Купив конструктор ЛадаКалина-117, прошу покрокової інструкції... |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Купив конструктор ЛадаКалина-117, прошу покрокової інструкції... |
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 845 Регистрация: 22.9.2010 Пользователь №: 7.605 Из: Львів-Перемишляни Женчук Ігор Авто: ВАЗ 117 універсал (2008, 150ткм) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Словом так: почитав форуми - охренів
![]() Скажіть, шановні, а десь є пекрелік робіт/оперцій, які необхідно проробити з цим авто по замовчуванню, щоб потім мати хоч якийсь спокій? Ну тобто у такому вигляді: 1. винести "мозги" з підприпічка... 2. встановити підсилювачі стаканів передніх стійок. 3. встановити електрозамок на двері багажника. .... NN... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 19.3.2011 Из: Львівська обл.Оброшино Пользователь №: 9.475 Из: Львівська область пустомитівський р-н. с. Оброшино Авто: ВАЗ 1117 Універсал 1,4 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Дивно все це.В мене Калина 65000.Нічого не міняв,все працює.,нічо не стукає,розхід як книжка пише.Я дуже задоволений і це в мене вже 14 автомобіль в тому числі і три Мерседеси. Звичайно це не Порш але цілком нормальна автівка .Купував її дружині ,попробував сам їздити і продав свою (з огляду на розхід палива) . Зараз це наш сімейний автомобіль . Будуть кращі часи куплю ще щось. А взагалі я їзджу на ній з задоволенням.Можливо мені попався просто якісно зібраний автомобіль ,а можливо потрібно просто вміти їздити так ,щоб потім не нарікати на машину.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23.6.2025, 0:37 |