Тормозные колодки, какие и отзыв |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Тормозные колодки, какие и отзыв |
![]() ![]()
|
|
![]() Старичок ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.939 Регистрация: 30.10.2007 Из: Пользователь №: 15 Из: Kharkiv Авто: Lada 11183 Sedan 104 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Менять или нет?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
В мене з заміною передніх торм.колодок цілий триллер получився...
Минулого року, коли взяв калину, часто в Закарпаття, через перевали катався. Начитався тут на форумі всякої бяки про рідні колодки, вирішив поміняти. Купив SCT Germany, в "Germany" дуже сумніваюсь. ![]() На першому ТО (2 тис.) поміняв. На наступний день при спуску з перевалу про це пошкодував. На рівній трасі тормо-зили нормально, а ось після кількох крутих гальмувань нагрілись і тормозити взагалі перестали! з рідними такого не відбувалось. Тому повернувшись додому перепросив рідні колодки, поставив назад - скрип скрипом, а безпека важливіше. Десь на тисяч 25-28 рідні колодки зносив до мінімуму (2-3 мм), тоді знову поставив вже наявні SCT, так як через перевали вже не їжджу. (Пробіг на сьогодні 44 тис.) Але як доб'ю SCT, то тоді вже буду пробувати Феродо червоні - багато позитивних відгуків. А SCT не раджу брати... -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 429 Регистрация: 15.1.2009 Пользователь №: 2.581 Из: Киев Авто: Лада Калина 21118 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
В мене з заміною передніх торм.колодок цілий триллер получився... Минулого року, коли взяв калину, часто в Закарпаття, через перевали катався. Начитався тут на форумі всякої бяки про рідні колодки, вирішив поміняти. Купив SCT Germany, в "Germany" дуже сумніваюсь. ![]() На першому ТО (2 тис.) поміняв. На наступний день при спуску з перевалу про це пошкодував. На рівній трасі тормо-зили нормально, а ось після кількох крутих гальмувань нагрілись і тормозити взагалі перестали! з рідними такого не відбувалось. Тому повернувшись додому перепросив рідні колодки, поставив назад - скрип скрипом, а безпека важливіше. Десь на тисяч 25-28 рідні колодки зносив до мінімуму (2-3 мм), тоді знову поставив вже наявні SCT, так як через перевали вже не їжджу. (Пробіг на сьогодні 44 тис.) Але як доб'ю SCT, то тоді вже буду пробувати Феродо червоні - багато позитивних відгуків. А SCT не раджу брати... http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n04/kolodki/1.htm -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23.6.2025, 19:52 |