генератор |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
генератор |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 15.1.2008 Пользователь №: 292 Из: м.Львів, Рясне Авто: 11183-седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всім привіт. У когось були проблеми з генератором. у мене на 1200 км пробігу, на холостих обертах при влючених фарах мигає світло, при включеній пічці, відчутно плавають її оберти, все стає нормаль тільки при обетрах 1500 і вище.Хтось може щось порадити, як це ліквідувати!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 913 Регистрация: 30.10.2007 Из: Конотоп Пользователь №: 12 Из: Конотоп Авто: 1117 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всем привет!
Всім привіт. У когось були проблеми з генератором. у мене на 1200 км пробігу, на холостих обертах при влючених фарах мигає світло, при включеній пічці, відчутно плавають її оберти, все стає нормаль тільки при обетрах 1500 і вище.Хтось може щось порадити, як це ліквідувати! 1118 GTI, привіт землякам. Була в мого батька така ж проблема на ВАЗ 2105, вилічив заміною генератора (заміна реле зарядки нічого не дала, електрики з в.Джерельної також були безсилі, що небудь пояснити). В твому випадку: - якщо на гарантії, однозначно їхати на СТО (хай електрик ї...ся) - якщо не на гарантії, проконсультуйся по телефону у VENa (консультація безкоштовна) Це все, що я придумав на даний момент. Можливо хтось скаже більше. Подібна проблема є ще тут: http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...;st=0#entry8118 Заочно крайне сложно поставить однозначный диагноз. Те советы которые я буду писать 3 дня на практике "пощупав" мона вложится в несколько минут. Но раз уже вопр поставлен предложу Вам четко индетифицировать отчего моргает свет. От гены или от того что "плавают" обороты. Так как причиной второго могут быть банально свечи соотсно из за этого изменяются обороты гены и как следствие моргание. Зри в корень,устраняй причину а не следствие. Во первых дешевле, во вторых меньше гимора! Чтоб не делать комуто рекламу скажу так- на смежном форуме я давал детальный ответ и отчет в действии. Догадайся где. Удачи! -------------------- 066 56 777 60
В будни с 9 до 19 моно, 0984380915 в субботу,воскресенье,праздники и после 20 тока если совсем кирдік,но оч. нада |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 7:36 |