Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Купив конструктор ЛадаКалина-117
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
ZIG_R
Словом так: почитав форуми - охренів smile.gif)), тому захотілось спитати: "Друзі, що це?" і що з ним зробити, щоб воно їздило ))).

Скажіть, шановні, а десь є пекрелік робіт/оперцій, які необхідно проробити з цим авто по замовчуванню, щоб потім мати хоч якийсь спокій? Ну тобто у такому вигляді:

1. винести "мозги" з підприпічка...
2. встановити підсилювачі стаканів передніх стійок.
3. встановити електрозамок на двері багажника.
....
NN...

smile.gif
messer
Ну из этого что ты сказал, то надо мозг из под печки убрать, по поводу стаканов если читал тему то видел, что не только на калине проблемы, у меня 65 тыс и со стаканами все хорошо, но от греха подальше поставил пластины. А замок на багажник, это по желанию и не является заводским браком.
Alexxx
Активировать ИММО smile.gif !
выбросить домкрат и ключ которые идут в комплекте и купить нормальные )))
вставить перемычку в реле стеклоподьемников,чтобы работали при выключеном зажигании ...
по возможности поменять заводские колодки ...
+++ поехать к mastergid на Чип тюненГ ))
ZIG_R
Цитата(Alexxx @ 28.9.2010, 10:21) *
выбросить домкрат купить нормальный )))

а подробнее какой имено не подскажешь. У меня есть ромбический, но он в запаску не влазит, а в багажнике стандартного места под него нет. Я смотрел телескопический (гидро), но при спущенном колесе он под машину подлезет?

ЗЫ. И ещё, очень прошу, научите плиз на этих форумах вставлять превиев уменьшенный картинок, чо-то туплю... пните в фак если есть про это или в настройках профиля нужно что-то выставить?... mellow.gif

Alexxx
Цитата(ZIG_R @ 28.9.2010, 10:34) *
а подробнее какой имено не подскажешь. ]

да любой нормальный,мой перекосило уже при третем подьеме машины smile.gif
Boris
Цитата(ZIG_R @ 28.9.2010, 9:38) *
Словом так: почитав форуми - охренів smile.gif)), тому захотілось спитати: "Друзі, що це?" і що з ним зробити, щоб воно їздило ))).

Скажіть, шановні, а десь є пекрелік робіт/оперцій, які необхідно проробити з цим авто по замовчуванню, щоб потім мати хоч якийсь спокій? Ну тобто у такому вигляді:

1. винести "мозги" з підприпічка...
2. встановити підсилювачі стаканів передніх стійок.
3. встановити електрозамок на двері багажника.
....
NN...

smile.gif

Не треба "хреніти". Форум - це як лікарня. Тут більшість розмов про болячки. А найперше, що зроби - це перевір, чи підключений вентилятор радіатора. Щоб випадково не розрядити акумулятор, його при транспортуванні з заводу часто відключають.
Для цього потрібні яма/естакада, ключі на 8 та 10 (краще головки). Знімеш нижній фартук (захистом це назвати не можна smile.gif ) і все побачиш сам. Коли будеш ставити фартук назад, не дуже перетягуй саморізи (ключ на 8), бо можеш зірвати пластмасові пістони, в які вони закручуються.
Удачі!
ZIG_R
Дякую, але бачу я вас трохи заплутав - машина б/у, 2008р., 55 ткм - анкету вже підправив...
Cinema
Дивно все це.В мене Калина 65000.Нічого не міняв,все працює.,нічо не стукає,розхід як книжка пише.Я дуже задоволений і це в мене вже 14 автомобіль в тому числі і три Мерседеси. Звичайно це не Порш але цілком нормальна автівка .Купував її дружині ,попробував сам їздити і продав свою (з огляду на розхід палива) . Зараз це наш сімейний автомобіль . Будуть кращі часи куплю ще щось. А взагалі я їзджу на ній з задоволенням.Можливо мені попався просто якісно зібраний автомобіль ,а можливо потрібно просто вміти їздити так ,щоб потім не нарікати на машину.
scorpion_vp
... то велика рідкість, чесно кажучи...
ZIG_R
Цитата(Cinema @ 19.3.2011, 19:28) *
Можливо мені попався просто якісно зібраний автомобіль ,а можливо потрібно просто вміти їздити так ,щоб потім не нарікати на машину.

Подивився твій профіль... Так і я не перший рік гОлюсь wink.gif і порівнювати калину також є з чим. Я не привик хаяти свої авто, але якщо чую, що вона може їздити краще - то намагаюсь це зробити.

І ще, я не вірю, що на львівських дорогах амо можуть жити більше 50-70 ткм, а хтось і на стокових до 120ткм наїзджае... і критерій у нього буде "амо вже гримить", а поки не потекло - то він буцім-то справним рахується... От тільки крени там чомусь, як у мотоцикла... тільки у протилежний бік.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU