Ремень Грм, Кто уже менял ремень ГРМ 1.6 8v |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Ремень Грм, Кто уже менял ремень ГРМ 1.6 8v |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 149 Регистрация: 23.5.2008 Пользователь №: 927 Из: Запорожье Авто: ВАЗ1118 седан 1.6 16v Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всем привет кто менял ремень ГРМ у кого какой стоял? У меня начал сползать и тереть об кожух как не натягивал не помогло решил заменить и при замене увидел вместо Балаково стоит PowerGrip . Поставил ContiTech пока все нормально.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 63 Регистрация: 2.4.2011 Из: Lviv Пользователь №: 9.633 Из: Lvov 11183 придбав 2006р. Авто: 1118 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Усім привіт. Сьогодні мав обрив ремня ГРМ, машина пройшла біля 47000км на рідному ремні. Нічого страшного не трапилося, просто заглохла машина, спочатку нічого не міг зрозуміти що трапилося. На щитку приборів загорілася лампа поломки, протестував помилка датчик фаз. Підняв капот татчик на місці і дроти до нього підключені, стою і думаю що може статися? Тоді дай думаю подивлюся до ГРМ, трохи піддів кожух(зліва, по ходу зправа), а там лапша висить. Ну думаю все приїхав. Нічого страшного на місці за 40 - хв і все готово. Так що клапани не гне не переживайте. Поставив собі ремінь ContiTech, кажуть що добре відходжує свої км.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12.8.2025, 21:22 |