Фильтр салона |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Фильтр салона |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.156 Регистрация: 6.1.2008 Пользователь №: 262 Из: . Авто: жопавозка Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
.
-------------------- ![]() краниосакральная терапия ![]() краниосакральная терапия Фотосъемка - детская, семейная, мероприятия. Выездная и в студии. При необходимости - стилист и визажист. Пишите в личку. Снимает профифотограф. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 34 Регистрация: 16.9.2009 Пользователь №: 4.421 Из: Волинська обл., м.Володимир-Волинський Авто: ваз 11184-114-30, седан черника Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Вирішив і я замінити салонний фільтр. Справа в тому, що я свого фільтра ніколи не бачив, а одноклубники які міняли свої фільтра чомусь викладають фото тільки старих фільтрів, на яких щось роздивитись дуже важко через пилюку та листя. Тому довелось покластися на продавців запчастин і інформацію про те, що підходить фільтр від шеві-ниви. І я придбав ось такий фільтр:
![]() ![]() Та коли вийняв старий фільтр, побачив що він в пластиковому корпусі і з прямими кутами, а новий обклеєний поролоном з заокругленими кутами і стає на місце він не щільно і по кутках буде пускати пилюку. Було вирішено залишити старий фільтр, я його почистив пилососом і поставив на місце. Питання до тих хто міняв фільтр, чи ставив хтось фільтр у пластиковому корпусі і чи є вони в продажу? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 345 Регистрация: 16.5.2008 Пользователь №: 889 Из: Kiev, Obolon Авто: 11183 изабелла Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Вирішив і я замінити салонний фільтр. Справа в тому, що я свого фільтра ніколи не бачив, а одноклубники які міняли свої фільтра чомусь викладають фото тільки старих фільтрів, на яких щось роздивитись дуже важко через пилюку та листя. Тому довелось покластися на продавців запчастин і інформацію про те, що підходить фільтр від шеві-ниви. І я придбав ось такий фільтр: ![]() ![]() Та коли вийняв старий фільтр, побачив що він в пластиковому корпусі і з прямими кутами, а новий обклеєний поролоном з заокругленими кутами і стає на місце він не щільно і по кутках буде пускати пилюку. Було вирішено залишити старий фільтр, я його почистив пилососом і поставив на місце. Питання до тих хто міняв фільтр, чи ставив хтось фільтр у пластиковому корпусі і чи є вони в продажу? Мені хотіли такий втулити на ТО-1, (я заздалегідь придбав Легіон). Думав приїду на ТО, якщо в них не буде дам свій нехай міняють. Але "сервісмени" мене запевнили у них все є. Як раз такий як на фото. Але коли сам майстер витягнув старий, і спробував поставити новий, почав чухати потилицю. Я кажу ставте тоді мій, дав йому легіон. Менагер сказав дивно завжди ставили, все було добре. От думаю добре що не втулили, воно дійсно не прилягає до країв ![]() Тепер у мене проблема де взяти ще один Легіон, бо підходить термін ТО-2. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 20.6.2025, 22:44 |