Как работает кондиционер |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Как работает кондиционер |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 116 Регистрация: 23.1.2009 Из: Обухов Пользователь №: 2.666 Из: Киев, Обухов Авто: Калина Хеч 1,4 Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
И так сегодня стал обладателем калины хетч 1,4 с кондишеном, видел ее в салоне завтра буду забирать... Но вот досада не знаю баг иль как ???? Когда включаеш кондишен сразу включается вентилятор охлаждения радиатора ???? Ето у все так ?????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
...Когда включаеш кондишен сразу включается вентилятор охлаждения радиатора ???? Ето у все так ????? Це нормально, в мене також так. Процес розпочинається одразу після влючення компресора. Якщо в салон подається холодне повітря, то, логічно, що радіатор кондиціонера (цей, котрий під капотом) гарячий, відповідно датчик включає карлсона. Він стоїть ззовні радіатора охолодження двинуна, на радіаторі кондиціонера, і є спільним для обох радіаторів. Але радіатор охолодження двигуна має ще один, великий вентилятор. У мене він ще не спрацювував, так як малий вітряк повністю справляється з двома радіаторами ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
... радіатор охолодження двигуна має ще один, великий вентилятор. У мене він ще не спрацювував, так як малий вітряк повністю справляється з двома радіаторами ![]() В суботу випадково знайшов, чому ні разу не включився вентилятор радіатора - клема з вентилятора ще мабуть з моменту покупки в автосалоні була витягнута ![]() Поставив на місце. Тепер тре прогріти добряче і перевірити ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 2.8.2025, 12:25 |