Что-то печка слабовата? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Что-то печка слабовата? |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 116 Регистрация: 23.1.2009 Из: Обухов Пользователь №: 2.666 Из: Киев, Обухов Авто: Калина Хеч 1,4 Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
Мне может показалось но печка слабовата однако.... Сегодня было -12 на улице на ташкента в машине сделать не удалось, Споминаю пару лет назад у знакомого на десятке намного теплей было... Я не утверждаю что совсем холодно было, но в футболке бы замерз на хрен... Может я чего то не знаю но при - 20 будет оч холодно, рычажок поставил в крайние положение на тепло, я так понимаю у меня с климатом ( тоисть на рычажке указаны температуры) может с етим датчиком что-то не то????? У кого как с теплом в машине????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Казначей Донецкой ветки ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 607 Регистрация: 30.11.2010 Из: Донецк Пользователь №: 8.360 Из: Донецк, Кировский р-н, Абакумово Авто: ВАЗ 1118-30-110-30 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Я понял, просто не всегда могу перевести на русский
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 365 Регистрация: 17.6.2008 Из: Киев Пользователь №: 1.109 Из: Киев, Соломенский р-н. Авто: lada 11194 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як його перевірити??? Тиск той? І може поки зима то поїжжю на коричневенькому. Я навіть незнаю чого він коричневіе... Коли нова була то зелений був завжди. И хомуты какие ставить? Нормальные ет какие?, мне кажется что из под одного хамутика покапывает....
-------------------- ОАО ”АВТОВАЗ” продолжает движение...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як його перевірити??? Тиск той? Витягуєш з розширювального бачка тонкий шланг і глушиш його. На його місце(в розш. бачок) ставиш точно такий же шланг(довж 10-20см) на вільний кінець якого тре вставити колісний безкамерний сосок з ніпелем. Насос(має бути з манометром) до ніпеля і качаєш. Тільки з чуттям, справна кришка має стравлювати при тиску 1,1-1,2атм. Якщо шипить при меншому або більшому тиску, то кришку під заміну. І може поки зима то поїжжю на коричневенькому. Я навіть незнаю чого він коричневіе... Коли нова була то зелений був завжди. Можеш поїздити поки помпі триндєц не настане, оскільки не відомо через, що охолоджуюча рідина стала коричневою. Коричневіє бо вимиває з системи всяку срань, або залитий підроблений тосол/антифріз. Взагалі охолоджуючу рідину бажано міняти 1раз на 2-3роки. И хомуты какие ставить? Нормальные ет какие?, мне кажется что из под одного хамутика покапывает.... Нормальні хомути фірми "Norma". Щоб не мучитись при одяганні гумового шланга на металевий патрубок я завжди змазую його(металевий патрубок) солідолом/літолом і одягаю, потім добре затискаю хомутом. 200% зі 100% на цьому з'єднанні текти не буде. Добавлено: Як його перевірити??? пробку на горячей машине открути,если сильно "пшикнет" то типа не работает клапан в пробке ) Е-е-ее. Не треба давати неграмотні рекомендації. Так можна і руки попекти. І як по звуку пшика визначити який тиск тримає корок? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18.7.2025, 22:18 |