Верхние опоры SS20 На Калину. Кто ставил? Отзывы и комментарии. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Верхние опоры SS20 На Калину. Кто ставил? Отзывы и комментарии. |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 Регистрация: 1.4.2010 Из: Харьков Пользователь №: 6.200 Из: Харьков Авто: Калина Хеч Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всем привет. Кто ставил? Дайте комменты и мнения.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Я поставив.... Оскільки я робив комплексом, прокачав стойки, рейку підрихтували, встановив підсилювачі стаканів від Keshikk, шумоізолятори поставили ну і опори.... То сказати яка різниця між опорами старими і новими дуже важко.
Від моєї переробки ходова стала тикша - це 100 %. Наразі є 2 але , чи мінуси. 1) Руль не до кінця вертається сам в нульове положення (або пережата рейка, або нова втулка дуже ТУГА) 2) на малій швидкості по нерівностях , я чую (може справа а може і весь передок) реально БУЛЬКАННЯ , не в плані рідини.... а в плані звуків від ходової. Раніше такого не було... Це звичайно не є шось дуже страшне... але часом дратує. (от хто винен в тому не знаю, або ОПОРИ, або аміки...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Полтавской области ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 504 Регистрация: 2.11.2007 Из: Полтава Пользователь №: 29 Из: г.Полтава, Киевский р-н Авто: ВАЗ 11193, слива, 1,6 8 кл. Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Я поставив.... Оскільки я робив комплексом, прокачав стойки, рейку підрихтували, встановив підсилювачі стаканів від Keshikk, шумоізолятори поставили ну і опори.... То сказати яка різниця між опорами старими і новими дуже важко. Від моєї переробки ходова стала тикша - це 100 %. Наразі є 2 але , чи мінуси. 1) Руль не до кінця вертається сам в нульове положення (або пережата рейка, або нова втулка дуже ТУГА) 2) на малій швидкості по нерівностях , я чую (може справа а може і весь передок) реально БУЛЬКАННЯ , не в плані рідини.... а в плані звуків від ходової. Раніше такого не було... Це звичайно не є шось дуже страшне... але часом дратує. (от хто винен в тому не знаю, або ОПОРИ, або аміки...) о каких шумоизоляторах речь? Добавлено: Всем привет. Кто ставил? Дайте комменты и мнения. Как по мне - дорогие они, да еще и подшипники потом отдельно нужно искать. Возьми лучше Севи-спорт - опора вместе с подшипником, на вид ничем не хуже СС (а по отзывам таксистов-супер), и дешевле. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
о каких шумоизоляторах речь? Шумоізолятори СС-20 для посадочних місць на стойці для пружин. Вони впринципі ідуить для стійки 2108 , але приклавши зусиль ))))) Натягнув на нашу.... Добавлено: есть маленькое НО. На небольших скоростях когда преодолеваешь мелкие кочки и неровности ощутим явный стук (может так и должно быть, а может с непривычки). Стук не сильный , но действительно немного раздражает. На нормальной скорости все в порядке. Добавлено: Ну и конечно осталось только разобраться,что за стук и от чего этот стук исходит, а уже потом грешить кто, чего и где не доработал Після висловленої Вами думки боюсь що справа в опорах. Тре пошарити на рус форумі.... Якщо знайдете ліки , пишіть. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19.7.2025, 8:53 |