Вібрація задньої полки на хетчі., Способи подолання проблеми. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Вібрація задньої полки на хетчі., Способи подолання проблеми. |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 Регистрация: 2.1.2008 Из: Львів Пользователь №: 253 Из: Львів, франківський Авто: 11194 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Поставив в задню полку динаміки пролоджі 20см, так вона падла тепер підпригує на кожній ямці і товче
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Звернись до Vr_. Він задню полку обезшумлював.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 265 Регистрация: 2.4.2008 Пользователь №: 638 Из: Vinogradov Авто: Skoda Yeti 1.8 4х4 Experience Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
мне одежную липучку предлагали - так и не опробовал, нет времени.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Я обезшумлював в седані, метал.
А в хетчі відкидний пластік чи що... -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 651 Регистрация: 19.12.2007 Пользователь №: 212 Из: Львов Авто: 11194 1,4 16V Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Дивився як зроблено на Фіесті.
З боків полки торчать дві резинки які впираються в задню дверь. Думаю це саме правильне рішення, залишилося знайти відповідні резинки і засверлити дірки в полці. |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Думаю еферт буде, але не 100%. Мав колись Сеат Ібізу, вібрації задньої полки так і не поборов. Мій швагро на ВАЗ 2109 заднюполку на ліпучки замутив.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 162 Регистрация: 9.4.2008 Из: 14 ua Пользователь №: 675 Из: Львов Авто: 11194 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Саня, выкинь динамики из полки! Будет тебе счастье!
-------------------- Можно работать на нескольких работах одновременно и всё равно быть лентяем.
(Homer Simpson) |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Пацани була та сама фігня(але трошки) То взяв такі штучки продаються для утеплення чи шумоізоляції дверей і вікон в дома, але не паралонові а ризинові, вони самі клеються! Вирізав необхідні кусочки і нашпіндюрив під полочку, на ті пазікі, як раз ризинка біла на білому фоні тих пазіків взагалі дивиться супер!!! Шум пропав!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Пацани була та сама фігня(але трошки) То взяв такі штучки продаються для утеплення чи шумоізоляції дверей і вікон в дома, але не паралонові а ризинові, вони самі клеються! Вирізав необхідні кусочки і нашпіндюрив під полочку, на ті пазікі, як раз ризинка біла на білому фоні тих пазіків взагалі дивиться супер!!! Шум пропав!!!!! Фото в студію! -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
На днях постараюсь забамбурити
![]() |
|
|
![]()
|
|
Як і обіцяв віщаю фото, сорі фоткав с телефона(мій фотік ногі дістав) ! Думаю буде зрозуміло-це утеплювач на ризиновій основі, в мене він стоїть вже 6-8 місяців тому на фотці він вже примятий
![]()
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 651 Регистрация: 19.12.2007 Пользователь №: 212 Из: Львов Авто: 11194 1,4 16V Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як і обіцяв віщаю фото, сорі фоткав с телефона(мій фотік ногі дістав) ! Думаю буде зрозуміло-це утеплювач на ризиновій основі, в мене він стоїть вже 6-8 місяців тому на фотці він вже примятий ![]() Було шось подібне приклеено. не дуже воно допомогало. Дослідно було виявлено, що полка своїми краями, тарабанить по пластмасовій кришці задньої дверки, бо гумка, яка тримає полку є лише по центру. Пробував до кришки, по кутам, приклєювати ножки від корпуса компьютера (такі круглі, резинові з шаром клею), так почався такий карди-балет, що мама не горюй - кришка своїми краями почала гупати по задньому шклі... |
|
|
![]()
|
|
Ну не знаю...може в мене поки що полка менше розбовтана в пазах де вона кріпеться. бо в мене, як це приклеїв, стало набагато краще
![]() |
|
|
![]()
|
|
Сьогодні спеціально крутився з тою полкою- не знаю як в тебе так получається що полка дістає до скла, бо це майже не реально!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Ну таке можливо, але (слава богу) із таким не стикався.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 26.6.2025, 0:00 |