Почему я выбрал Lada Калина ?, Пишем критерии подбора |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Почему я выбрал Lada Калина ?, Пишем критерии подбора |
![]()
|
|
![]() Старичок ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.939 Регистрация: 30.10.2007 Из: Пользователь №: 15 Из: Kharkiv Авто: Lada 11183 Sedan 104 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Взяв Калину, бо спокусила вона мене ціною і опціями. Не маловажну роль зіграв вигляд ззовні і обєм салону. До того мав Сеат Ібіца - заї...ся лежати під нею і по шротах їздити за запчастинами. Хоча Ібіца 60 тис.км за 8 місяців пройшла і бензину менше їла (місто - макс.7,7л/100км. (двигун - 0.9см3)). Не спорю Калина не ідеал, але я її чомусь по своєму люблю(як авто звичайно). І жінка (в машинах не розбирається взагалі) після десь тижня поїздок на Калині (на місці пасажира) сказала, що це набагато краще ніж Ібіца.
П.С.Від себе додам. Калину обс...ють тільки дві категорії людей. 1 - ті, що, що небудь чули про неї(Калину) і ніколи не їздили за рулем Калини 2 - ті, які все життя відкатали на крутих іномарках В рідких випадках з п1 і п2 бувають винятки. Добавлено: В свій час проморгав тест-драйв Калини з Мочановим, все ж таки хотілось би подивитись, але не можу. З мого компа обмежений доступ: ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://ekipazh.ua/uploads/video/Lada_Kalina_new.wmv The following error was encountered:
Generated Sat, 19 Jan 2008 16:26:44 GMT by ... (squid/2.6.STABLE9) Як це зробити по іншому, або саме відео закиньте хто-небудь на мій E-mail, або викладіть відео десь в іншому місці. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1.8.2025, 3:08 |