Не включается задняя передача, способі устранения поломки |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Не включается задняя передача, способі устранения поломки |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.837 Регистрация: 30.10.2007 Пользователь №: 17 Из: Киев, ул. Градинская, 1 (Троещина) Авто: Skoda Oktavia А5 MPI Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
вот сегодня вечером у меня возник толстый вопрос:
какого х-ра не втыкается задняя педарачча...... ![]() ща пойду колупать..... провода..... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 27.8.2008 Пользователь №: 1.490 Из: м.Львів Авто: Лада Калина 1118 1,6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всім привіт. Вчора виїхав з дому, приїхав куди треба і збирався запаркуватись задом..Підїхав передом до найближчої машини, і тут - включати задню передачу а вона не включається...Пробував, включити разів 20. Не вийшло. Допоміг друг який допоміг мені вручну розвенути машину. Приїхав додому ів нет.Читати що в мене сталось..бачу тут ціла тема по тому питанню. Почав з легшого - зняв хомут біля ручки переключення передач...Бачу чорний хомут (якщо кусок звичайного ДУЖЕ жорсткого пластикового шланга можна так назвати) пополам тріснутий..відрізав його взагалі. Два кабелі - жовто-зелений і чорний..Жовто-зелений тріснутий в тому місці і видно дроти..Думаю пощастило, знайшов..Перерізав його до кінця, змотав їх і нічого...((((( Тоді мені допоміг "дзвінок другу" - подзвонив до Василя (scorpion_vp). Вася мені розказав де то соленоїд, чи як там його звати, детально розказав які кабеля треба перевірити...Вирішив взятись до даної роботи. Глянув в місці стяжки , де , як я зрозумів найбільше проблем. Ззовні все прекрасно - стяжка затянута гарно, не перетерта, хому в ідеальному вигляді.. Відріза частину трубки тої і бачу що дійсно кабель обірваний. Знизу не зміг дістати його тому мусів знімати повітряний фільтр, щоб дістатись даного кусочка кабеля. Обрізав все, зачистив, дав 15 см нового кабеля, поставив все на місце..ЗАПРАЦЮВАЛО. ,Отже сьогодні виявив два пошкодження одного кабеля...Від ручки передач до коробки передач...Які сюрпризи нам приготовила ще дана машина?)))Чекаємо нових поломок...)))) До купівлі Лади Калини в мене небуло жодної машини, і я поняття зеленого немав що в автомобілях і до чого.. тепер я точно можу сказати, що для того хто хоче вивчити будову авто від А до Я - треба купити Лада Калина, або інше авто ВАЗ. ))))))Велике спасибі Василю, він же scorpion_vp. Без його порад я б завтра був на СТО, де цілий день шукали б причину, я б купив соленоїд, потім ще щось..І вкінці кінців заплативши за непотрібне вони б тихенько виявили причину, як небуть зробили аби їхало і я довольний що все працює заплатив би мінімум 300 грн.. Тому дякую клубу що є де почитати і Василю за телефонну пораду. Успіху всім.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 21:45 |