Поставив в задню полку динаміки пролоджі 20см, так вона падла тепер підпригує на кожній ямці і товче
scorpion_vp
31.10.2008, 11:10
Звернись до Vr_. Він задню полку обезшумлював.
мне одежную липучку предлагали - так и не опробовал, нет времени.
Я обезшумлював в седані, метал.
А в хетчі відкидний пластік чи що...
Дивився як зроблено на Фіесті.
З боків полки торчать дві резинки які впираються в задню дверь.
Думаю це саме правильне рішення, залишилося знайти відповідні резинки і засверлити дірки в полці.
scorpion_vp
4.11.2008, 10:40
Думаю еферт буде, але не 100%. Мав колись Сеат Ібізу, вібрації задньої полки так і не поборов. Мій швагро на ВАЗ 2109 заднюполку на ліпучки замутив.
Саня, выкинь динамики из полки! Будет тебе счастье!
Gudinishe
5.2.2009, 20:31
Пацани була та сама фігня(але трошки) То взяв такі штучки продаються для утеплення чи шумоізоляції дверей і вікон в дома, але не паралонові а ризинові, вони самі клеються! Вирізав необхідні кусочки і нашпіндюрив під полочку, на ті пазікі, як раз ризинка біла на білому фоні тих пазіків взагалі дивиться супер!!! Шум пропав!!!!!
Цитата(Gudinishe @ 5.2.2009, 20:31)

Пацани була та сама фігня(але трошки) То взяв такі штучки продаються для утеплення чи шумоізоляції дверей і вікон в дома, але не паралонові а ризинові, вони самі клеються! Вирізав необхідні кусочки і нашпіндюрив під полочку, на ті пазікі, як раз ризинка біла на білому фоні тих пазіків взагалі дивиться супер!!! Шум пропав!!!!!
Фото в студію!
Gudinishe
6.2.2009, 19:38
На днях постараюсь забамбурити
Як і обіцяв віщаю фото, сорі фоткав с телефона(мій фотік ногі дістав) ! Думаю буде зрозуміло-це утеплювач на ризиновій основі, в мене він стоїть вже 6-8 місяців тому на фотці він вже примятий
Цитата(Gudinishe @ 9.2.2009, 0:25)

Як і обіцяв віщаю фото, сорі фоткав с телефона(мій фотік ногі дістав) ! Думаю буде зрозуміло-це утеплювач на ризиновій основі, в мене він стоїть вже 6-8 місяців тому на фотці він вже примятий

Було шось подібне приклеено. не дуже воно допомогало.
Дослідно було виявлено, що полка своїми краями, тарабанить по пластмасовій кришці задньої дверки, бо гумка, яка тримає полку є лише по центру. Пробував до кришки, по кутам, приклєювати ножки від корпуса компьютера (такі круглі, резинові з шаром клею), так почався такий карди-балет, що мама не горюй - кришка своїми краями почала гупати по задньому шклі...
Gudinishe
10.2.2009, 20:42
Ну не знаю...може в мене поки що полка менше розбовтана в пазах де вона кріпеться. бо в мене, як це приклеїв, стало набагато краще
Gudinishe
11.2.2009, 17:40
Сьогодні спеціально крутився з тою полкою- не знаю як в тебе так получається що полка дістає до скла, бо це майже не реально!!!!!
Цитата(Gudinishe @ 11.2.2009, 17:40)

Сьогодні спеціально крутився з тою полкою- не знаю як в тебе так получається що полка дістає до скла, бо це майже не реально!!!!!
до шкла дістає пластмасова накладка на дверці багажніка. А на цю накладку тисне полка.
Gudinishe
12.2.2009, 18:09
Ну таке можливо, але (слава богу) із таким не стикався.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.