не ловив. wink.gif
На наступний раз переробимо трохи твою вудку - буде все ок! smile.gif
Vitas
Привіт всім! Хотів запитати,чи знає хтось де можна у Львівській обл.добре порибалити на щуку?
Дякую!
Shyma
Цитата(Vitas @ 24.3.2010, 14:35) *
Привіт всім! Хотів запитати,чи знає хтось де можна у Львівській обл.добре порибалити на щуку?
Дякую!

Буде на сайті Василь , він же Vr_ !!! Він Вам і роскаже де і хто сидить )))
Vr_
Цитата(Vitas @ 24.3.2010, 14:35) *
Дякую!

Непогане місце - сірчаний кар'єр між Новояворівськом та Яворовом - біля смт.Шкло.
Але там бажано з човна ловити.
Там ж є спущені штучні водосховища - також можна непогану щучку зловити.

Колись їздив на Дністер в районі с.Чайковичі - там не тільки щука, а й судак, голавль, окунь... Але раз на раз не попадає...

А найкраще про рибалку - тут http://www.active.lviv.ua/
Роман
Зараз щука нереститься, так що може її не ловити?
Vr_
Сьогодні відкрив сезон-2010 smile.gif
с.Воля Гамулецька, з 18:00 до 20:00 - 10 карасів, 5 плотвичок і 1 карпік.
Все на вудку, на двох зі швагром.
Як для 2-ох годин - нормально.
Найбільший карась - 420 грам.
Пиво на фото - лише для "соразмєрності", не реклама biggrin.gif
santy
Класно. Вітаю. smile.gif
МАЯК 758
Цитата(Vr_ @ 21.4.2010, 23:23) *
Сьогодні відкрив сезон-2010 smile.gif
с.Воля Гамулецька, з 18:00 до 20:00 - 10 карасів, 5 плотвичок і 1 карпік.
Все на вудку, на двох зі швагром.
Як для 2-ох годин - нормально.
Найбільший карась - 420 грам.
Пиво на фото - лише для "соразмєрності", не реклама biggrin.gif

Молодец! Посмотрел фотки на рыбалку захотелось...
alexandr_zahar
Как говорится: С ПЕРВЫМ УЛОВОМ! Карпик и большой карасик - СУПЕР! Тоже посмотрел на фотки и ой как потянуло на рыбалку ...

mr/fedot
гарно! в слідуючий раз , як будеш збиратись на рибалку- дай знати, може теж махну , бо ще не відкрив сезон.
mr/fedot
і я всетаки дочекався ! поїхав з кумом у старий яричів. правда рибалка там дорога...
тому за ради економії ловив на один фідер .
Vr_
Красиві карпіки!
де саме це озеро?
Які умови лову? (вартість за рибалку/за вудку/за кг)
mr/fedot
Цитата(Vr_ @ 15.6.2010, 11:33) *
Красиві карпіки!
де саме це озеро?
Які умови лову? (вартість за рибалку/за вудку/за кг)

старий яричів, озеро біля лісу. не можу показати на пльцях де саме воно знаходиться.
рибалка дорога- 50 грн за удочку,
10 грн за 1 кг карася,
40 грн за 1 кг карпа.
просто мені цю рибалку подарили biggrin.gif , а так то я б туди не їхав - надто дорого як на мене.
Shyma
Василь ! ти як спеціаліст , розкажи...

Ми з родиною вже кілька разів пробували щастя на рибалці але нажаль рибку роміром більшу ніж на мою долоню зловити не вдалось.

Ми були :

1) Оселя
2) Дністер в районі розвадова (Миколаївська траса)
3) Озеро в Грушеві , під польським кордоном.

Скажи мені будь добрий якесь місце де можна поєднати відпочинок (шашлик , плавання) з рибапкою але із шансами зловити щось толкове.

можна в приват ))))

Я не конкурент.. )
yurko
Купив вудочку biggrin.gif
Не відмовлюся прийняти декілька уроків риболовлі tongue.gif
Vr_
На жаль, цього року порибалити не вдалось - все робота-дім-робота...
Так, щоби відпочинок з сім'єю + рибалка - їжджу на сірчаний кар'єр за Новояорівськом.
Чиста вода, велика площа, різна риба.
Є там в основному щука (на спінінг блеснінням, або на живця), плотва (на вудку на перловку). Є і карп, і інша риба.
Все безкоштовно, так як ще "нічийне". Прекрасне місце для "поплавати", для шашлика... єдиний мінус - нема дерев, відповідно тіні. Тобто дерева були, але вони вже під водою, я ще їх пам'ятаю - років зо шість тому ходив попід них по березі, а тепер вода піднялась метрів з 10-15 і на човні можна поплавати над "лісом" - цікаве видовище.

Якщо з вудками на карпа - рекомендую озеро в с.Зашків, як їхати на Жовкву.
Там платно, давно не був, але ніби 50 грн рибалка до 3 кг, далі кожен кг - 15 грн.
Але рибалити там цікаво - карп в районі 0.5-1 кг, гарно бере. можна покупатись, відпочити.
Мінус - столики та накриття для відпочинку і купання - в протилежній стороні місць, де ловиться риба.
Хоча можна і купатись в місцях рибалки, і навпаки.

Давайте організуємо калинорибалку, чи що - ще до кінця вересня можна порибалити, далі вже холодно буде.
Як варіант - котрась зі субот, зранку орієнтовно 6:00.

А щодо порад, чи "секретів" рекомендую на звичайну поплавкову вудку вибирати якомога тоншу жилку, і якомога менший гачок, також легенький поплавок "перо гусака" чи голка дикобраза, на тягарці замість однієї більшої "горошини" зі свинцю - краще кілька менших на відстані 3-5 см одна від одної. На наживку рекомендую перловку в паніровочних сухарях - універсальний засіб.
Краще, якщо велика рибина порве легку вудку (як правило, максимум гачок), ніж сидіти весь день без покльовок.

Багато писанини - тре їхати smile.gif
Але щось вічні проблеми з часом... старіємо... smile.gif
Можливо, х вересня спробую після роботи кілька разів поїхати.

Богдан, ще є Воля Гамулецька - недалеко, можна і шашлик, але для рибалки і для купання - різні озера.

Добавлено:
Цитата(Shyma @ 28.8.2010, 11:13) *
Василь ! ти як спеціаліст , розкажи...

...Ми були :

1) Оселя
2) Дністер в районі розвадова (Миколаївська траса)
3) Озеро в Грушеві , під польським кордоном.

...
Я не конкурент.. )

Ще додам -1) Оселя - був, багато не зловив. Там основна рибалка - спінінги з макухою, на карпа, завозяться човном, сидіти і чекати можна і кілька діб - я в тому не спец. цього року не був.
2) Дністер - це взагалі своя специфіка - дика річкова риба - жерех, щука, судак, морена, сом та ін - без рибака з досвідом самому важко ловити - я на дністрі або спінінгом на блєсну (воблери, твістери...) ловив щуку, судака, голавля, або на "закідушки на "виповзка" - карп, соміки, морена... цього року не був.
3) Грушів - був лише один раз на зимовій рибалці, витягнув невелику щучку. Хороше озеро - і для відпочинку, і для рибалки.
scorpion_vp
Василь, купив собі вудку 6,3м без кілець (в складеному стані 65см). Пиши яку жилку (основну і на поводок) і номер гачка ще докупити. Зроблю з легким поплавком. Я б також десь посидів з вудочкою. 4-5 вересня мене у Львові не буде, а після 21 вересня в будь-який день можна їхати.

Добавлено:
Можна 18-го(субота) з самого срання виїхати. Хто шо скаже? Наприклад на
Цитата
сірчаний кар'єр за Новояорівськом
Vr_
Цитата(scorpion_vp @ 29.8.2010, 22:40) *
...Пиши яку жилку (основну і на поводок) і номер гачка ще докупити. ...
Можна 18-го(субота) з самого срання виїхати. Хто шо скаже? Наприклад на
Цитата
сірчаний кар'єр за Новояорівськом

на жаль не пам'ятаю по номерах гачків, а також товщини жилки. підбираю "на око".
На 18-те - попередньо можна.
Якщо їхати - то виїжджати пораніше - щоби на світанку вже бути розкладеними. Щоби зловити плотви на живця та позакидати на щуку.
Якщо будуть спінінгісти - то можна ще звечора поїхати - кажуть, вночі карп на спінінги добре йде.
scorpion_vp
Хтось ше підписується на рибалку?
sanny
Цитата(scorpion_vp @ 31.8.2010, 13:38) *

а рибоїда візьмете ? biggrin.gif
scorpion_vp
Бл... для початку, ще щось зловити тре... unsure.gif
Vr_
Цитата(sanny @ 31.8.2010, 15:10) *

Візьмем. Будеш водієм biggrin.gif
Shyma
Я підписуюсь полюбасу...
sanny
Цитата(Vr_ @ 1.9.2010, 16:15) *
Цитата(sanny @ 31.8.2010, 15:10) *

Візьмем. Будеш водієм biggrin.gif

водієм... ? biggrin.gif вудочки не маю, тільки совковий спінінг... і усьо biggrin.gif
Vr_
Sanny, мусить бути хтось тверезий, хо позбирає нас з вудками та порозвозить по домах smile.gif

Добавлено:
Shyma, якщо поїдемо - я варю юшку (ну і рибу ловлю само собою) smile.gif
Shyma
Я готовий робити все що скажете... ну і можуне пити спиртного.. )
scorpion_vp
Я не зрозумів, ми на рибалку чи на п"янку?
Shyma
А хіба буває одне без другого ?? )))
scorpion_vp
18-те вже не за горами...
Shyma
Цитата(scorpion_vp @ 11.9.2010, 23:06) *
18-те вже не за горами...

Доречі так...

Ей Vr_ !!! ти де подівся ? Вудки приготував ?? )))
Vr_
Вудки-то готові, але на 18-те я на жаль не зможу... sad.gif
Shyma
Цитата(Vr_ @ 13.9.2010, 8:15) *
Вудки-то готові, але на 18-те я на жаль не зможу... sad.gif

Опа. і коли ж тепер ???
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU